Pabila Qi Selfie | Julia Johari
Booking.com

Pabila Qi Selfie

Lama tak cerita kerenah my prince dalam blog...sapa lagi kalau bukan Qaiser ilman, umur dia bulan Feb ni baru 2 tahun 6 bulan, perghhh lg 6 bulan nak genap 3 tahun oh my Allah! Cepatnya lagi 6 bulan jeeeeeee....asal merdeka je, dia punya besday, korang pun dah ingat kan...terima kasih selalu ambil berat tentangnya, ada sahabat2 julia yang pm julia rindu nak baca entry tentang Qi, maaf lately jadual review dtg bertimpa-timpa, kejar jadual supaya peniaga tak tunggu lama...

Qi sekarang?
  1. Kuat minum susu - sehari mau 5 - 6 botol
  2. Kuat makan nasi lauk kegemaran sekali gulai ikan makan bertambah oiii. Sapa nak kahwin dengan Qi harus pandai buat kari hahahahhaha.
  3. Suka kartun otomen, sikit2 pose tgn otomen...umi malas layan hahahha.
  4. Dah mula kurang suka tgk upin ipin...tetiba tukar mood plak dia.
  5. Suka minum air sejuk...kemain...
  6. Suka makan coklat...kena pantau sebab nak jaga gigi dia xmo rongak.
  7. Suka selfie ngada2 depan kamera...orang suruh selfie elok2 dia buat mimik muka ngada hahhahahah sapa ajor ni.
  8. Qi suka kawan...dia nak kawan...good!
  9. Pandai sebut perkataan tertentu dengan jelas...rajin sembang kekadang apa dia sembang umi x faham hahahhaha (buat2 faham sian kang xd orang layan merajuk hahah)
    Jom tonton video Qi main sampai lebam indoor park RM5 jeee...
    main puas2 lompat2 heheheh

    Macam mana roper orang lelaki tumbuk bawang ek?
Hahahahaha Qi ni dari malam tadi dok menyibuk kt dapur, orang nak tumbuk bawang dia pun nak tumbuk...haaaaaaaaa lepas ni nak tumbuk bawang dah boleh harap kt Qi...tp lom jamin esok boleh siap...sebab Qi tumbuk cenggini hehehhehe adoiiiiiiii napa santun sangat ko dik...cekik nak hahahha tongue emoticon
psstttt umi pembuli ke? hahahha
Ko mampu makan aiskrim pasu 3 hinggit sambil berlakon pejam2 mata tandanya nikmattttt sgt? Qi ngada hoiiiiii mintak sikit katanya 'Tak bulehhhhh' kodokot ni umi x ajar hahaha

Ewahh pandai menjawab dak ni skrg...gigitttttt baru tau hahaha


14 comments:

  1. mkn icecream smbil pejam mata tu sebijik mcm raees...tu bila tgk QI buat cm tu teringat kat Raees..heheh

    ReplyDelete
  2. auww dh besar....putih2 pink gituu

    x bleh blah ayat ni

    Kuat makan nasi lauk kegemaran sekali gulai ikan makan bertambah oiii. Sapa nak kahwin dengan Qi harus pandai buat kari hahahahhaha.

    ........bakal menantu kene pandai msk kari la ni..hehhe

    ReplyDelete
  3. umur qi sebaya dgn anak bujang sy gak..
    listpsl qi tu no.2 je xsm dgn anak sy..yg lain sume sm..ank sy xsuka mkn nasi..suka mkn kek je..hihi
    *salamkenal*

    ReplyDelete
  4. Oh... ini nama budak cerdik dan sihat. Sentiasa memerhati apa org buat itu yg tahu selfie tu Ju..

    Siapa agak-agak yg jadi role model dia kalau bukan mereka yg terdekat kan... kan...:)

    ReplyDelete
  5. pandai pulak tu dia buat muka..heheh

    ReplyDelete
  6. eskem pasu rm3?? murahnya!!!!! qi nak ciked bolehhh takkkkkkk

    ReplyDelete
  7. Assalam julia,
    waaaaaaaaaaaaaa
    fayyadh tua bulan ja la dengan Qi
    kalo dok dekat mesti masok school sama2 he3

    ReplyDelete
  8. Cik Nad sukeee tengok budak comey ni tau! Cute la hero ju ni..

    ReplyDelete
  9. qi.. jangan CUTE sgt boleh tak. nanti kakak gigit pipi tu puas2 nanti.

    p/s tak nak panggil aunty nanie mcm da tua je. haha pggl kakak nanie ye

    ReplyDelete
  10. Amboiii gmbr last tu..bkn maen..hahaha..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com