Birthday Gifts From Auntie | Julia Johari
Booking.com

Birthday Gifts From Auntie

Terharu jutaan rasa bagi pihak Abam Qaiser ilman. 
Siapa kata orang jauh, orang tak rapat, orang yang tak pernah jumpa dan pernah jumpa sekali je tak ingat pada Qi? Siapa kata? Julia pernah kata dulu alah buat blog pun sekadar suka-suka, termasuk instagram pun suka-suka cerita perihal anak dan dunia masakan yang main campak-campak je ngeeeeeee...

Rupa-rupanya ada yang baik hati, tak minta, tak rayu, tak paksa malah menolak kerana tidak mahu menyusahkan diri anda kerana Qi, tapi mereka adalah mereka. Mereka sangat punya hati yang mulia, Allah kurniakan mereka sekeping hati yang sangat dasyat, penuh warna-warna kasih sayang yang julia sendiri sebagai ibu kepada Qi sukar nak bayar dengan wang ringgit hatta dengan bayaran senyuman manis sekalipun, no! Tapi Allah boleh gandakan pahala mereka, kerana mereka seikhlas hati menghadiahkan Qi hadiah Hari Jadinya yang ke-2 tahun.
Benar kata-kata ini, ditujukan khas kepada 2 auntie yang Qi sayangi.
Siapa tak terharu sebagai umi kepada Qi ramai yang bagi feedback almost 
78 like and wish besday Qi like this ^__^V
Terima kasih semua auntie yang tersayang, abam Qi nanti baca bila dia dah besar melalui blog umi tau hehhe mmuahhh :*

***********
Auntie shazwanirahim7 student dari UniKL MITEC Johor Bahru (add dalam ig) ye.
Inilah dia pemberian parcel hadiah birthday Qi yang ke dua tahun by auntie wani. Wani ni selalu aktif dalam ig tau, suka betul dia baca dan tengok gambar Qi dalam ig julia hehhehe walhal tak pernah berjumpa tau tp adik manis ni nak sangat hadiahkan pada Qi, malu tau abam Qi nak terima hehhehe
Selamat sampai dah yeyyyy tak sabar nak buka.


Cantik kotak hadiah auntie wani beli...aeiou studio tu...

Menitis air mata campur sebak kegembiraan, dalam kotak hadiah tu adik wani ada sisipkan ucapan hari jadi untuk abam Qi, siap kata-kata nasihat dan ucapan terima kasih pada sis julia...alahaiiiiiiiii rasa nak pi balik johor cari adik wani ni tau, terharuuuuuu juta2 milion dollar u! Qi nanti besar sila reply mesej ni pada auntie wani ye, dan kalau berkesempatan cari auntie wani ni balik dan jumpa ucap terima kasih.
Hadiah berupa Padini Kids 2x helai baju, oh my Allah smart betul baju pilihan auntie wani ni ye, 2 helai plak tu, terima kasih auntie, nanti Qi pakai ye sis tag gambar kt wani dlm ig yeyyyyyyyyyy

Hadiah kedua diterima from auntie cantik nan comel ialah auntie Nursyamimi aka mama yaya, seorang mommy blogger gojes tau weeeeeeeeee terharu jutaan rasa lagi bila baru je terima parcel ni semalam, masih panas lagi tau abam QI terima, alahaiiii susah2 je mimi, sayang ko!

Cer tengok abam Qi ni, eksaited kemain haaaaaaaa terima parcel hadiah dari auntie mimi, mimi kalau nak tau julia bagi tau Qaiser ilman ni hadiah birthday dari auntie mimi, terus buat aksi cm ni...ewahhhhhhhhhh cam tau je auntie mimi tu ada anak dara si yaya namanya, kemainnnn galak hahahhahaha 

Terus buat peace...tapi tak jadi2 gak peace dia mimi hahahhaha...perasan tak rambut abam Qi dah trim, no more this month rambut pacak, hahahhahahhahhahahhahahah takpe lah sekali sekala jimat gel rambut walidnya hehehhehe :)

Hadiah Qi yang sangat ohsemmmmm....kemain auntie mimi ni beli hadiah baju dan seluar satu set warna biru laut dan hitam, seluar tu cantik sangat mimi...seluar abam tentera, haaaaa moleklah tu Qi pun dah trim rambut cam ala2 tentera so esok nak jenjalan nak bagi dia test pakai baju dan seluar ni yeyyyyyyyyyyy Thanks a lot mimi mmuahhhhhhhhhhhhhhh!

Tahu tak!
Julia paling suka hadiah bagi baju dan seluar ni selain permainan anak2, macam tau2 je korang kan yang mak si abam Qi tu suka dressing baju anak hencem2, ish ish ish rasa nak cium korang 2 ni laju2, memang suka sangat hadiah baju bajan ni, leh tambah koleksi QI yang sedia ada, terima kasih sangat suka bg Qi hencem setiap hari hehehhehehe :)

Julia bagi pihak suami dan abam Qi mengucapkan jutaan dan trilion terima kasih kepada ucapan hari jadi, like status gambar Qi selama ini, baca kisah Qi, silent reader, reader setia dan pemberi2 hadiah pada Qi.

You all SPORTING HABIS!
Love until paradise Allah. :*

13 comments:

  1. wahhh dah sampai ek parcel..over sgt ek aksi Qi tu..nak ngorat yaya r tu..hahaha..anyway, happy birthday skali lg dear..ada mse nnt auntie temukan lg yaya n Qi ek.. mmuah!
    mak Qi je yg xdpt hadiah..kuang kuang kuang..:p

    ReplyDelete
  2. Sukanya qi dapat hadiah..untung qi..hehehe..

    ReplyDelete
  3. sampai pejam2 mata QI pegang hadiah tu...suka sangat la ek..hehe

    ReplyDelete
  4. Kalau dah kata hadiah walau sekecil mana pun pasti mengundang rasa gembira pada yg menerima. Yg memberi pasti ada saham akhirat.

    Suka betul Qi:)

    ReplyDelete
  5. Cantik baju dan seluar tu ....tahniah Qi...hepy besday...

    ReplyDelete
  6. abang merdeka dapat hadiah yer? good! ramai aunty yg sayang QI.. nanti ada adik, kongsi dgn adik pulak tau.. ju, second QI please..hihi

    ReplyDelete
  7. rezeki ko nak oiiii.. ini semua berkat keikhlasan Umi abam QI berkawan.. wpun tak pernah berjumpa/ baru sekali jumpa tapi ukhwah tu ttp kukuh.. bangga dgn dik Juju.. :))

    ReplyDelete
  8. rezeki Qi.. Bw lagi Ju di Tag utk GA..

    sila BW...

    http://senandunghatiku.blogspot.com/2014/09/give-away-saya-nak-vitamin-shaklee-rm.html

    ReplyDelete
  9. wahhhh untung QI, byk dapat hadiah...

    ReplyDelete
  10. murah rezeki qi..comei baju2 qi dapat..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com