Tips Menyimpan Herba & Rempah Dengan Swivel Store Space Saving Organizer Kitchen Tool | Julia Johari
Booking.com

Tips Menyimpan Herba & Rempah Dengan Swivel Store Space Saving Organizer Kitchen Tool


Julia suka kelengkapan ruangan dapur, terutama sekali tempat simpanan herba, gula, garam, lada dan lain-lain. Dapur julia kan kecil je, so lama dah mencari tempat simpan yang kecil tapi praktikal. Ternampak iklan Lazada baru-baru ini ada pulak buat promosi untuk bahagian Kitchen, ish pantang kalau ada promosi yang murah part-part dapur ni, laju je nak click hehhehe

Kelebihan 
Swivel Store Space Saving Organizer Kitchen Tool:
  1. Conveniently designed - ada dua layer kan depan belakang boleh simpan banyak.
  2. Just slide & swivel like a revolving door & the spice bottle you need is available right at your fingertips - hanya guna hujung jari je nak switch botol mana nak ambil.
  3. Can hold up to 20 standard size spice bottles & this saves a lot of space on your shelf - dah la jimat ruang pastu leh muat 20 botol herba/garam/gula/lada/ serbuk kunyit.
I sukaaaaaaaa tau tak, lama dah cari, akhirnya jumpa yang sangat praktikal dan nampak unik lain dari yang lain.

Kagum tengok sebab ia seakan rak yang kecil dan boleh di simpan dengan banyak, just beli je herba yang ada kat pasaraya tu dan muat je kan dalam rak ini, so tak bersepah la kan botol2 herba tu bergolek sana sini pastu senang nak cari nama herba sebab tersusun yeahhh! 

Nak tau harga? Korang pasti tak percaya, murah, murah, murah dari harga asal.

RM 34.60 NOW!!! 
Before RM 76.00 , You save 54%

How To Buy:
Click Link LAZADA 

Taip Kotak Search [Swivel Store Space Saving Organizer Kitchen Tool]

Beli dengan SENYUMAN :) 

Jom hias ruang dapur cantik-cantik, barulah mood nak memasak tu senantiasa membara nak ke dapur sebab ada alat bantu memasak yang sangat praktikal.

16 comments:

  1. Cute can menariklah Ju yg ini.
    Tapi kakak dah guna botol lebih besar sikit dari itu.

    ReplyDelete
  2. Kene tggu duduk rumah sendiri dulu, lagi 2 thn Insyaallah baru bleh pakai benda ni :)

    Btw..thanks a lot dik ju atas perkongsian periuk doraemon tu :)

    ReplyDelete
  3. kemaskan kalu simpan mcm nie...

    PS salam perkenalan, diterjah dr blog kak izwa sebab berkenan dengan periuk doraemon...bleh rietta nk tahu details?

    ReplyDelete
  4. bagus jgk mcm nie dh la murah...rugi xbeli

    ReplyDelete
  5. ngeeeee.... mengoda tau mengoda tapi botol rempah kat rumah ai besar2... seolah2 macam hari2 masak padahal guna setahun dua kali jer...

    ReplyDelete
  6. seronok ada rumah sendiri.leh beli mcm mcm,xsbr nk duk umah sendiri =)

    ReplyDelete
  7. Akk pun suka benda ni...tp blm decide nak beli apa2 utk tambahan lat dapo..umh akk dh padat dengan barang2 sesangat.tggu pindah umb sndiri baru nk usha2 benda ni..sabo la wahai hati..uhuk

    ReplyDelete
  8. julia..yan pon suka jugak beli pekakas dapur.. hahahaha.. ni sgt best niii.. =)terracuunn sudehh

    ReplyDelete
  9. comeinye..murah plak tu..nk gi tinjau lazada jap..tq ju..

    *arini baru dpt singgah..lahaiii rindunyeee..kena khatam abis ni ape yg tetggl..

    ReplyDelete
  10. ak letak kat mana ni??kat dinding ke??murah dan cantik la..

    ReplyDelete
  11. thanks for the tips...ni memang kena ada kan...senang nanti...

    ReplyDelete
  12. sangat praktikal.. cantik.. murah kemas.. berbaloi..

    julia.. sori.. kite bz skrg.. jrg nak tggl komen.. dah bukak blog.. semapat bace je.. tak sempat tggl jejak..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com