Hias Dinding Rumah Dengan Photo Canvas D'Arte | Julia Johari
Booking.com

Hias Dinding Rumah Dengan Photo Canvas D'Arte

Yeyyy syukur alhamdulilah, hari yang di tunggu-tunggu telah tiba, inilah dia hasilnya 2 tempahan yang julia dah terima by hand, eksklusif tau owner sendiri hantar by hand, kebetulan Encik Hafriz ada kerja di Kuala Lumpur so sekali harung la boleh hantar kan. Ingat lagikah anda semua entry beberapa bulan lepas yang julia minta anda semua buat undian melalui komen di entry, if tak ingat cer click SINI

Haa keputusan undian berpihak pada gambar F, gambar yang kt bawah ni ramai yang vote untuk di photo canvaskan yeyyy, terima kasih kepada yang mengundi. Sekarang julia dah terima photo canvas dari pihak Canvas D'Arte. Gambar ni sedap mata memandang kan, hijau je, bila di buat photo canvas lagi wowwwwwwww, naik seri nak hias dinding rumah, kenangan yang pasti perlu diingati hari-hari dan di ceritakan melalui medium Canvas D'Arte.
Gambar Photo Canvas jarak dekat.
Size 12x12 inch 

Cukup puas hati, Julia dan family kan suka bercuti so untuk hias rumah kami tambah tempahan photo canvas jenis paling besar memanjang. Gambar sempena holiday julia bersama keluarga tersayang sejak Qi dalam perut sampai lah sekarang, random holiday picture photo canvas di abadikan dalam satu photo canvas yang besar. Tak perlu beli binkai frame yang berat dan menyusahkan nak kena pergi kedai gambar cuci semua leceh, hiasan photo canvas dari Canvas D'Arte adalah pilihan yang terbaik kerana ia ringan dan tidak memerlukan frame gambar, just pilih gambar dan send gambar anda itu hanya melalui tempahan online Canvas D'Arte. Mudah dan jimat masa anda.
Gambar Photo Canvas jarak dekat.

Siap dibalut dengan plastik khas tau untuk elak gambar berlaku kerosakan semasa proses penghantaran. Good! Selamat sudah simpan dalam kereta, alahaiii tak sabar nak surprisekan suami dan anak balik rumah nanti, harap sangat mereka suka rezeki tempahan dengan Photo Canvas D'Arte untuk hias dinding rumah cantik-cantik...weeeeeeee ^___^

Tahukah Anda?
Photo 'Canvas' 
  • Material - 100% cotton canvas (kapas), Pure Cotton & Art Canvas.
  • Kualiti Gambar Tebal - 350gsm-375gsm.
  • Ketahanan - Tahan Lama dan Durable.
  • Harga - tidak terlalu mahal/affordable kerana base kualiti canvas sangat baik berbanding jenis photo tarpaulin.
  • Hati-Hati semasa buat tempahan! Photo Jenis Tarpaulin (biasa digunakan untuk buat banner/bunting) adalah merupakan low class material, tidak layak di sebut photo canvas itu sebab harga gambar jenis kualiti banner(tarpaulin)jauh murah dari photo canvas. 
  • Hati-hati semasa buat tempahan ye takut anda tertipu dengan kualiti yang bukan dari photo canvas sebenarnya. Tapi anda terbeli photo banner/bunting yang sangat murah dan kurang berkualiti
  • PASTIKAN: Sebelum buat belian online, tanya dahulu photo jenis Canvas(cotton) kah atau Tarpaulin (banner/bunting).
GAMBAR DIBAWAH
Untuk sedapkan hati julia, julia buat kajian di kedai gambar (berdekatan rumah) yang ada buat perkhidmatan photo canvas tau, terkejut melihat hasil gambar ni semua bukan photo canvas, tapi jenis TARPAULIN, untuk size 24 x 36 inch berharga RM300 ke ats, gila mahalll, tau tak jenis material kain banner tu je 1 kaki baru berapa ringgit je pun...jangan tertipu kawan-kawan, nasib baik saya sendiri buat kajian harga dan material dulu sebelum buat tempahan online photo canvas sebenar.

Owner Canvas D'Arte 
Encik Hafriz 
Photo Canvas Tema Family Holiday Julia
24x36 inch 
(saiz paling besar)
RM220 sahaja

Promosi Hebat!
Kalau tempah photo canvas 24 x 36 inch korang akan dapat FREE photo canvas size  12 x 12 inch yang berharga RM60 tau....haaaaa untung sangat-sangat kalau buat tempahan macam julia, dapat FREE GIFT gitu wewwiiiitt!

