CPUV Nuffnang: Hp PC Demand Gen Digital, Mayfair Bodyline and RWG - Ice Age Adventure

by - Wednesday, September 24, 2014

Alhamdulilah
Tiga CPUV berderet-deret masuk. Bila dikira dari awal tahun sampai sekarang sudah ada 88 CPUV, belum pernah cashout lagi, tunggu la hujung tahun ni ye, tak banyak tapi syukur rezeki berblogging santai-santai pun ada duit. Nak beli something barang yang leh hari-hari pakai. Bagi yang sudah lama berblog atau baru berblog tapi belum pernah tau cm ner nak dpt duit saku cer click Nuffnang Malaysia.

CPUV terbaru
Nak beli PC canggih from HP dipersilakan click link atas ye...mmg canggih ar...rasa yer lom pernah jumpa laptop smart cenggitu..patut la harga mahal tapi berbaloi memilikinya...berangan sat!

Nak kurus? Hahahha kalau tak berkira pi la mayfair bodyline...mana lah tau kot2 berkenan...cececececece...julia tak tersenarai ye sebab ongkosnya selalu salur pada holiday...bakar duit bukan bakar lemak hahahhahahahha...bila nak insaf tak tau...jgn lupa click naaa...usya pun takpe tak rugi.

Cerita pengalaman kak pilla (Kasih Aleeya) pi genting u olls...best baca pastu entry panjang berjelar plak tu hahahha sesiapa yang suka baca entry holiday sila click link tu ye...besttttt!

Terima kasih Mr. Nuffnang, i loveeeeeeeeeeeeeee you!

You May Also Like

12 Komen Sini [Click]

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

FOLLOWER