Hashtag #juliamasak | Julia Johari
Booking.com

Hashtag #juliamasak

Official hashtag #juliamasak sekarang secara rasminya digunakan didalam Instagram dan Facebook Julia Johari. Jikalau anda mahu lihat ke semua koleksi gambar-gambar resepi makanan yang Julia sendiri sajikan sendiri guna air tangan sendiri jangan lupa taip #juliamasak

Hashtag #juliamasak berbuka semalam 20 julai 2014: 

*Ikan tongkol masak cili merah bara
*Pedal grg kunyit masak halia muda
*Ikan cencaru cili sumbat; dan
*Bayam goreng air with chilli flakes
*Air jagung cinta hati

Korang masak apa semalam citerlah ^_^
Menu julia simple...janji air tangan #juliamasak #blogger #ramadan2014

Inilah koleksi gambar-gambar hasil homemade  #juliamasak
Jom tengok hehehe 36 post je...sikit kan...ok nak kena ada semangat ni nak buat sajian yang baru! Tunggu next ya...



Jom follow instagram Julia 
"mrsjuliajohari"
If nak resepi ask me...i will wassup to u, tapi kena follow me dulu ye.

Hari ini nak masak berbuka apa ye...hmm idea cepatlah dikau ke mari, tunggu hashtag #juliamasak ke udara petang nanti, aummmmm! ^_^

10 comments:

  1. Menu akk hr ni nasi lemak je .uhuk

    ReplyDelete
  2. saja mai singgah blogwalking dari blog MiaLiana.Selamat Menyambut ramadhan ke 23 naa..MiaLiana rajin kumpul LINK blogger2 lain.membuatkan kita semua lebih dekat antara satu sama lain... ;-)

    ReplyDelete
  3. julia kalu masak mmg mantop..

    ReplyDelete
  4. mama chef dah mama jue!!! hehehe

    ReplyDelete
  5. Wah! dah ada penambahan baru anakanda Julia kita ni...dahsyad....

    Apa2 pun tahniah bunda ucapkan....kemajuan demi kemajuan yang setiap kita patut buat dari masa kesemasa... :)

    SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN.....

    Tiada kad ucapan dikirimkan untuk anakanda hanya ucapan dimaya pada dapat bunda utuskan...

    ReplyDelete
  6. hamboii dasat sungguh siap berHashtag kauuu.. curlassss
    up banyak2 lagi Ju..nanti share recipe skali..

    ReplyDelete
  7. julia.. takut aih nak bukak.. jap g perut bergendang..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com