<u>Jemputan Interview Blogger Pilihan Utusan Malaysia</u> | Julia Johari
Booking.com

Jemputan Interview Blogger Pilihan Utusan Malaysia


Hari Isnin 29 Sept 14 baru ni terima surprise call and email, confirm tempat interview and photoshoot the same day. (Tanjat gilaaa plus terharu sama)



Hari Selasa 30 Sept 14 terus gelabah photoshoot plus interview session almost 2 hours yang panjang lebar but enjoy. (Makeover plak)



Hari ini hari Rabu 1 Oktober 14 terima mesej ini dari pihak Utusan Malaysia, kemungkinan 4 Oktober 2014 (Sabtu) akan publish artikel dlm akhbar... 

(rasa seram napa cpt sgt)


 Alhamdulilah! 
Tak sangka dan tak percaya sebenarnya! Siapalah Julia Johari.Com itu? Pertama kali terima panggilan surprise dan jemputan melalui telefon dari pihak Utusan Malaysia. Rasanya memang tak layak langsung untuk sertai Blogger Pilihan Utusan Malaysia. 

Tapi penjelasan dari pihak Utusan Malaysia, mereka berminat baca satu artikel dari blog Julia mengenai penglibatan diri dan keluarga dalam kempen vaksin pneumococcal tahun lepas. Alhamdulilah, terima dengan lapang dada jemputan tersebut. Ada juga mata-mata media memerhati blog kecil ku ini. Syukur, ya Allah rezeki menjelang Hari Raya Haji 2014.

Tanpa guna sebarang editing atau aplikasi apps 
- Original Makeup Artist by Lina (012-234 8325)-

Time ni muka nervous sangat2 tau tak, yelah cm mana tak debor, dah la time office hour ni minta kebenaran keluar pejabat kt bos, syukur lulus. Pastu tempat interview dan photoshoot sangat dekat ngan opis kt Taman Herba Tasik Perdana. Alhamdulilah, mudah ke sana dari Parlimen.

Amacam okey tak makeup artist by Lina? Suka sangat air tangan Lina makeup muka Julia tau, tak tebal tapi rasa sangat selesa. Thanks dik lina, my officemate yang sangat membantu last minit booking hihi. Korang kalau nak sentuhan Lina sila call atau wassup nombor diatas ye. :)

Korang jangan lupa esok Sabtu 4 Oktober 2014 beli surat khabar Utusan Malaysia baca sisipan ruangan Blogger Pilihan.Com...ada mesej penting julia sampaikan utk semua lapisan masyarakat. Pengharapan pahala dari Allah. Amin.

25 comments:

  1. Wahhh... bagus la jue..dah mahu setapak lagi..glamer la lepas nie..=D

    ReplyDelete
  2. ya allah, flawless muka akak.. then one step ahead for your blog kak. tahniah!!

    . nanti recommend blog nanie gak. hahaha

    ReplyDelete
  3. kagumnyaaaaa.. rejeki Julia untuk terus berbloging.. tumpang bangga sis tau.. esok nak pergi kedai beli Utusan nak tengok muka julia terpampang kat sotkabar.. :))

    ReplyDelete
  4. make up nmpk mcm garg ckit.. tpi nebes upenye.. hehe..

    ReplyDelete
  5. wahhh..hebatnye ju..tahniah syg..
    moga ju & blog trs sukses..xsabaww nak bli paper esok.. ;)))))))

    ReplyDelete
  6. glamour la ju...heheh...ok..esok nak beli paper utusan..mmg hari2 beli utusan pun..hehe

    ReplyDelete
  7. Tahniah...

    Semua ni atas usaha Ju jugak... kan..

    ReplyDelete
  8. wahhh..tahniah sis..happy for u
    lawa sangat derang makeup ju...
    serius cantik dan nampak manja..ahahaha

    ReplyDelete
  9. tahniah kak jue...
    sok nak beli jugaklah...
    kena bangun pagi2 ni takut suratkhabar habis...ehehe

    ReplyDelete
  10. tahniah julia.. proud of you.. esok nak beli utusan!~

    ReplyDelete
  11. Wah2... I is jeles la ini macam..

    Tahniah ju! selamat ahri raya :)

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah,....esok kita beli eh Utusan Malaysia...

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah,....esok kita beli eh Utusan Malaysia...

    ReplyDelete
  14. yeayy yeayy! esok ida beli tau tau ! ;) support kak jue ;))

    ReplyDelete
  15. Tahniah..Kita memang slalu baca Utusan, lagi2 hari sabtu punya..hehe

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah . semoga perkongsian vaksin itu dapat membuka mata ramai orang ...

    ReplyDelete
  17. Congratz jue....nanti kita beli..u deserved jue..

    Syima anak pekerja utusan melayu pun tak dapat camni...heheheehehehhe... Blog jauh 1000 tapak belakang dari jue ada ati...hihihi...

    ReplyDelete
  18. Tahniah jue .... Ala dh mlm baru baca, x beli surat kabar utusan... Tunggu ju reviewlah

    ReplyDelete
  19. Tahniah, leh ikut jejak ni....;-)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com