Anniversary Gift Berlink Swiss Sapphire Watch Original | Julia Johari
Booking.com

Anniversary Gift Berlink Swiss Sapphire Watch Original

Surprise! Happy 3rd Anniversary Julia!
Oh my god! :D Hahahha tanjat tau Julia malam tadi bila suami bagi surprise gift anniversary yang ketiga...hahahha selama 3 tahun kahwin ni baru pertama kali ada surprise bagai khas untuk anniversary heheheh...terharu! Tak minta pun, Julia pun tak kasi apa-apa surprise kecuali doa dalam entry semalam (kedekut tak haku) hahahhaha... :p

Gambar dari web khas 
Berlink Sapphire Classic Gold (Original)
Cantik sungguh la pemberian hadiah sepasang jam sedondon suami dan isteri alahaiiii rasa nak fengsan bila bukak, one more thing, Julia ni bukan suka jenama sangat pun, suka beli barang murah-murah je, tapi kan terfikir macam mana suami boleh terfikir nak bagi hadiah jam? Lagipun memang Julia dah lama tak pakai jam sejak bertukar2 beli jam RM10 asyik2 bateri habis tu yg malas nak beli lagi hahahha

Nampak tak ada kad warna hijau Worldwide Warranty tu, belakang kad tu ada no siri jam dan ada cop bila ianya dibeli...tarikh wedding 23 Julai 2014 pula tu, oh my terharuuuuu!

Korang kalu jadi julia? Melompat tak? Suka tak?
Ish ish tak kan nak cakap tak suka la abang...tapi series pandai dia pilih design dan warna, sukaaa wife ko bang oiiiii hehehhe ^___________^

Tadaaaaaaaaa pertama kali pakai, sangat terletak dan tak perlu adjust panjang pendek gelang jam, plastik kt jam tu pun tak sempat nak buang hahaha eksaited punya pasal :p
Ya Allah rezeki buatku terima dengan hati sangat menghargai :D 
(abaikan tangan ku yang gabak besor tu hahahha maluuu)

Hari ini datang opis seronok sangat, mula la tangan tak duk diam nak usya kt internet laman web official Berlink Swiss....sekali keluar haaaaa ko design jam Berlink ni adalah terdiri dari 8 jenis keluaran jam Berlink yang terkini di pasaran. Perghhhh!
Ini gambar untuk jam lelaki...besar dan comel. Nampak kematangan, keromantikan serta keseriusan sang pemakai nanti...

Ini gambar jam Julia, amboiii omey-omey...hari ini tak pakai jam tu...simpan tuk raya la pakai semua. Sayanggggggg kata ko hahahhaha :p

Spesifikasi jam Berlink Sapphire Classic Gold (Original)
Amboiii ko Julia, habis ko kaji semua menda ehhhh...ish2 leh jadi tenaga CSI ni soon, cepat nauuu selongkar kaji produk hahahhaha... :p 

Paling best ia ada 5-bar water resistant....kemainnnn balik nanti nak test rendam dalam air nak tgk hahahhahah

Inilah keluaran terkini Berlink Swiss Watch di pasaran, cantikkkk semuanya...mesti korang semua pun terpikat kan...nampak elegan!

Terima kasih banyak-banyak wahai suami ku Habibullah Radzali, pagi semalam wassup dia minta baca entry anniversary dalam blog Julia....malam semalam terima gift...nak nangis sebab terima rezeki tak disangka-sangka, len kali jangan beli mahai2 ye papa...beli yang dari pasar malam pun ma dah hargai sangat dah pun....apa-apa pun hadiah ini ma akan jaga dengan baik...yeyyy sedondon jam kita...best!!!!!

Korang nak tengok Koleksi Jam Berlink Swiss Sapphire 
boleh click link dibawah:


Surprise Berbuka hari ini dekat Bangi Golf Resort (BGR)
Dapat 2 voucher free kan hari tu join contest...3 seat pun dah booking 3 minggu awal...yeyyyyy balas hadiah suami plak sambut anniversary kt sana hari ini, terima kasih Ya Allah luaskanlah lagi rezeki kami dan anak-anak kami. Aminnnnn :)

27 comments:

  1. wahhh..berblink2 la ju pagi raya nih ek..
    kemahen tau!!!

    ReplyDelete
  2. ju..ko rendam skrg ju! aku nak tgk..hahaha.sure x rendam punye, nak pakai pon syg

    ReplyDelete
  3. Lama tak singgah sini..singgah sebab tengok gambar jam lawa dalam reading list.wahhh cantiknya jam tu.

    ReplyDelete
  4. CANTIK SGT JULIA KOMBINASI NI.. PANDAI SUAMI PILIH ... KENA SGT DGN KORANG KULI

    ReplyDelete
  5. waa...cantik
    happy anniversary ju & husband!

    ReplyDelete
  6. Org dh entry raya, ju msih awang2 anni. Hihi. Nk sdpkn hati, za nk ckp, nsib baik jam hntrn sma. Bahaha. Omel jam iye..

    ReplyDelete
  7. Happy Anniversary Ju...moga jodohnya kekal sehingga hujung nyawa.

    Cantikkk jam tu.

    ReplyDelete
  8. Comelnya tangan si pemakai jam wanita itu. ahaks!

    Happy Anniversary Ju. :)

    ReplyDelete
  9. So... sempena nak raya pulak tu kakak nak wish Happy anniversay cum Selamat Hari Raya dan maaf zahir batin ye Ju..

    ReplyDelete
  10. Best nyer raya ni boleh pakai jam sedondon...:)

    ReplyDelete
  11. untung ju.. semoga kekal bahagia yer..

    ReplyDelete
  12. cantik jam ju....sedondon gitu...heheh..:)

    ReplyDelete
  13. wahh..cantiknya jam ju.. anyway happy anniversary ju & hubby yer..

    ReplyDelete
  14. wah bestnya rezeki nak raya ni! :)

    http://blurplediary.blogspot.dk/2014/07/in-out-salam-perantauan-2014-drp-kami.html

    ReplyDelete
  15. Cantik sgt jue.. I like.. bertuah badan..=D

    ReplyDelete
  16. untunglah....hehe...nway happy anniversary may Allah bless both of u..
    i follow u dear..

    ReplyDelete
  17. happy anniversary julia. cantik sgt hadiah anniversary

    ReplyDelete
  18. rezeki raya dear..boleh bling2 di pagi raya kan.. tahniah dear..
    semoga kekal hingga ke syurga :)

    ReplyDelete
  19. Ya Allah bestnyaaaaaaaa!! Cantik sangat jam tuuuu... bertuah akk... apapun ena doakan bahagian hingga ke syurga

    ReplyDelete
  20. sehati sejiwa sangat.. suka tengok jam tu.. mmg suit je dgn uolls.. happy anniversary korang :)

    ReplyDelete
  21. Happy belated anniversary ju n husband..semoga berbahagia ke akhir hayat..

    ReplyDelete
  22. wahhh..omeii sgtt..bestnyeee..tahniah ju..happy anniversary ;)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com