GIVEAWAY HUJUNG TAHUN BERSAMA DIANARASHID.COM | Julia Johari

GIVEAWAY HUJUNG TAHUN BERSAMA DIANARASHID.COM


Dengan ini bermula lah giveaway hujung tahun dari dianarashid.com dan sudi2 kan lah untuk sertainya kerana ada banyak hadiah menarik yang boleh kawan-kawan menangi.Berikut adalah senarai hadiah :-


Dish Wash Concentrate x 1 pemenang
Herbal Blend® Multi-Purpose Cream x 2 pemenang
telekung lycra x 1 pemenang
topup RM10 X 3 pemenang
Fridge magnet London + keychain (1 pemenang) 
Fridge magnet Malaysia + keychain (1 pemenang)
Topup RM10 x 1pemenang
Fridge magnet cameron highland x 4 pemenang
Shawl x 1 pemenang
Topup Rm10 x2
1 paket Mykoko rm39/500g x 1 pemenang
2 voucher KFC x 1 pemenang
baju muslimah x 2 pemenang
wang tunai rm50 x 1 pemenang
Home Binder 2014 x 1 pemenang


Syarat-syaratnya...:-

1- Buat satu entry bertajuk " GIVEAWAY HUJUNG TAHUN BERSAMA DIANARASHID.COM"

2- Like semua facebook page penaja(wajib ):-

    
3- Follow blog penaja( wajib) :-

Fiza , Dila , Yumida Parihh ,Eurukaseven CekguNorazimah ,Veesandi  , Nadiah , Ujie ,YatiAdam , Fizah@susunatursioca

4- Follow Instagram penaja (jika  ada)

@cikgunorazimah , @syidah_eda93

5- Add google + :-

Junainah,  Yumida

6- Tinggalkan link entry anda di entry ini 
Jangan lupa letak kan link blog www.dianarashid.com di bloglist anda supaya tak terlepas pandang apa2 update terkini.Tarikh tutup giveaway ini ialah pada 10-12-2014 . Pemenang dipilih melalui random.org . Keputusan akan diumumkan sebelum 15-12-2014

Sekian..


---------------------------
Lama dah julia tak join GA geng2 blogger, kali ini nak join Diana ye GA, harap random.org berpihak pada saya sikit ye...mmmuahhhhhhhhhh! Thanks Diana anjurkan, x menang takpe janji dpt support kawan2 kan :*

10 comments:

  1. terima kasih sudi join giveaway ni ... semoga berjaya .

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..

    Terima kasih kerana menyertai Giveaway Hujung Tahun bersama dianarashid.com..kami harap anda telah like dan follow Fbpage/blog penaja seperti mana yang telah dinyatakan didalam syarat giveaway.Gagal berbuat demikian ,penyertaan anda serta merta terbatal.
    Semoga berjaya..:)

    Terima kasih..
    www.dianarashid.com

    ReplyDelete
  3. dah keluar keputusan..bolela cek...mana tau ada rezeki...^_^

    ReplyDelete
  4. join jugak..tp xde rezeki..
    sobs sobs sobs..hihi

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)