Jubah Budak Lelaki Online TerMurah | Review Produk | Julia Johari
Booking.com

Jubah Budak Lelaki Online TerMurah | Review Produk

Review Produk

Eh best plak tengok Qi pertama kali pakai jubah ni weh. Kalau tau dari dulu lagi nak beli. Tapi....Tau tak dulu julia nak cari jubah kanak2 lelaki kemain susah kt mall atau shopping centre, kalau terjumpa pun mahai kemain huhh. Tu yang hari ni baru la tercapai niat ju nak sarungkan Qi pakai jubah ni lepas jumpa ig shop yang super duper best. Murah plak tu. Lepas ni Qi leh belajar pi masjid ngan walid yeyy. Nak tau julia beli kat mana?

Sebelum tu mari lihat komen-komen dalam FB, rupanya mereka pun suka tengok anak mereka pakai jubah tau. Memang budak-budak lelaki terutamanya susah nak cari jubah yang cantik, murah dan berkualiti. Kalau berkualiti pun tapi mahal sangat memang tak la julia nak beli pun sebab budak-budak ni cepat je besarnya, baru pakai beberapa kali haa dah senteng, dah ketat. 
Terima kasih pembaca setia FB.
Memang jubah Qi pakai ni kainnya sangat lembut, diperbuat dari kain kapas yang mudah meresap peluh, so jangan risau kalau anak berpeluh banyak ia mudah kering. Dalam parcel ni ada kopiah kan, dah beli setnya tapi macam biasa Qi tak mo pakai plak, nak jaga rambut baru trim hahahha takpe next time pi masjid kena pakai.

Bukan jubah budak yang kosong, tapi bersulam okeh, haaaaaaa sweet tau jubah ni.

Jahitannya 2x, kemas dan terletak pada bahu si anak. 

Ada poket, haaaa ni yang best jubah budak berpoket, kot2 nak kumpul duit raya ke, mainan kecik2 ke pun boleh ni, buat pakai raya waktu malam pun syok...ehhhhh best la.

Jubah budak ni besar, so bila QI duduk tak terkoyak la kan, selesa. Bila QI berdiri nak belajar solat pun senang sebab labuh. Alahaiiii kalau macam ni nak suruh QI pakai jubah hari-hari la...boleh jadi macam pak arab celup hahahha.
Jubah RM35 termasuk pos

Julia sangat berpuas hati Jubah Budak dari Al_Ameen_Fashion, anda tak mau ke rasa seperti julia rasa, dah la murah sangat, nak hadiahkan pada anak sendiri ke, anak buah ke, anak kawan ke best ni sebab size dia ada terdiri dari bayi sehingga budak dah besar macam Qi. Nak raya nanti nak beli 1 set jubah lengan panjang plak, barula omeyyy hihihi. 

Jom didik anak lelaki kita berjubah, insyaAllah mudah-mudahan lekat dia selalu ke Masjid dan Surau nanti ikut walidnya. Amin.

How To Order:
FB Click: Al_Ameen_Fashion
Instagram Click: Al_Ameen_Fashion
Wassup: 016-4226897

15 comments:

  1. comelnya... nak beli jugak laaa....

    ReplyDelete
  2. tq ju..

    hensem sangat qi

    muahhh ciked...kikiki

    ReplyDelete
  3. Comey..
    nnt nak beli jugak la.dah lama cari jubah ni..semuanya mahal2..tp alhamdulillah jmp akhirnya yg murah2 ni..tq for sharing ^_^

    ReplyDelete
  4. Budak kalau pakai jubah memang tambah comel dan cute Ju. Kakak suka tengok:)

    ReplyDelete
  5. comelnya,,,!!
    mmg agak susah kan nak cari jubah budak camni.. ada kat jalan masjid india tapi harapanlahhhh nak dapat jahitan yang kemas =__="

    ReplyDelete
  6. Comelnyaa Qi!! Cantik bajunya! Nak beli dah tak ada anak buah lelaki yang kecik, semua dh godang2

    ReplyDelete
  7. Ju..tq for this review..akk mmg tercari2 jubah utk dak Aish..yeahhhh..skg jgk akk klik link tu ek

    ReplyDelete
  8. Saya pun nak beli kat situ nanti..senang pakai jubah ni..dia bebas bergrak..tak panas pun ye..

    ReplyDelete
  9. Auwwww..encemnye qi pakai jubah..
    ehh ehhh..murah la ju..klu blikan danish pun ok jgk ni

    ReplyDelete
  10. fifi ade niat nak belikan ulwan jubah jugak.. inshaAllah.. tunggu besar sikit..

    ReplyDelete
  11. hensemnya QI ni...melting aunty taw...

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com