Review: Tudung Muslimah by Moreena Butik | Julia Johari
Booking.com

Review: Tudung Muslimah by Moreena Butik

Bergaya muslimah dengan Square Scarf dari Moreena Butik buat diri rasa sangat selesa dan anggun, sebenarnya Square Scarf ini adalah tudung empat segi tapi bidang besar dan mudah dipelbagaikan gaya sama ada bentuk shawl mahupun pakai seperti tudung bawal.

Lihat julia pakai Square Scarf ini bentuk shawl tau, serius ia tidak jarang, kain mudah lentuk, corak pelbagai dan menepati syariat kerana ia labuh. Suka sangat! J

Price: RM 25
Postage: RM 6 (WM), RM 10 (EM)

Hasya Square Scarf
Inilah dia parcel yang julia terima, terus belek kualiti dan materialnya, sungguh seperti apa yang dipaparkan di media FB dan IG Moreena Butik, kainnya sangat sedap dipakai.

Menggunakan kain chiffon yg ringan dan mudah dibentuk (tidak lembik). Hasya Square Scarf menggunakan pelbagai jenis kain chiffon seperti yg bercorak, kosong, "glitter", mahupun dwi-warna

Reka bentuk yg terkini pada setiap sisi tudung membuatkan gaya anda lebih unik.

Boleh dipakai seperti tudung bawal ataupon dililit seperti shawl mengikut kretiviti anda serta menutupi bahagian dada.

Inilah view dekat Square Scarf, hujung sisi tudung ini ada bulu-bulu, trend terkini, nice kan. Jangan risau jahitannya adalah kemas dan tidak berlaku ceraian benang.






Bahagian belakang: Labuh.

Bahagian depan: Labuh dan sangat selesa serta tak panas.

Butik ini masih baru ditubuhkan dan semua produk dikeluarkan secara berperingkat. Selain itu, anda semua boleh lihat dalam page FB dan Instagram Moreena Butik ada menyediakan pelbagai jubah terkini serta barangan kosmetik sesuai dengan gaya wanita muslimah hari ini, yang penting harganya sangat berbaloi.

Julia puas hati, anda?

Apa lagi jom usya butik online di FB dan Instagram


HOW TO ORDER :

Instagram: moreena.butik 
SMS/Whatsapp/Telegram: 018 - 9122376
Email: moreena.butik@yahoo.com.my

41 comments:

  1. Nice review jue.memang sesuai sangat dengan jue.. cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks farah...tapi kalau u pakai lg bertambah2 gojes tau...suka tgk u berfesyen muslimah...cantik! :)

      Delete
  2. Replies
    1. Apa lg kak jom beli...murah je pun hehhe

      Delete
  3. rara pon beli jubah,tapi x pakai lg.tgu adik ipar kawen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik la jubah rara beli tu...ish kalo ada plus size ju pun nak beli sama hehehhe

      Delete
  4. Harga menarik juga. memang hujung dia keluar benang2 macam tue ek...

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah murah kan harga dia, tak perlu gosok pun, basuh terus pakai, sesuai nak outstation, aah style terkini, bro beli kt isteri tau...mesti isteri syg sgt nanti heheh

      Delete
  5. Cantik...sesuai dgn muka julia....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah, tak sangka gak, kain tuh ok plak ngan muka ju...selalunya kain shifon kan jenis lembut susah nak bentuk ni best

      Delete
  6. Dah bli.jgk..hehe..tp akk beli instant

    ReplyDelete
    Replies
    1. Weee instant lg senang kan...nak cuba lah nanti

      Delete
  7. tq ju! Moreena memang jual barang2 yg berkualiti, insyaAllah...hehe

    btw cantik u pakai...sesuai dgn muka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti up plus size jubah eh...kalo boleh sampai 3xl...baru sedap nak pakai bg rangka besar mak arab cm ju hehehhehe...thanks nana.

      Delete
  8. style baru tudung ni.. berbulu kat depan..cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah dik zuri...style baru berbulu2 hehhehe tp omey....

      Delete
  9. cantik jgak kan shawl ju beli ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ciknaa...ada duit lebih tu belila...sbb tak perlu gosok...itu yg syok tu

      Delete
  10. cantik dan sweet jue,, menarik juga scarf ni berbulu kat depan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks a lot my dear...itulah trend terkini...ada bulu2 halus...suami pun puji lawa...gulppp hehhe

      Delete
  11. cantik sgt jue...kaler die suweettttt... sesuai sgt dgn jue....auwww!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak lieya...thanks sis...tp kalo sis pakai lg bertambah2 cantik...weeeeeeeeeeeee

      Delete
  12. cantikkkkk la ju..nk gi terjah sat..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalila...thanks hehhehe...terjah jgn tak terjah heheh

      Delete
  13. habis perkataan dah nak komen.. mmg cantik cantik cantik.. mmg sesuai dgn Ju yang pandai menggayakan shawl ni.. suka rekabentu yg bulu2 kat depan tu.. mmg sangat2 berlainan.. apa2 pun janji mengikut syariat islam.. :))

    psstt cat baru lagi blog www.juliajohari.com nampakkkkk.. nice colour.. siap rama2 lagi hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehhe thanks a lot my sis zaza, trend terkini ni sis ada bulu2 halus kt depan hehehhe aah sis zat baru...suka tak sis hehehhe

      Delete
  14. cantiknya tudung..yang penting tak payah gosok..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pandaiiii ye you diana...aah tudung ni leh pelbagaikan bentuk bawal atau shawl...2 in 1 lah kiranya...mmg tak yah gosok...renyuk2 dlm baldi pun x kan keromok...weeeeeeee

      Delete
  15. rmbu ramba tu mmg duk kat area muka ehh comel !!!

    ReplyDelete
  16. i miss you kakak gojes :)

    cantik dan bergaya

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com