Plumbing Jasril Recommended Review | Julia Johari
Booking.com

Plumbing Jasril Recommended Review

Terbaiklah perkhidmatan Plumbing Jasril ni tau, kalau ada emergency paip pecah ke, tandas tersumbat ke atau apa-apa yang berkaitan dengan saliran julia memang suggest dan recommend Plumbing Jasril. Puas hati hasil kerja dengan pembayaran dia berbaloi!!!! Tengoklah Julia dan Qaiser ilman siap bergambar kenangan dengan kereta tauke Plumbing Jasril ni, siap ada promosi khas kt belakang kereta dia, hebat! :)

Zaman sekarang memang banyak plumbing kan, tapi nak cari orang yang betul-betul jujur dan bukan penipu itu lah yang kita sangsi sikit, bukannya apa lagi kita ni sebagai wanita kadang-kadang suami outstation, pastu tetiba tersumbat plak saliran tangki atau bilik air tersumbat, mula ar risau, takkan nak biarkan banjir kot, takkan korang tak mandi seminggu kot kan hahahhaha

Itu sebab julia kata sangat berpuas hati dengan Plumbing Jasril, call set appointment (almaklumlah tauke ni bz sokmo ambil job syarikat besar2 sekarang) dia datang tepat pada waktunya, dan datang bukan seorang tapi ada pekerjanya. 

Caranya sangat berhemah dengan melayani kerenah pelanggan macam julia yang suka banyak bertanya hehhehe itu lah julia plg suka, sebab apa yang kita tanya byk mana sekalipun tetap dijawab dengan baik. Good!

Macam-macam yang servis diorang buat. Cuba tengok gambar ni.
Bila tengok hasil kerja diorang ni memang tip top lah, segala pembaikian ada dilampirkan resit pembelian gantian barang baru dan cuma caj servis dikenakan sedikit, yeyyyyy ini yang kita nak servis plumbing yang jujur dan amanah.


Paip bocor, inilah yang selalu kita hadapi kan, takkan nak tampal paip pvc ni dengan soletap? Takkan nak potong ganti baru sendiri, mana ada peralatan khas kan? Pening la huh!

Apa lagi save je nombor Plumbing Jasril siap2 dalam hand phone korang sekarang jangan tunggu lagi, kalau ada kecemasan call je terus senang tak yah dah nak goggle last minit buang masa je. 

Memang recommend sangat-sangat servis Plumbing Jasril, huh lega hati bila masalah emergency dapat di selesaikan dengan kadar segera, jimat masa, wang dan tenaga, alhamdulilah.

HOW TO BOOKING SERVICE :

Blog: Plumbing Jasril Blogspot
Instagram: plumbing_malaysia
SMS/Whatsapp/Call: 012-680 1093 / 017-533 3455
Email: plumbing11127@yahoo.com

14 comments:

  1. kena ambik contact no ni. nanti pape hal senang nak cntct.

    ReplyDelete
  2. bagusnya bisnes dia upgrade de fb n blog lg..jarang2 sX bis plumbing wt iklan mcmni..

    ReplyDelete
  3. senang juga akalu tau ada plumbing yang berwibawa nie

    ReplyDelete
  4. Memang jarang nak jumpa plumber yang benar2 jujurr dan bayaran / servis berbaloi dengan hasil kerjanya..

    ReplyDelete
  5. susah nak jumpa plumbing melayu ... kat sini cina memanjang .

    ReplyDelete
  6. wah promote..... tp memang terbaiklah kan...

    ReplyDelete
  7. Bagus awak JJ pandai cari bisnes ni...Entri ni depa req utk buat promosi ke JJ

    ReplyDelete
  8. Ohhh ni mesti plumber SYABAS ni..
    bagus lah service mcm ni .. cepat dan tip top.. thx for the contact no Ju.. kalau ada emergency nnt sis bleh call

    ReplyDelete
  9. City Plumber | Plumbing
    City Leak Detection | Leak Repair
    City Drain Cleaning | Clogged Drain
    City Plumbing Contractor | Plumbing
    City Emergency Plumber |24 HR
    City Toilet Installation | Toilet Repair
    City Residential Plumbing | plumber
    Plumbing
    Water heater
    Plumber
    Tankless water heater
    Hot water heater
    Sump pump
    Electrical water heater
    Leak detection
    Plumbing service
    Toilet repair
    Jamban tersumbat
    Jamban
    Toilet cangkung
    Drain cleaning
    Leaky faucet
    Plumbing contractor
    Residential plumbing
    Residential plumber
    24 hr plumbing
    24 hours plumbing
    24 hours plumber
    24 hr plumbing
    Plumbing installation
    Emergency plumber
    Emergency plumbing
    Plumbing repair
    Tukang paip 24 jam
    Paip plumbing
    Malaysia plumbing
    Plumbing kuala lumpur 24 jam
    Plumbing Selangor 24 jam
    Plumbing bumiputera

    #‎plumbingjasril ‪#‎stuccoplumbing‬ ‪#‎stuccoplumber‬ ‪#‎plumbermalaysia‬ ‪#‎kulplumbing‬ ‪#‎ariljoestucco‬ ‪#‎tukangpaip‬ ‪#‎plumbingmalaysia‬ ‪#‎blogger‬ ‪#‎airpaip‬
    Dear Sir/ Madam, I’m Mohd Jasril Bin Mohd Johari, Managing Directord of Stucco Plumbing Company. We specializing in Plumbing and sanitary especially in water tank, heaters, Toilet sets. We also expert in clearing & fixing of toilet Stack, sink, Basin, Septick Tank, Floor traps, clogged pipe, and all types of Blockages, (house and Office and premis Please contact me Mohd Jasril at 012-6801093 or at my email plumbing11127@yahoo.com. Thank you for your time spending to read this email. Website: http://stuccoplumbing.com Kuala Lumpur / Petaling Jaya / Shah Alam /Sungai Buloh / Kepong/ Rawang / Gombak / Subang Jaya / Hulu Langat / Kajang / Cheras /Ampang / Serdang / SgBesi / Klang / Usj / damansara damai / kota damansara / Bangsar / Traves / Klia / Puchong /Seri kembangan / Damansara / Sentol / hulu langat / melawati / wangsa maju / Danau kota / Sepang / Bangi / Greenwood / seluruh wilayah persekutuan dan selangor

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com