Sedap Betul Pakai Wide Shawl Satin by Nini | Julia Johari
Booking.com

Sedap Betul Pakai Wide Shawl Satin by Nini


Ya Allah, makin hari makin seronok plak julia mengayakan wide shawl yang besar-besar ni tau, terasa sangat seronok tak terkata dalam hati, yalah selain selesa dan sedap dipakailah julia prefer beli wide shawl, lagi-lagi material satin ni, tampak sangat cun kalau korang sendiri pakai. Julia baru-baru ni blogwalking new blogger saje nak tambah kenalan kan, and then julia perhati one of blogger ni sangat kreatif, dia pandai buat kerongsang bentuk jenis kain, so bila tengok semua hasil dia buat sangat comel, so julia just komen "adik akak berkenan la dengan hasil tangan adik, kreatif ye nini, boleh tak akak nak beli tapi adik buat kerongsang bunga kain jenis besar tau, sebab sis suka pakai besar2, kalau boleh sis nak beli hehhehe"

Itu jelah julia komen, dan dalam masa singkat nini balas di ruangan komen entry julia yg terbaru, dia bagi no hp katanya senang nak wasup, pastu kenal lah kami lebih mendalam melalui wassup, rupernya adik nini ada buat biz tau, biz jual tudung yang beliau jahit dan potong sendiri...wahhhhhhh teruja dapat tau, pastu tudung-tudung wide shawl beliau ada mcm2 warna, besar dan hujung shawl warna grey tu sedikit membujur....alolololololo bila di pakai terletak sangat di bahagian dada dan belakang badan...ada curve bujur suka!

RM15
Contoh macam julia pakai ni, RM15 je nini jual, katanya sebagai tanda perkenalan nini hadiahkan sis julia 4 brooch bunga besar tu dan wide shawl satin ni secara ikhlas....ya Allah rasa nak nangis tau, tapi sungguh material wide shawl ni sangat cantik dan ringan dipakai serta mudah dilentuk. Murah plak tu. Kat pasaran jarang ada jual Wide Shawl Satin, yang ada pun kurang lebar dan kurang panjang, ni puas hati nak pakai dan menepati syariat.

Kalau nak cari Wide Shawl Satin yang cantik untuk majlis pertunangan, pernikahan atau any event korang leh gayakan mcm nini tu tau pakai wide shawl satin warna ala bronze tu, cantik kan pastu korang letak renda weeeeeeee terus nampak mahai, jimat dah duit.

Ada pelbagai warna ye kawan-kawan, u all boleh beli dengan dia direct by wassup senang, hari ni order, esok lusa dah sampai cepat betul tau. Ish terkenan tengok warna warna purple gelap tu cun!

Sis dah mengayakan brooch adik nini ke sana ke mari...ewahhhhhhhh besar bunga ni tau cantik, kreatif sgt dik nini ni jahit sendiri ada manik2...eh kalau korang nak request je kt dia nanti dia buatkan murah sgt tau dia ambil.
Masuk page FB nini tu kan macam-macam la dia jual tudung, murah plak tu, ish terkenan yang ni ada munga-munga plak haiiii....cantik kan ngeeeeeeeee

Terima kasih banyak2 adik nini atas pemberian hadiah ini, akak puas hati dapat pakai dan mencuba Wide Shawl Satin warna grey ni, dah rasa macam pakai tudung ala-ala Prof Dr. Muhaya plak hehhehehhe terbaikkkk. Nak beli lagi la jom!

How To Order

Click Link
Facebook: Norah Aniza
Wassup: 014-863 7586

15 comments:

  1. huaaaaaaaaa! cantiknyaaa kak!! akk, mohon lanje satu?? ekekekek.. gurau je.. apapun, muka akk memang cantik pakai shawl satin.. muka ena tak sesuai.. kalau pakai mesti nampak tak kemas

    ReplyDelete
  2. Tula muka sesuai pakai shawl..muka akk ni xberapa nak in sangat..walawehhhh...

    ReplyDelete
  3. Wow....awesome....
    Thankssssss sgtttt....karangan ni dpt 99% yer....ngeeeeee


    btw....nak slim jugak bolehhh nini dah turun 10 kg....hihihi

    ReplyDelete
  4. wah semua cantik2.. kena beli ni.. rambang mata kak yati. jemput blogwalking yr..

    ReplyDelete
  5. Cantik la jue..mmg sesuai sangat dgn jue.. =D

    ReplyDelete
  6. cantiknyaaa. boleh la usha usha lepas ni :)

    ReplyDelete
  7. ida suka wide shawls tapi satin malas gosok HHAHAHHA, ida suka chiffon je. haaa sonang xyah gosok kehkehkehkeh. tapi akak comey laa pakai shawls niii ehemmm~

    ReplyDelete
  8. memang cantik...lagi kalau takde yang tarik...ni saya anak tengah besar, kejap je dapat melawa, kejap lago terus senget...hihi

    ReplyDelete
  9. comei ju pakai..
    murah jgk wideshawl tu..tp satin ila xpenah pakai lg..takut susah nk bentuk..tp tgk klu org pakai ok je..

    ReplyDelete
  10. cantik jugak satin ni.. tapi fifi ni kurang yakin nak pakai.. kilat.. hihi.. kite hitam.

    ReplyDelete
  11. Cantik....murah , mesti sejuk jer kan..? shawl Rossa macam dalam gambar tu pun cantik..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com