Throwback Raya 2014 - Parlimen Malaysia | Julia Johari
Booking.com

Throwback Raya 2014 - Parlimen Malaysia

Sudah berbulan-bulan Raya Aidilfitri 2014 baru kini julia update, *Adaakukesah* *Flipshawl* hahaha jangan di tanya kenapa, sebab hari ini misi untuk menyelesaikan kerja-kerja tertunggak ke semua gambar-gambar didalam hp kena publish ikut hari, nak kosongkan memory kata ko, nanti nak bercuti mengejut2 senang hp kosong ringan je.

Majlis sambutan hari raya gilang gemilang telah dilaksanakan di office kami Parlimen Malaysia dan setiap unit/bahagian di kehendaki mendeco booth raya, ini lah dia skuad mendeco booth "Ketupat Daun Palas dan Rendang Ayam". Walaupun persiapan last minit, tapi kagum dengan korang sebab boleh deco dalam masa 5 min je dah siap, ramai plak suka bergambar dekat booth kami, sebab ada lampu lip lap lip lap....menarik kot! :)

Jangan tak tahu, mereka ini semua blogger tau, dari kiri kak Zamimie Zafika, Lina, Julia (kemain sengum iklan colgate hahahha), Aifa dan Wani 

Jom layan gambar!

 Biar gambar je menjelaskan betapa happeningnya majlis hari raya di Parlimen Malaysia 2014 berjalan dengan sempurna, apa yang syok semua hidangan tersangat lazat, tak yah diet lah weh hahahha

Kemain board booth pun kami deco hahahha

Inilah dia hasilnya, cantikkan skuad kami deco...weeeeeee belanja gambar sekeping!

Skuad deco booth dari Penyata Rasmi...hoooyehhhhhhhhh!
Tambahan nama dari kiri Salleh dan hjg sekali Izwan. Penyeri skuad hehehhe

Skuad belakang tadbir


Mengiurkan rendang ayam...walaaaaaaa

Jom tengok presentation booth lain







Sedap yer...semua julia cuba hahahhaha


Cendol

Paling terhangat! Paling panjang beratur, nak loloskan diri pun susah, paling tersedap, paling bertambah2 makan...mmg pilihan bijak pilih meja berdekatan dengan booth Char Kuew Teow...berpusu2 geng kami sental, pakcik Cina tu dok ulang alik menambah panas2 dimasaknya...arghhhhhhhhhhhhhhhhh nak sekarang boleh hahahhaha

Lontong

 Selesai menjamu selera, bahagian kami bergambar satu family, acara wajib bila beraya!
Meriah!
Series semua hehhehehe daku baju kurung oren kemain ko shawl kaler2...sampai YB tegur meriah! hahhahahha

Candid style! 
Awwwwwwwwwwwww melting, suka sangat sebab semua pandai pose...sayang korang! Bos2 pun sporting sama, well done!
Syok kan layan gambar throwback raya julia kan...tunggu next arkib gambar dalam hp julia....yeahhhhhhh!
Senang hati dah update, dah boleh delete semua gambar raya opis dalam hp yeahhhh!

18 comments:

  1. setahun lebih dah tak blogwalking..cerianya blog nie hihi...

    ReplyDelete
  2. uishhh terus laparrr tgk mknn semua...alamakkkk

    ReplyDelete
  3. ain gambar semua dah transfer ke pc..tapi ttap x delete2 lagi dalam fon..terasa sayang nak delete...hahahah....

    ReplyDelete
  4. sedapnya tgok makanan hari raya ni. yummy.. ingat masa raya ari2

    ReplyDelete
  5. Happening sungguh ju...lahaiiii tergoda I nengok ketupat tu...:)

    ReplyDelete
  6. Amboi! Meriahnya! Staf & bos sama naik sportingnya.. Ha'ah la.. Gambar makin lam makin bertambah dah dalm phone.. Nak delete sayang.. Ntah bila nak tempek masuk blog nih.. Aigoo.. -_-#
    RosmizaAliDotCom

    ReplyDelete
  7. Kejam sangat entry ni.. dah lah ketupat daun palas tu fav sis tau Ju.. hehehe..

    Memang kelassss sangat sambutan hari raya parliment.. dah macam hotel punya style je..

    Syabas pada skuad ketupat palas rendang ayam :)

    ReplyDelete
  8. Ya Allah..tengok lontong malam2 ni buat saya lapar la..heheh

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan...

    sedapnya tengok ketupat...
    terus rasa lapaq..

    jemput singgah blog saya
    http://atikarafina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. tibetibe teringin makanan raye.. acaner ni..:(

    ReplyDelete
  11. haha entry ini benar2 membuat semua org tak keruan..apsal lama sangat JJ simpan pic raya ni. hihi

    ReplyDelete
  12. wah ! memang meriah julai ... terliur tgk semua makanan tu ...

    ReplyDelete
  13. Julia ni tau...buat bunda terasa teringin pulak tengok ketupat palas tu...
    Dahlah kat sini hujan...nak bkk tv pun takott..

    Tiba2 terasa lapar pulak tengok gambar2 tu...tak salah tu air sirap selaseh kan? Dah lama tak minum...huhu...dap nyerr...

    ReplyDelete
  14. amboi..meriahnye..ktorg kt cni xde pun cmtu..sedih sgt..tny fifi..mknan pun bese2 je.. :(
    booth korg mmg nmpk meriah..yg lain tu xde lampu lip lap lip lap punn..yg ni baru la btl raya kan ju..hihi

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com