Nak tempah macam julia juga? 
Haaaa kalau tak sabar nak tempah macam julia punya jom tengok kriteria size dan harga dibawah ini. 
Selamat menempah online dan selamat sampai ke pintu rumah anda, yeyyyy.

Panduan Jenis Tempahan 
Photo Canvas

Square 
12x12 inch RM60
16x16 inch RM80
20x20 inch RM120
24x24 inch RM160

Rectangle
12x18 inch RM75
16x24 inch RM120
20x30 inch RM160
24x36 inch RM220

HOW TO ORDER :

Instagram: Canvas D'Arte
Wassup/ Call: 012-980 6627

" Terima kasih banyak-banyak Encik Hafriz dari Canvas D'Arte, saya berpuas hati menerima tempahan dari encik kerana kualiti canvas photo sangat cantik dan berkualiti, tak sabar kami nak hias dinding rumah cantik-cantik dengan photo canvas dari Canvas D'Arte yeyyyyyyyy! "

26 comments:

  1. syok nya julia... insyaallah nnt nk buat juagak la... nk kumpul pic family semua la...

    ReplyDelete
  2. wahh julia.. cantik ok.. nak buat dah lama sebab al fulus la. asal nak buat jer ada jer duit tu ke arah lain.. heheheh InysaAllah one day nak buat jugak.. thanks for info..

    ReplyDelete
  3. ramai orang buat photo canvas sekarang ni. cantik sangat :)

    ReplyDelete
  4. Alahaiii cantik nyer...suka suka suka! :)

    ReplyDelete
  5. wah..bestnya nak tempah jugak la..

    ReplyDelete
  6. last ida ade pic besau gitu masa kawen jekk HAHHAHHA.. cantik kak ju!

    ReplyDelete
  7. Menarik nie... boleh buat koleksi kenangan abadi hehehee... :D

    ReplyDelete
  8. sukanya...kalu nak buat ni kne kumpul gambar2 yang sangat cun2 ni baru puas hati kan... tu mesti cantik2 tu kan...

    ReplyDelete
  9. emi x pernah lagi try print canvas cam ni..cam comel jgk kan julia...:)

    ReplyDelete
  10. memang cantik...terima kasih berkongsi...sekurangnya peringatan sebelum menempah...^_^

    ReplyDelete
  11. permah buat gini zaman study dulu.. penuh dinding bilik.. besttt.. :))

    ReplyDelete
  12. Wahh memang Awesome!!!!!!!! sesuai sangat gambar2 yang jue pilih tue utk di-canvaskan..farah pun ada tempah jugak tapi tak siap lagi..tempah canvas material jenis tarpaulin jer..tapi farah tempah jugak sebab offer yang orang tue buat murah gila.. saiz giant 4x3 kaki RM100 ja.. so tak kisah la kan..tak sabar nak tunggu siap..nk tengok hasilnya.. kalau tak okey nanti idak ler ralat sangat sebab beli pun mmg harga murah kan..hehehe.. tapi tak pe next time boleh pi terjah Canvas D'Arte nie pulak..tengok harga pun tak la mahal sangat tue.. =D

    ReplyDelete
  13. Cantik nyer Dik! Suka akak tgk.. :) Insha Allah akak nak buat jugak nnti :)

    ReplyDelete
  14. Bestnyeee...seronok je kalau wall penuh gambar kenangan sekeluarga kan..orang datang rumah pun syok tengok gambar kita..besttt

    ReplyDelete
  15. Photo canvas semakin menjadi tarikan sekarnag ni Ju. Memang menarik apa lagi gambarnya cantik.

    ReplyDelete
  16. Haruslah rumah ju cantik berseri nanti kan. Bila nak jemput.

    ReplyDelete
  17. cantik nya ju..
    macam berminat nak buat jugak ni..best sebab bila dapat boleh gantung kat dinding terus..kan??

    ReplyDelete
  18. lawanya buat foto-foto kenangan cmie....nak gantung pun senang kan...save tempat hihi...nk buat jgk lah nnt

    ReplyDelete
  19. Cantiknya, teringin plak nak buat juga :)

    ReplyDelete
  20. ALAHAI SWEETNYE gambar canvas yang pergi travel masatu. memang good IDEA :)

    ReplyDelete
  21. Memang bagus canvas d arte ... kalau ada banyak gambar2 cantik, hantar je buat frame .. memang terbaiklah.

    ReplyDelete
  22. cantik betul menda ni . nak jugak la nnt

    ReplyDelete
  23. cantikkkk..murah jgk tu..
    tapi kt umah tu ade 3 yg x begantung lg..hihi..

    ReplyDelete
  24. wah.. cantiknye julia.. teringin nak buat.. kene kumpul duit ni..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com