Selamat Hari Jadi Qi | Anak Merdeka Genap 2 Tahun | Julia Johari
Booking.com

Selamat Hari Jadi Qi | Anak Merdeka Genap 2 Tahun

Happy Birthday to you!
Happy Birthday to you!
  Happy Birthday to you Qaiser ilman 
Happy Birthday to you! 
Click Video: Imbas kembali Video Kenangan Sambutan 1st Birthday Qi

Alhamdulilah, anak merdeka umi dan walid hari ini 31 Ogos 2014 genap umurnya 2 tahun, syukur alhamdulilah Ya Allah. Lihatlah gelagat anak merdeka ini, suka mengibarkan bendera Malaysia. 

Sebenarnya bukan umi atau walid yang suruh, tapi Qi terjumpa sendiri bendera ini di dalam bilik mainannya, tiba-tiba mengibarkan sendiri ke sana ke sini dalam rumah, seperti tahu akan dirinya anak merdeka tak lama lagi nak sambut birthday hehehhe.

Itu sebab uminya cepat-cepat ambil hp snap gambar kenangan ini, hihihi lucu lihat gelagatnya bersungguh-sungguh.
Sempena Hari Kemerdekaan pada hari ini Julia dan seluruh ahli keluarga mengucapkan Selamat Hari Merdeka pada seluruh warga rakyat Malaysia yang ke-57 tahun.

Tema merdeka 2014
"Disini lahirnya sebuah cinta"
Sedap lagu tema kemerdekaan kan...harap semua bersatu padu...sayang semua rakyat malaysia.

Hadiah Birthday Qi kali ini, kami berpakat nak bawa dia pi holiday dekat2 je yeyyyyy...harap Qi suka jalan-jalan lagi, nak tahu holiday dimana? 

Tunggguuuuuuuu uminya balik story ya....babaiiiiiiiii :D

20 comments:

  1. ooo anak merdekaka..
    selamat hari lahir Qi...
    semoga menjadi anak yang soleh..

    ReplyDelete
  2. Happy birthday anak merdeka...be a good girl ye...

    ReplyDelete
  3. Yes!holiday lagi....Happy birthday bujang umi tu =)

    ReplyDelete
  4. Happy Bornday Qi! anak merdekaaa! semoga menjadi anak yg soleh ye syg!

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Lahir Qi. Semoga menjadi anak yang soleh yang membahagiakan umi walid dunia akhirat dan anak yang berbakti pada agama, negara, bangsa dan dunia.

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Lahir Qi. Semoga menjadi anak yang soleh yang membahagiakan umi walid dunia akhirat dan anak yang berbakti pada agama, negara, bangsa dan dunia.

    ReplyDelete
  7. Happy bday Qi.. aunty wish utk kali ke 2.hehe

    ReplyDelete
  8. happy birthday qi!...still remember i know ur blog waktu bc pasal birthday qi last time. and now.;..birthday dia lg. its been a year jd ur reader:)...lol.

    ReplyDelete
  9. ANAK MERDEKA!! HAPPY BIRTHDAY SAYANG QAISER ILMAN.. semoga jadi anak yang soleh.. dah besar sok jgn lupa rebut peluang jadi Pencetus Ummah kat Astro yer.. hehehe

    Dah setahun rupanya kita jumpa di McD kepong dulu kann.. kejap sangat masa berlalu..

    pssstt auntie tengah tunggu Umi awak update cerita surprise birthday QI ni tau.. cepat kat Ummi cepat2 sket update yer.. hehehe

    ReplyDelete
  10. dah besar awak Qaiser ilman.. asal merdeka je ciknaa ingat befday awak..hihi.

    ReplyDelete
  11. happy belated befday QI...makin hencem la awak!

    ReplyDelete
  12. hepi besday qi mucuk²! sorry lah aunty lmbt wish..ate org bercuti aunty pn holiday away frm internet kekdahnya...huhuhu semoga membesar menjadi ank soleh yg sentiasa taat perintah Allah ye qi.. :)

    ReplyDelete
  13. owh anak umi dah besar lah...hensem! :) happy birthday Qi muahxxx

    ReplyDelete
  14. HAPPY BELATED BESDAY QI
    SORRY AUNTY LAMBAT WISH..
    SEMOGA QI MEMBESAR DENGAN SIHAT , MOGA JADI ANAK YANG TAAT PADA UMI DAN WALID, MOGA JADI ANAK YANG BIJAK DAN SOLEH DI DUNIA DAN AKHIRAT...

    *CIOMM SIKITT...HEHEHE

    ReplyDelete
  15. dah besar permata hati jantung julia. semoga jd anak yg soleh. happy bday Qi

    ReplyDelete
  16. selamat hari ulangtahun kelahiran qi.. jadi anak yang soleh ye.. selalu bahagikan ibu ayah.. aunty doakan agar qi berjaya di akhirat.. inshaAllah dunia pon same..

    ReplyDelete
  17. happy besday my dear!

    btw, siapa yang nak kurus dengan bacann kalor, boleh follow me.

    ok.
    thanks..

    ReplyDelete
  18. yeah..2 tahun dh qi..
    alhamdulillah..semoga trs membsr dgn bijak & sihat yer syg ;D
    bila nk jumpe abg danish ni..hikhik

    ReplyDelete
  19. Cepat je masa berlalu kan.hepi besday qi. Nanti datang rumah auntie tau

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com