GIVEAWAY HUJUNG TAHUN BERSAMA DIANARASHID.COM | Julia Johari
Booking.com

GIVEAWAY HUJUNG TAHUN BERSAMA DIANARASHID.COM


Dengan ini bermula lah giveaway hujung tahun dari dianarashid.com dan sudi2 kan lah untuk sertainya kerana ada banyak hadiah menarik yang boleh kawan-kawan menangi.Berikut adalah senarai hadiah :-


Dish Wash Concentrate x 1 pemenang
Herbal Blend® Multi-Purpose Cream x 2 pemenang
telekung lycra x 1 pemenang
topup RM10 X 3 pemenang
Fridge magnet London + keychain (1 pemenang) 
Fridge magnet Malaysia + keychain (1 pemenang)
Topup RM10 x 1pemenang
Fridge magnet cameron highland x 4 pemenang
Shawl x 1 pemenang
Topup Rm10 x2
1 paket Mykoko rm39/500g x 1 pemenang
2 voucher KFC x 1 pemenang
baju muslimah x 2 pemenang
wang tunai rm50 x 1 pemenang
Home Binder 2014 x 1 pemenang


Syarat-syaratnya...:-

1- Buat satu entry bertajuk " GIVEAWAY HUJUNG TAHUN BERSAMA DIANARASHID.COM"

2- Like semua facebook page penaja(wajib ):-

    
3- Follow blog penaja( wajib) :-

Fiza , Dila , Yumida Parihh ,Eurukaseven CekguNorazimah ,Veesandi  , Nadiah , Ujie ,YatiAdam , Fizah@susunatursioca

4- Follow Instagram penaja (jika  ada)

@cikgunorazimah , @syidah_eda93

5- Add google + :-

Junainah,  Yumida

6- Tinggalkan link entry anda di entry ini 
Jangan lupa letak kan link blog www.dianarashid.com di bloglist anda supaya tak terlepas pandang apa2 update terkini.Tarikh tutup giveaway ini ialah pada 10-12-2014 . Pemenang dipilih melalui random.org . Keputusan akan diumumkan sebelum 15-12-2014

Sekian..


---------------------------
Lama dah julia tak join GA geng2 blogger, kali ini nak join Diana ye GA, harap random.org berpihak pada saya sikit ye...mmmuahhhhhhhhhh! Thanks Diana anjurkan, x menang takpe janji dpt support kawan2 kan :*

10 comments:

  1. terima kasih sudi join giveaway ni ... semoga berjaya .

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..

    Terima kasih kerana menyertai Giveaway Hujung Tahun bersama dianarashid.com..kami harap anda telah like dan follow Fbpage/blog penaja seperti mana yang telah dinyatakan didalam syarat giveaway.Gagal berbuat demikian ,penyertaan anda serta merta terbatal.
    Semoga berjaya..:)

    Terima kasih..
    www.dianarashid.com

    ReplyDelete
  3. dah keluar keputusan..bolela cek...mana tau ada rezeki...^_^

    ReplyDelete
  4. join jugak..tp xde rezeki..
    sobs sobs sobs..hihi

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com