Peminat Tote Beg! | Julia Johari
Booking.com

Peminat Tote Beg!

Lately aku ni asyik dok usya tote beg je tau...aku memang peminat tegar tote beg atau maksudnya sejenis beg yang besar dengan bukaan yang luas kira fungsinya boleh isi macam2, macam poket doraemon tu hihi itulah nama yer tote beg. Tetiba buka Streetdeal, ternampak plak tote beg ni weh, cair dh aku, cair dh duit aku gini huwaaaaa, aku ada 1 je jenis tote beg kt rumah tu pun suami hadiahkan, dia memang tau aku suka beg jenis besor pastu tangkai pendek kiki, suka bawa pi opis dan ke event sebab mudah nak capai dan bawa.

Lawa kan design dia, corak crocodile...harga tak la mahai mana pun leh la buat pakai lasak2 kiki kalau mahai idok le teman nak beli buat koleksi, tp cm nak cuba je beli yang ini bila dpt gaji nanti...favourite betul tgk warna hitam ni.


  Warna Cream ni pun cantik alahaiii 

Oren ni segar mata aku...ish corak sisi dia menarik mulat2, mata aku pun mulat tengok ngeee

Leh buat sling

Pernah tgk artis kita pakai beg ni, tp pattern lain tp warna sebijik sama...warna ni warna selamat kan...semua baju pakai boleh in...wewittt

Cer tengok dalam dia, ada poket letak hp dengan power bank, okey lepas dh ni, pastu bukaan dia yg besar leh campak segala jenis mini umbrella dan lain2...alahaiiiiiii napa seksi sgt ni tote beg

Ada warna Soft Green dengan Pink, eh napa semua cantik-cantik ni, nangisss nak pilih...huwaaaaaaaa :(
Sumber Picture Click SINI

Korang rasa mana paling lawa, sesuai utk ju bawa pi travel atau gi opis 2 in 1  kehkehkehkeh...suka beli beg murah je...mahai2 x restu duit poket hehehe

20 comments:

  1. ekin suke warna hitam or cream
    warna selamat
    senang nak match ngan ape2 baju pon

    ReplyDelete
  2. kenape sama??kenape sama?tau takkkk akak dah smeinggu tgk tote jugakkk...meh belikan akak 1!kekekeke..rm25 aje :D

    ReplyDelete
  3. Akak ada tote bag jenis kain jeans.. Memang besar.. Murah je beli kat Jalan Masjid India.. RM30 je.. Dah lebih dua tahun kot guna.. Takde la buat lasak main seret sebab sayang walaupun harga cuma RM30 tu.. haha..

    p/s: Akakpun bukan jenis suka beli yang mahal2.. Tote bag pun cuma ada satu ni je.. Beli bila yang lama dah koyak..

    ReplyDelete
  4. Terkenan jugakkk. Hitam or cream warna slmt. Eehh terminat jugak

    ReplyDelete
  5. Wah!! Kita dh check kat link ju share tu. Serius RM38 jer.. murah sangat2 nih. mmg tgh cari beg pom.. mcm nk beli jer nih. ekekekeke

    ReplyDelete
  6. wahhhh..mataku dh terpikatttt..
    cantik la ju..murah pun murah..tp skang ni kene pejam mata dulu..kene control napsu..nk dulukan brg2 utk baby..huwaaa..

    ReplyDelete
  7. warna oren segar gitu.. Ingat oren ingat terus vitamin c ku hihi. tetiba plak.

    ReplyDelete
  8. Julia..hihihi kite dulu ada patent ni x tau nama dia tote tapi dah siap jual balik kat kawan. Hihihi kalau tau bagi je kat Julia, saya punya dulu warna hitam tapi beli pon idok ler mahal dalam a few hundred pon. Hihihi x daya nak beli memahal.

    ReplyDelete
  9. Semua cantik.akk pun suka beg besar2 tau sis ju..sebb sennag nk sumbat baju ngn pampers aish..suka..suka..suka

    ReplyDelete
  10. kegilaan kaum wanita ni..kalau saya,saya suka warna pearl tu..macam cantik je..macam comel je..heheh

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum lama tak singgah sini :D

    well wanita dan handbag memang tak dapat di pisahkan huhuhu *abis duit suami haahahaaa :P

    ReplyDelete
  12. Za mmg xsuka pakai beg. Tp disebabkan dh ada anak, kena bw pampers, haruslah ada beg. Comel cantik tote beg..

    ReplyDelete
  13. semua kaler cantik tapi lbh berkenan dgn oren tu . ni klu my kakak nampak suka lah dia sbb blh sumbat mcm2 kat dlm tu ...

    ReplyDelete
  14. Akk suke kaler oren tu. Cantik. Akk pun gila beli beg tau. Cuma lately ni kena stop beli beg sebab dh banyak sgt. X pakai nanti rosak pulak.

    ReplyDelete
  15. Akak suka kaler hitam...walau dh biasa sgt tp hitam match dgn semua kaler baju dan selamat...

    ReplyDelete
  16. Warna hitam tue cantik jue...tp Oren pun cantik jugak!!!! =D

    ReplyDelete
  17. warna krim dan hijau tu pun cantik...

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com