Review: Damia Sweet Cakes & Cookies | Julia Johari
Booking.com

Review: Damia Sweet Cakes & Cookies

Sedap sungguh pekena Moist Choc Cakes dari Damia Sweet Cakes & Cookies ini tau masa musim hujan, layan sungguh lahai. Ish makan satu bekas tak perasan sungguh dah nak habis huwaaaaaaa, gila murah je beb.

RM5 je sebekas, best sangat rasa dengan limpahan coklat mewah dan cake yang sangat lembap buat mulut tak berhenti nak makan hehehhe

Bagi pencinta coklat, jangan risau, ke semua bahan coklat yang digunakan adalah halal ye, rasa nak pi tempah lagi weeeeeee
Moist Choc Cakes
RM5.00 exclude postage

Zaman sekarang dah canggih, guna wassup je pun dah boleh order perkara yang kita minat dan sukai, contoh macam Damia Sweet Cakes & Cookies, julia wassup je nak kek dan biskut apa semua yer melalui wassup, hari ini order esok lusa dah sampai selamat
Puas hati sangat!

Inilah dia rupa Moist Choc Cakes yang julia tempah dari Damia Sweet Cakes & Cookies
Memang penuh coklat limpah dia...aummmmm! Sedap!


Tempahan kedua julia
Cupcakes (choc chip, buah dan vanila)
RM0.50 hingga RM3 sebekas exclude postage

Cupcakes ni comel betul, pastu ada filling (inti) macam-macam boleh pilih yang pastinya sesuai untuk dijadikan doorgift untuk pelbagi event sama ada perkahwinan mahupun upacara perayaan.

Lihat tesktur di dalam cupcakes ni, lembut je dan tak berapa manis sangat, sesuai kepada mereka yang pentingkan kesihatan.

Terbukti bukan sahaja julia mengemarinya, tapi kanak-kanak pun sangat suka makan kek dan cupcakes dari Damia Sweet Cakes & Cookies

Sudah semestinya julia recommended produk keluaran bumiputera dari 
Damia Sweet Cakes & Cookies

Nak tempah tester dulu pun boleh, nak tempah banyak sekali gus pun lagi la boleh sebab memang dijamin sedap dan sesuai untuk dijamu pada tetamu jika ada event besar. Jangan lepaskannya ye mencuba, sedappp! :)

HOW TO ORDER :

SMS/Whatsapp : 013-7620589 / 011-22103259
Instagram: DAMIADANISH1999

Diskaun hebat jika tempah!
Moist Choc Cakes 3 box ke atas 
Cupcakes 100 biji ke atas

Selamat tempah :) 

12 comments:

  1. Kalau dah Julia pun order sampai 2 kali kakak percaya sedapnya tak terkatalah..

    ReplyDelete
  2. alahai..dugaan time hujan nih..hee

    ReplyDelete
  3. sedapnyee...cair btl la tgk kek2 coklat ni..aduhhh..

    ReplyDelete
  4. Sha memang hantu coklat hehehe..

    ReplyDelete
  5. dapnya coklat coklat coklatttttttttttt ituewwwwwwwwwwwwwww

    ReplyDelete
  6. huhu..meleleh ailiur ni ha..sapa nak bertanggungjawab? nyum2

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com