Cara Nak Letak Video You Tube Jadi Besar dan Melintang Ikut Size Blog Anda | Julia Johari
Booking.com

Cara Nak Letak Video You Tube Jadi Besar dan Melintang Ikut Size Blog Anda


Pening kepala tengok video you tube yang julia upload dalam blog jadi kecik, tak puas tengok hmmmmmmmm, pastu terbaca blog bro HH, waaaaaaa pasal entry Caliphs Buskers buat persembahan di Central Market, aku memang suka Azmi tu nyanyi sedap lunak gitu, pehtu aku perasan, bro HH letak video you tube tu memanjang dan besar ikut size blog dia, bila aku click haaa puas tengok tau, xd la kecik je, ni betul2 best, pastu aku tanya rahsia bro HH cm ne dia buat. 


Jeng, jeng, hasilnya setelah ikut tutorial bro HH, aku dah berjaya upload video you tube aku cm ni pertama kalinya dengan rasa seronok...ye laaaaa asik upload kecik je...nahh 3 video Qi, tengok keletah dia...macam2 sekarang hihi.



Cara Nak Letak Video Youtube Jadi Besar dan Melintang Ikut Size Blog Anda.

Share - Embed - Show More - Pilih Video Size - Copy Link - Paste dalam HTML - Baru menulis entry blog.

Terima kasih sifu Blogger Hasrul Hassan bagi link tutorial ini, memang dah lama nak macam ni, julia kan suka ambil video letak dalam blog, ini baru puas nak tonton. Kalau tak julia upload video you tube macam biasa dalam blog tak puas tengok sebab terlalu kecil, pastu tak reti nak adjust cm ne. Sekarang ilmu ni julia dah dapat, seronok, korang apply plak tau.

Korang pi click blog HH kt bawah ni, banyak tau tips dia bagi, tapi pagi ni julia tanya live dalam group FB, terus sifu ni jawab on the spot, bravoooo!
Semoga terus sukses bro. Saya budak baru belajar :D


10 comments:

  1. alololo. comelnyaa qi. geram kita tengok. hehehe

    ReplyDelete
  2. oooooo baru tau!!!tq dik sebab sudi share kan!

    ReplyDelete
  3. Terbaiklah kak! Nanti boleh ikut tutorial akk ni je. hehehehe

    ReplyDelete
  4. ha..baru la jelas nampak muka budak kening cantik tu....hehehe

    ReplyDelete
  5. aha dah try.. mmg menjadi..
    boleh lah sis share & repost tutorial ni yer Ju :)

    ReplyDelete
  6. Wow!!! Best jue.. baru lah puas tgk kan.. farah pn selama nie dok share video you tube kecik jer kotak dia.. skrg dh tahu la mcmni nk besarkan..mmg terbaik lah tutorial brother HH..thanks jugak kt jue sebab share psl nie..=D

    ReplyDelete
  7. ofis kite blog la utube ni.. nanti balik rumah fifi tgk ye julia..

    ReplyDelete
  8. SA x pernah share video kat Youtube lagi...hehehe...nanti kalau nak buat SA ikut cara ni ye

    ReplyDelete
  9. wahhh..tq ju..
    aritu penah letak video danish tp ramai kate xleh tgk pun..ade tuto ni sng keje acik nnt..mih3

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com