Atasi Masalah Tapak Kaki Kasar Dengan PediSpin | Julia Johari
Booking.com

Atasi Masalah Tapak Kaki Kasar Dengan PediSpin


Malu la nak cakap tapak kaki kasar dan mengerutu, yelah lagi-lagi sebagai wanita mahupun lelaki pasti malu kan nak pakai selipar sebab nampak tapak kaki kasar dan sangat merekah. Nak pi pejabat pun cari kasut yang bertutup je setiap masa takut orang ternampak tapak kaki merekah. Ermmm, macam-macam dah letak minyak sapu kt tumit dan tapak kaki still macam tu je rupa, susah betul nak buang kulit tebal yang merekah tu kan, kadang-kadang julia kopek je dengan jari sebab geram sangat tengok, pastu jadi lagi teruk, pastu cam ne nak atasi?


Nak pi buat pedicure kt kedai surelah mahal kan, nak pi plak takde masa, nak cari parking lagi satu hal, nak tunggu giliran nak pedicure pun satu hal, haishhh dari pening-pening julia google la cara nak atasi masalah tapak kaki dan tumit kasar serta merekah. Google punya google terjumpa port Lazada ada jual set PediSpin Clearance Sale - Everything must go! Diskaun 80%.

Pucuk dicita ulam mendatang, terus julia tengok apa kelebihan produk ini, boleh kongsi satu famili, suami dan isteri pun leh sharing use, dah la jimat, leh bawa travel plak tu weeeee


Julia baca kelebihan PediSpin ni bukan setakat dia buat tumit kaki kita licin dan bersih dari merekah, tapi dekat siku tangan kita pun leh buat sekali tau kalau rasa macam kasar dan mengerutu, just tekan button dan letak kt bahagian mana yang korang nak dia pusing kasi licin, wahhhhh serba guna plak ye hehehhe
RM 15.00 NOW!!!
Before RM 88.00 , You save 83%

Murah kan dari harga asal, jimat berganda-ganda, tak perlu dah nak pi kedai pedicure, sekarang nak cantik pun boleh dari rumah dan ditempat kerja, friendly use, jimat duit lagi.

Langkah-langkah pembelian:
Click Link LAZADA 
Taip Dalam Kotak Search 
[men women health pedi care foot skin care remove dry skin leg tv gift]
Beli dengan SENYUMAN :) 

13 comments:

  1. Buat masa ini alhamdulillah kakak tak ada masalah itu Ju sebab kakak dah biasa pakai lotion kaki sebelum pakai setokin. Kalau ada masalah merekah rasanya memang bagus nampaknya alat ni..

    ReplyDelete
  2. bagus ni kak julia...
    kalau nk p buat rawatab tu..mana sempat.. bz kadang2.. dgn adanya bnda ni bila2 ja boleh buat

    ReplyDelete
  3. bagus ni. sesuai untuk orang orang tua :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah , tumit kaki masih cantik lagi ...

    ReplyDelete
  5. Kaki akak jenis merekah sebab tak tahan simen.. Nak pakai selipar dalam rumah macam tak selesa.. Kalau lantai papan takpe, elok je tak merekah..

    Hari tu kakak ada bagi satu sample krim khas untuk hilangkan pecah2 kat tumit ni.. Abang ipar yang pakai krim tu.. Lupa nama krim tu.. Tapi akak ni tak sempat lagi nak pergi cari krim tu.. Akak tak rajin nak sapu losyen walaupun dah beli losyen botol besar.. hehe..

    Yang Ju promot ni ada keluar iklan kat tv, kan..? Selalu gak tengok...

    ReplyDelete
  6. bagus jugak ni ..beli bagi kat mak..tengok tu,it dia macam jadi tebal merekah..kesian pulak tengok..nanti nak try tengok la..

    ReplyDelete
  7. Nanti review ye sis ju..
    Nak tahu elok x..lps ni blh beli

    ReplyDelete
  8. Murah.. maka boleh la mencuba nie hahaha :D

    ReplyDelete
  9. RM15 jer jue..ishhh murah sangat la tue..macam tertarik dah nie..memang farah ada masalah tumit merekah sekarang nie..puas dah letak lotion bagai..idak jugak okey..macih jue share benda bagus mcm ni..heee =D

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com