Review: Inai Daun Original by Mila Ahmad | Julia Johari
Booking.com

Review: Inai Daun Original by Mila Ahmad

Pernah dengar inai? Inai memang sinonim bagi masyarakat Melayu mahupun kaum-kaum yang lain, terutamanya bagi majlis perkahwinan mahupun apa jua majlis inai adalah penyeri bagi seseorang.

Tapi zaman kini, instant inai sudah monopoli banyak pasarankan?
Tapi instant inai hanya bersifat chemical dan pewarna merah atau oren semata-mata dan ia tidak kekal lama...

Punca utamanya susah nak cari Inai Daun Original...betul tak?
Jangan risau, julia dah jumpa satu produk keluaran bumiputera yang dijamin 100% Inai Daun Original yang mudah dan cepat untuk terus kita gunakan bila-bila masa sahaja.
Nama beliau ialah Mila Ahmad J

Cantikkan hasil inai salah seorang customer Mila Ahmad?
Hasil dari Inai Daun Original memang sangat cantik dan original warnanya terhasil mengikut warna darah seseorang.





Parcel Inai Daun Original dah sampai...yeyyy!
Tak sabar nak tengok hasilnya macam mana.

Bungkusan dia sangat teliti dan kemas.

Di lihat dari tepi sisi atas dan bawah memang balutannya sangat teliti.
Sila buka bungkusan dengan berhati-hati ye...
Anda akan lihat 2 tiub khas Inai Daun Original dalam bungkusan ini:

6 Review Julia Tentang Produk Inai Daun Original :
v    Ketahanan: Boleh simpan lama kon inai original ini lebih kurang 6 bulan jika diletakkan dalam peti ais. Masih kekal elok daun inainya.
v    Hasil: Perlu pakai semalaman baru dapat hasilnya yang cantik dan kekal lama berbanding inai instant hari ini pakai hari ini nampak hasil tapi tidak kekal lama.
v    Pengendalian: Kon inai yang mudah untuk di pakai hanya perlu potong sedikit hujung tiub inai dan terus di pakai di jari.
v    Warna: Cantik dan merah original.
v    Bungkusan: Cantik dan Kemas.
v    Bau: Bau daun inai original.
v    Penghantaran: Ready stok.
Bukti salah seorang customer Mila Ahmad sudah menggunakan produk Inai Daun Original, cantik dan aura original sangat terserlah.

Zaman sekarang mudah sebab Inai Daun Original ini sudah siap di proses, zaman mak-mak kita dulu kena petik daun-daun inai, pastu kena giling dan tumbuk, renyah kerjanya kan...

Kini zaman canggih, anda boleh dapat stok Inai Daun Original seperti zaman-zaman dulu, tetap asli dan tetap original.

2 kon inai untuk 10 jari 
RM24 +
Postage SM RM6 | SS RM10

4 kon inai untuk 10 jari tgn + 10 jari kaki
RM40 +
Postage SM RM6 | SS RM10

Jika beli 10 kon inai "FREE DELIVERY"

Diskaun!!!!....diskaunnnn!!! diskaunnnnnnnn!!!
Haaa dengar kan hehehe
Sempena bulan Ramadhan tak lama lagi, ada diskaun berbaloi untuk 
10 tempahan pertama!!!!!!!!!

Cepat jangan tunggu lama2 tau, beli awal boleh tahan 6 bulan, dijamin puas hati sangat2.

Ingin tempah?
Hubungi 
Mila Ahmad:
012-2531649 wassap/ text only

11 comments:

  1. peewiiittt..
    suke jgk pakai inai..
    tp sejak ada si bujang danish tu susah sket nk pakai..klu nk pakai pun xleh nk lama2..adeeeeee jeeee bende die nakk..^.~

    ReplyDelete
  2. Wow!!! produk terbaru!selama ni pakai yang bukan inai daun yang original. Ni rasa nak cuba ni. Ena suka pakai inai

    ReplyDelete
  3. Anak bungsu bunda suka pakai inai...takder majlis apa2 pun suka pakai...

    Selalu dia beli yang instant dan yang
    mekah tu...
    Inai original ni memang cantik warnanya...

    ReplyDelete
  4. Terus feeling2 nak kawen plak..teringat masa kawen dulu...SA blend daun inai...arwah nenek tolong buatkan dan tolong pakaikan....rindu nenek...sob..sob...

    ReplyDelete
  5. wah.. syoknye.. inai daun asli.. susah nak dapat.. fifi takut nak paki inai kon.. sebab pernah tengok org alergic.. teruk sangat.. scary!~

    ReplyDelete
  6. ingat lagi dulu kecik2 asal nak raya jer mesti akan mintak mama gilingkan inai untuk farah dan adik farah.. pagi2 raya tangan dua beradik merah gitu..kemain berseri2 tadah tangan nak terima duit raya..hehehe

    ReplyDelete
  7. ingat lagi dulu kecik2 asal nak raya jer mesti akan mintak mama gilingkan inai untuk farah dan adik farah.. pagi2 raya tangan dua beradik merah gitu..kemain berseri2 tadah tangan nak terima duit raya..hehehe

    ReplyDelete
  8. gebus jari umi qi..gerams nengok.

    ReplyDelete
  9. waaaaaah ini menarik. kalau inai yang kat kedai tuh huuuumph.. tak sampai seminggu. kang celup tangan dalam sabun cuci pinggan luntur da :P

    ReplyDelete
  10. Asslkm.julia, bisa kami tahu cara kontak Mila Achmad via whatsapp....

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com