Hilang Stress Dengan Ketawa | Julia Johari
Booking.com

Hilang Stress Dengan Ketawa

Jeles le tu kita comel hahahahaha, korang stress ke mood swing ke jom ikut Qi ketawa jom!







Legaaaa? Hilang stress kan? 
Dapat ketawa sama2 ngan Qi kan...ok doposen sorang cepat! 
Hahahahha :p

17 comments:

  1. ala comei2...pandai pulak dia pandang kamera...^_^

    ReplyDelete
  2. ahahhahahah...
    hahahahahha,.

    bila nak ada anak ni. xsabornyaaa....

    ReplyDelete
  3. comelnya QI time baby ni...:D

    ReplyDelete
  4. alolo tomeinye Qi!!! aunty xleh gelak byk ni..keje menimbun hehehe

    ReplyDelete
  5. Siapalah tak ikut mengekek kalau dah macam ini gaya Qi. Auntie rasa macam nak keluarkan Qi dari video tu aje. Gerammmmm tau!

    ReplyDelete
  6. hahahahahah
    dah ketawa sama nih :P

    ReplyDelete
  7. pasai apa comel sangat qi ni. hehehe

    ReplyDelete
  8. Alololo omeynyaaaa.. nak gomol2 rasa.. arrrggghhhh

    ReplyDelete
  9. amboii..part dapat kaki jalan terhuyung hayang pon, jauh jugak dia pusing.. hahahaha

    ReplyDelete
  10. Suka tgok Qi ketawa macam tu....terus hati digeletek sama...padahal tadi tgh down sebab salah buat kerja....ketawa memang satu terapi...

    ReplyDelete
  11. Alololooooo comeynya.. buat aunty Farah senyum panjang tengok qi ketawa mcm tue..=D

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com