Second Birthday Surprise Merdeka Boy Qaiser ilman | Julia Johari
Booking.com

Second Birthday Surprise Merdeka Boy Qaiser ilman

Surprise Qaiser ilman yey!
Dua tahun dah anak umi dan walid sempena Hari Merdeka 2014. Inilah kek hari jadi QI yang kedua tahun. Omey tak kek second birthday Qi ni? Omey kan hihi kek ni walid QI yang beli...time ni kan baru balik holiday di JB, so mmg sambut di rumah sendiri je lah...lagi syok sambil kemas rumah cun2 pastu sambut birthday Qi tanjat2 gini alahaiiiiiii terima kasih walid Qi sebab beli kek dulu tanpa pengetahuan wife dia hahahhahaha...takpela takde gambar kartun2, Qi tecik lg so nanti besar baru cari kartun2 dia pun pandai dah pilih yang mana kek dia suka kan

"Macaron Mango Cheese Cakes"
from King Confectionery 
Yummmyyyy!

Tahu tak?
Qaiser ilman yang korang sayang ni buat pertama kalinya sangat2 rasa teruja bila melihat kek hari jadinya yang kedua tahun, ya Allah, ketawa kami lihat keletahnya tak sabar nak potong kek, macam mana ye budak umur 2 tahun tahu itu adalah kek hari jadinya...ajaib bukan?

Jom tengok video Qi nyanyi lagu birthdaynya sendiri hehehe lawak sungguhla Qi ni.
Click!
Hahaha kelakar kan video Qi atas ni, lagu birthday Korea kot Qi nyanyi, tu lah masa mengandung dulu asyik melayan cerita Running Man kan dah terbawa2 oleh Qi kehkehkeh

Alright!
Inilah dia video umi dan walid Qi nyanyi lagu second birthday untuk Qaiser ilman, gamat sungguh suara umi, tenggelam dah suara walid hahahhahhaaa mak eksaited lebih ni dari apaknya kikiki...
Click!
Suka sangat Qi sampai malu2 kucing hahhahahha siap tutup2 mukalah, tutup mulutla, tarik tangan panjang2 la hahhaha nampak sangat anak umi ni pemalu tapi mahu makan kek.

Jom layan gambar Qi posing kt kek hari jadinya...
Peaceeeee saje dia hehhehehe

Muka Qi eksaited lebih hihihi

Umi cepatlah pasang lilin, nak tiup!

Peace pulak...hahhahahhha apa2 lah QI oiiii

Walid Qi tersayang, kali ini takde gambar umi, umi jadi photografer, kali ini mmg nak ambil gambar anak beranak ni banyak2, buat kenangan, gambar umi takde takpe, puas hati tengok mereka. Rasa macam tenang. Walid Qi cakap umi dah ready ke? hahahhahah

Acara potong kek, tengok Qi sampai terteling2 kepala nak potong kek hahhahaha...aduyaiiii susah ke nak oii nak potong kek hehhehe

Kemain bersungguh Qi weh nak potong kek...cam ne lah dia nanti umur 3 tahun, dah pandai cakap dah kot rinduuuuuuuuuuu plak kt Qi

Inilah hadiah Qi....superbike kemain!
Bila nak bawa umi walid jenjalan naik superbike merah Qi tu ek...tingin nak naik hahhahahhaha

Puas hati sambutan hari jadi Qi yang kedua tahun, jika ada rezeki anak2 lain, pasti umi dan walid tak sabar nak sambut mcm abg Qi ni haaaa....mesti sama adil, baru anak2 tak terasa disisihkan...tunggu merdeka tahun depan plak, pe kata sambut besday Qi, umi dan walid sekaligus dalam satu kek yang sama, wahhhh jimat!

18 comments:

  1. Wahh..bestnya qi dapat superbike..nk pinjam boleh??

    ReplyDelete
  2. hehehe! comel qi! budak2 mmg mcm tu. sebab dorg dh mula fhm!...now anak dh 4 thn...kemain asyik nyanyi lagu happy birthday to u! lol

    ReplyDelete
  3. Untungnya jadi Qaiser Ilman.. wpun umur baru 2 tahun dapat jg merasa surprise2 besday dari parents kannn.. zaman makcik kecik2 dulu mana ado mcm ni semua.. hahaha
    btw nice cake tu Ju.. comel.. mst yummysss kannn.. QI dah dpt present tu boleh lah merempit dgn walid nnt yer hehehe

    ReplyDelete
  4. alahaiii teruja eh Qi,dh besar dh anak kita kan ju!

    ReplyDelete
  5. hadiah QI sama dengan hadiah Raees lah...Raees dapat hadiah motor dari tok ayah dia..sama kaler lak tu merah...boleh la lepas ni konvoi ngan QI gi merempit yeh..heheh

    ReplyDelete
  6. Hamboi untungnye besday boy tecik2 da ada superbike hik3

    Cake dia tu tak nak share ngan aunty sha ker??Nmpk sedap jer tu..

    Pandai posing besday boy nih ;)

    ReplyDelete
  7. Qi....
    cik.wa nak pinjam superbike tu! cepat sikit sampai office..
    hehehe :)

    ReplyDelete
  8. bestnya hadia... huhuhu pinjam boleh???

    entry terkini...bebel pasal selamat pengantin MADU

    ReplyDelete
  9. amboi seronok kemahen hehe.. qi dah besar... aunty doakan qi dpt adik tak lama lagi Aminnnnnnn... hehehehe

    ReplyDelete
  10. hehehe..comel tgk Qi nyanyi..nasib baik tak terbalik kek tue dibuatnya.. kejap jer kan dah besar..anak kita sebaya jue bulan jer lain.. Emir abg sikit jer dari Qi..hehehe.. tang buat peace tue paling tak tahan.. Emir pn suka buat peace mcm tue..hahaha...btw Happy 2nd Birthday buat Qaiser Ilman.. Semoga membesar menjadi anak yg membanggakan umi dan walid yer sayang...=D

    ReplyDelete
  11. sedapnya kek bday Qi...
    hadiah bday mewah betul, dpat superbike lagi.

    ReplyDelete
  12. Cepatnya berlalu kan Ju. Kakak rasa macam baru aje meraikan kisah birthday 1st tahun lepas kan tahu-tahu dah 2 tahun...

    Semakin cerdik dan bijak dah:)

    ReplyDelete
  13. Happy belated birthday Qi... muax pipi dia kiri kanan.

    ReplyDelete
  14. Happy besday Qi.....
    Bestnye dapat superbike...aunty nk tumpang bole...

    ReplyDelete
  15. Ju...cane dload video tu. Akk pun nak dwload jugak video party anak anak. Tp x reti.

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com