Utusan Hari Raya 2014 | Julia Johari
Booking.com

Utusan Hari Raya 2014

Ke Pangkuan Bonda - Petronas 2014
Best iklan ini, seperti kenangan imbas kembali zaman julia kecik2 heheh

Jumaat 25 July 2014, Julia sudah cuti raya sehingga 3 Ogos 2014. Wowwww 10 hari Julia cuti kan, baru puas hati hehehe, hari ini keluarga kecil Julia akan balik beraya di tanahair suami terletak di Kg. Balok Kuantan Pahang. 

Saje balik awal 2 hari, boleh berbuka ramai-ramai dan beli barang2 lelong di bazar raya Kuantan Pahang pula kan...pasti syokkkkk...kali ini untuk anak-anak buah saudara suami Julia belikan baju raya kt diorang, ada duit lebih belikan tuk anak2 buah sangat puas hati kan...Qaiser ilman dah lama beli, sebab itu ada rezeki lebih baik beli baju raya tuk anak buah.

Korang yang masih bekerja tu kan kt opis, alolololololo jgn nangis eh, esok balik la ke kg halaman, hari Isnin ini insyaAllah rayaaaa! Julia dah beraya dulu ngan mama dan abah di Kuala Lumpur, sebak sebenarnya sebab kali ini hari raya pertama tanpa mereka disisi...kira pertama kali la macam ini kan...tapi takpe, nasib mama abah tak nangis...kalo tak rasa nak nangis jugalah kan.

Rindu ketupat palas abah, rindu panggang asam mama buat, simpan sikit tuk julia ye mama abah, salam sayang perantauan dari Kak Long Julia untuk semua adik-adik Julia, saudara mara yang berada di Kuala Lumpur, Kedah dan Penang.

Julia, Habibullah dan Qaiser ilman ingin mengucapkan 
"Selamat Hari Raya Aidilfitri 2014, Maaf Zahir dan Batin"

Kosong, kosong ye...hehehe hati-hati balik kampung tu tau...take care...mmuahhh ^_^
Akan bersiaran semula pada 4 Ogos 2014 (Isnin), tak sabarnya cerita pasal hari raya yehaa!

15 comments:

  1. Bestnya dah start cuti raya.. mesti happening dapat berbuka ramai2 nanti kan..Dikesempatan nie farah jugak nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin buat Jue sekeluarga.. salam kosong..kosong yer.... =D

    ReplyDelete
  2. Happy eid mubarak untuk jue dan family. moga kemeriahan tahun ni membawa lebih dari 1001 keberkatan.

    maaf zahir batin ye jue.. moga ade rezeki untuk kita berjumpa.. in shaa allah :)

    ReplyDelete
  3. wahh dah cuti yer... selamat hari raya maaf zahir dan batin...

    ReplyDelete
  4. kemahen ko ye dik
    dah cuti ek
    wahh
    safe journey ye sis

    selamat hari raya maaf zahir batin
    0-0

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya aidilfitri Julia...wahhhh dah balik kampung bestnya. Tak kira le kampung sapa paling penting dapat rasa perasaan balik kg tu.

    ReplyDelete
  6. Awalnya cuti raya. Ni pun x de mood dah nak buat keje.

    ReplyDelete
  7. Selamat hari raya dear ju!
    Maaf zahir batin...

    ReplyDelete
  8. wah ! dah kat kuantan la ni ... selamat menyambut hari raya mohon maaf zahir dan batin . semoga berbahagia di syawal yg mulia ...

    ReplyDelete
  9. jelesss sangat tau org tu cuti lama.. hehehe
    Selamat Hari Raya Aidilfitri Julia.. kosong2 yer..

    ReplyDelete
  10. SALAM AIDILFITRI juga untuk anakanda Julia Johari sekeluarga....Alhamdulillah dah selamat sampai kekampong halaman....

    Terima kasih kerana masih sudi menjengah ke Teratak Bunda yang tak seberapa ni...

    ReplyDelete
  11. Selamat hari raya ju n suami n juga qi...salam kosong kosong ye...

    ReplyDelete
  12. selamat hari raya jgk ju..mntk ampun mntk maaf andai ade salah silap selama ni..0-0 ye..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com