Quill City Mall Kuala Lumpur Review | Julia Johari
Booking.com

Quill City Mall Kuala Lumpur Review

Picture Sumber Google
Jalan Sultan Ismail - set je waze kalau tak reti pi.

Jumaat ni semua orang slow, yelah slow motion je memasing kan...ju dah perati kebanyakkan kita ni kalau hari Jumaat hati tu sebenarnya dah berada hari Sabtu dah hahahhahah eleh ye kan aje...persekitaran ju pun mcm tu, tp chill je kan depan pc, anyway esok apa plan korang? Ju BW tadi kemain planning korang ada yang nak pi Big Bad Wolf kan nak cari buku anak2 right? Ju stop pi sana dulu sebab dh borong sakan ari tu tak nak membazir. Okey now jom tengok hasil survey ju dan suami pi lawat Quill Mall baru-baru ini. Lets check it out!

Tuan tanah, sure kena pose gedik dulu...baru afdol kahkahkah


Okey sebab terlampau dekat dengan rumah dan opis...makanya suami dah ajak lama nk ke sini, lagi pun julia tengok building Quill Mall ni belum siap sepenuhnya pun dari luaran. So takpe dah alang2 dh buka untuk pelawat jom la terjah jap...eh sebab baru parking x kena bayar...lalalalallalalalala

Masuk-masuk je...aku cakap huwaaaaaaaaa ground floor dia bestttt...sebab port makan2 hahahhahhaa aku kalau jumpa port makan senyum lebaq dah weh kikikikikiki...korang tengok je la apa yg hado eh...sebab aku main snap je kedai yang ada...byk lagi sebenarnya kedai yang tak bukak...tapi aku dapat rasakan Quill Mall ni leh hebat, kalah Mid Vally hahahhaha haaa korang tengok je la gambar ek 

Aku suka usya sini...kids area ada satu floor belah atas...gila aku tau tak...kalau sapa2 ada anak bawa diorang pi tingkat kids floor, memang sakan la korang leh jumpa.

Kedai ni cm mahai...tp aku suka window shopping je pun...mesti kedai imported...hahhaha aku tak masuk...next time la aku datang sorang aku masuk sini weeeeeeeee leh belek lama2

Tak pernah aku tengok basikal budak gini...kemahennnnnnn 

Suami tersayang, dia ni lately sangat bz dengan perniagaannya, so bila free masa tu sangat berharga tau...dia byk bantu saya jaga anak, tolong tolak stroller hahhahaha...saya? Saya suka window soping....agaggagaggagaga

Walid cakap kedai ni menarik...mmg pun
  
Luasnyaaaaaaaaaaaaa haish leh golek2 kt sini hahahha

Dah bukak dah pun...tp orang tak ramai lagi hahhaha sedap nak window sopink

Cam biasa tuan tanah fantang nampak cermin besor...nak gak snap wakakkakaka eh beg kuning tu besor je...duit semua simpan bawah bantal hahahhah kalo idok nanti cair cm air paip...kikiki

Kedai baju hjg tu dh buka

Aeon semua dah lengkap...kalau korang nak pi terjah aeon boleh sgt sini sebab dari ats sampai bawah semua lengkap...cuma ruangan luar je kedai byk lagi tak buka....handbeg mmg port terbaik utk cuci mata waweeeeeeeeeeee

Port murah...berantu port ni aku tgk...Komonoya ni best...semua barang cm daiso...RM5 je...jom terjah.

Eh habis dah citer...byk lagi tak buka kedai...korang nak pi tengok sendiri pi la ek...nanti nak sambung cerita kt PD tu tak habis lagi...bubyeeeee happy weekend mmuahhh

21 comments:

  1. WALAUPUN SEBERANG JALAN TAPI TAK DAN NAK PEGI...HIHIHIHH...NANTI KITER DATING SAMA EH!

    ReplyDelete
  2. mak aih..shopping mall baru lg.. yg kat putrajaya ngan cyberjaya pun lom sempat jejak.. ni kt KL pulak, mmg konpom laki ku malas nk tempuh jem. Sobs!

    ReplyDelete
  3. Yup perasan masa last week tp gula2hati x nk singgah...mls katanya....

    ReplyDelete
  4. Nak pergila nti.saje bwk anak jejalan..planning nx week nk g ioi mall tu kt putrajaya..tp xthula menjadi ke x.abe sado keje punah segalanya..huwaaa

    ReplyDelete
  5. wahh.. haritu lalu je.. ajak asben singgah die kata buang masa pergi.. banyak kedai tak bukak lagi.. nanti u tak puas nak keluar masuk keluar masuk kedai..kekekkekee

    ReplyDelete
  6. mcm best je sebab x rmi org!...weeehuuu....kedai 5 ringgit tu menarik betul!....rasa mcm nk p je..nk p jeeee

    ReplyDelete
  7. AMBOIII. gambar review ni kalah mcm photographer profesional sgt, posing tu mesti wajib ek? ngeee

    slmt hujung minggu :)

    ReplyDelete
  8. ok ju..thanks for sharing..boleh tambah dlm list utk jalan2 time weekend..hehehe..

    ReplyDelete
  9. window shopping sakan...

    saya suka kedai rm 5 tue

    ReplyDelete
  10. Kalau akak masuk sini, akak terjah kedai yang jual RM5 tu je la.. hehe..

    Rasanya memang tak lepas la masuk sini.. Takde siapa nak bawak.. ahaha...

    ReplyDelete
  11. Wahhh...terer ju snap pic...puas cuci mata! Hahaha...tq yea...:)

    ReplyDelete
  12. Assalam, terima kasih sudi keteratak bunda/fb/insta bunda dan memahami situasi dan mendoakan kesihatan bunda...terharu sangat.

    Walaupun dalam mood istirehat bunda beransur singgah dan komen rambang keblog2 kalian...terima kasih sangat..

    ReplyDelete
  13. singgah di blog kak julia :)

    http://www.blogparihh.com/

    ReplyDelete
  14. lorr..ade shopping mall baru kt KL..siyes xtau..ok boleh terjah..dekat je lahai..huhu

    ReplyDelete
  15. dah masuk mmg best sbb parking free .. so jimat tiba2 hahaha . masuk sbb tgk eh ada shoping mall baru baru blk dr kl tower so sejln .. kedai mainan knk2 plg best n mcm2 ada2 .

    ReplyDelete
  16. Wowow besarnya jue.. mmg port terbaik sgt la utk shopping and makan2 kan.. =D

    ReplyDelete
  17. xpergi pergiiii ida............ bestnya!

    ReplyDelete
  18. haii cik pinky..hihi..
    sonoknye jalan2..tempat baru mmg best sebab xsesak ngan orang..wlupun kedai xbyk lg yg bukak, tp best la nk window shopping..

    ReplyDelete
  19. Tempat baru seronok kalau window shoping..

    ReplyDelete
  20. apa nama?? Quill mall? macam best terutama komonoya tu..sukaaaaaa

    3 Sebab Anak kuat Mengamuk

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com