Bina Blog dan Edit Blog dari Umie Sue Studio | Julia Johari
Booking.com

Bina Blog dan Edit Blog dari Umie Sue Studio

Ramai di kalangan rakan-rakan kita hari ini ingin bina blog tapi tak tahu macam mana caranya kan, ikut tutorial pun pening, nak buat sendiri apatah lagi. So bagi julia yang telah sekian lama setia menggunakan perkhidmatan Umie Sue Studio, julia nak perkenalkan kepada anda semua bahawa beliau sekarang menyediakan perkhidmatan yang cukup lengkap untuk bina blog mahupun edit blog sedia ada agar lebih teratur dan cantik.

Cantik dan puas hati mainan warna, corak dan template simple edit blog dari Umie Sue Studio, kemas dan ceria yeyyy! Warna baby yellow itu ceria, seceria tuan blognya :)
Diruangan bawah sekali dikemaskinikan jadi comel, harap readers sekalian suka masuk baca blog julia tau, ditempah kerana anda ye supaya senantiasa ceria seperti julia. :)

Cuba lihat di tepi side bar blog julia ni, ada kotak-kotak kan, pengkelasan lebih teratur dan mudah pembaca nak spot mana satu nak diberi tumpuan.

Contoh Deco Blog Personal dari servis Umie Sue Studio


 Contoh Deco Blog Perniagaan dari servis Umie Sue Studio

Blog tauke yang selalu buat julia kagum dengan hasil tangan beliau, rindu plak nak tempah dengan dia hehehhehe, next time mana tahu kot-kot ada idea nak tukar warna rumah blog leh tempah lagi ngan sue

Inilah dia keistimewaan jika anda yang hendak edit blog jadi tampak cantik, kerlas dan mudah dicapai dengan hasil tangan Umie Sue Studio, harga pun sangat murah dan berbaloi jika dibandingkan dengan tawaran dari pereka blog di luar sana. 
Julia berpuas hati dengan langganan perkhidmatan dari beliau, tunggu apa lagi, jom cantikkan blog sedia anda sekarang atau teringin punya blog sendiri jangan lupa contact sue seperti dipaparan bawah, selamat berblogging dari JuliaJohari! :)

HOW TO ORDER :

FB Link: Sue Haida
Email: sue_546@yahoo.com

13 comments:

  1. ALHAMDULILLAH..TERIMA KASIH SIS

    ReplyDelete
  2. ooo blog ni..selalu gak singgah..

    ReplyDelete
  3. wah kreatifnya.. cantik2.. boleh la nanti amik servis ni.. lama dah rasa nak tukar layout blog

    ReplyDelete
  4. OKje buat sendiri jer JJ....tapi mmg le tak cantik....Belasah ajelah, surirumah gitulah huhu....

    ReplyDelete
  5. AsSalam Jue...

    Cantik memang cantik dengan permainan warna2 cerianya...

    Tapi bunda pun samalah...buat sendiri jer Jue...sementara ada hak free punya...godek2 sendiri jer Jue...

    Nantilah bile2 Bunda rasa nak sentuhan tangan yang pakar..
    .bolehlah bunda contact ...

    ReplyDelete
  6. wah.. bestnye.. murah pon murah.. fifi selame ni buat sendiri.. kot rase malas.. tapi nak tukar baju blog.. boleh suruh sue ni kan..

    ReplyDelete
  7. wah.. bestnye.. murah pon murah.. fifi selame ni buat sendiri.. kot rase malas.. tapi nak tukar baju blog.. boleh suruh sue ni kan..

    ReplyDelete
  8. cantik hasil tgn umi.
    boleh la nnt try jgk..

    ReplyDelete
  9. Wehoo...thanks sharing, dah tanya pasal pakej. Hahaha harap2 lepas ni bertambah semangat nak memblog juga =)

    ReplyDelete
  10. kemas je kerja nya..cantik2 semua/..:)

    ReplyDelete
  11. memang cantik.. tersusun, kaler pun memainkan peranan utk menarik minat readers membaca :)

    ReplyDelete
  12. Syima pun nak tempah watermark dgn sue tp sb line internet takde lagi kat rumah, hold dulu la...

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com