Farm In The City Best Ke Tak Best? | Julia Johari
Booking.com

Farm In The City Best Ke Tak Best?

Gambar original dari hp cap ayam Samsung Note2 ku...eh cam kamera DSLR kan kan? Hahahah :)

Eh best ke orang cakap pi Farm In The City (FITC)?  Hmmmmmmmmmmm ~ susah aku nak cerita kalau xd gambar. Yang sebenarnya...........aku nak bagi tau.......eh baca bawah la.

Ini lah salah seorang orang kuat FITC, Mr. Jack namanya, memang ramah tamah habislah, yang penting Mr. Jack dan semua staf FITC sangat murah dengan senyuman, tapi korang yang tak pernah pi mesti cakap ada apa dalam ni?

Eh best ke tak best korang tunggu la next entry, hahahhahahaha jangan maki aku oiiii
Ku nak siapkan 3 review produk ni, mampusssssss nak buat, tu la nak keje sangat kan...amikkkkkkkkk ko hahahhaha....bubye!

Nanti petang sikit ku blogwalking blog korang ye...jangan marah ni nama yer teaser...lu kena beb wewittttttt...lariiiiiiiiii :p

11 comments:

  1. wahhh syoknya 😄..ok tunggu next story

    ReplyDelete
  2. aiyark...
    teaser rupanya...
    mmg terkena nie.
    hahaha..
    tunggu next entry :)

    ReplyDelete
  3. ala..kalau betst akk nak pergi ni...hehehehe

    ReplyDelete
  4. adehhh.. teaser rupenye.. terkono den

    ReplyDelete
  5. dah excited dh nk bc...teaser rupanya..lol! cpt2 review....sebab mmg plan nk p ni

    ReplyDelete
  6. tak baik tau!!!
    hahahahaha.

    review cepat before Yatie nak bawa Arissa pegi. hihihihi.

    ReplyDelete
  7. teaser aj rupanyaa. nak cerita penuh akak ^^

    ReplyDelete
  8. hehehe kasi intro dulu.. amek2 mood..
    dekat aje ngan Bangi ni rumah nenek tapi tak pernah cadang nak pi.. boleh la pi lepas ni..
    Siti Yang Menaip

    ReplyDelete
  9. adoiiii..teaser rupenye..dh semangat nk bace ni sbb xpenah bwk danish pegi pdhal dekat je..ok..lekas2 wat entry review ye ju..xsbr dh nk bace citer farm in the city ni..hihi

    ReplyDelete
  10. baru nak baca rupanya teaser! akak jaat! HAHHAHHAA

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com