Review: Monopod dan Power Bank Murah | Julia Johari
Booking.com

Review: Monopod dan Power Bank Murah

Hello readers!
Anda semua suka bergambar?
weeeeeeee sep sikit!

Julia pun suka bergambar...tapi kali ini Julia nak uar-uarkan monopod murah yang dijual sendiri oleh kawan office Julia ni...harga dia memang meletop2 murah!!!!

Tak Percaya?
Percayalahhhhhhh hehehhe
Berbaloi2 lah beli rupa-rupanya banyak betul kelebihan guna aplikasi monopod ni...rasa lebih seronok bergambar dan ambil video sendiri hahahha...patutlah ramai guna monopod sekarang....Julia tak beli dulu sebab nak tunggu harga murah hahhaha...sekarang betul2 murah RM40 je tau....jom beliii...

Tengok kita punya warna PINK!
Harusssss warna pink sbb mmg fanatik warna ni...selain tuh ada warna hitam dan biru...kot2 korang suka warna tu terpulanglah...janji ada monopod ye dok hehehe
Only RM40!!!!!!! :)
Postage RM6

Nak tengok hasil review pertama kali Julia dan geng2 officemate guna monopod???
Tadaaaaa...kemainnn kita orang bergambar dengan monopod yang baru beli...dah lah murah...pastu posing kemain sorang2 kan...

Perkenalkan kawan2 opis julia yg comel2 dan cantik2 ni 
Tudung Biru berkaca mata tu namanya Puan CTZU
Tudung Hitam kami panggil Puan LALA hehe
Tudung fink mix biru nama yer Cik Aifarina ye... :)

Diorang ni mmg kaki bergambar dan kaki video... terima kasih kalian sebab sudi review produk murah ni beb!...cantik kan gambar ni...xyah suh org lain ambilkan...sendiri guna monopod pun bolehhh :)

Haaaaa best kan...bila bermonopod latar belakang ambil sangat luas...so kita yg tukang ambil gambar pun boleh masuk sekali....hehhehe

Mendongak ke siling pun bolehhh...haaaaaaa xkan nak suruh org panjat kerusi tinggi2 kot kan...guna je monopod murah ni semua boleh...hebatlah!

Bila dah murah mmg sambutan sangat hangat...cuba tengok ni kawan julia jual...perghhhh x menang tangan. 

Monopod:
*1 X Monopod 
*1 X Smartphone Clipper ++ Pegang max telefon pintar 8.5 cm lebar (max size Note3) ++ 

Mengapa anda perlu dapatkan MONOPOD sekarang: 
*Mmg best untuk ambil group photo. 
*Satu family boleh masuk dlm satu gambar. 
*Senang untuk travel. 
*Boleh ambil gambar dari sudut/angle tertentu 
* Fit untuk saiz poket anda 
*Tahan Lama, ringan dan mudah dibawa.
RM40 + RM6 postage
RM46

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Power Bank Transformers

Tadaaaaaaa....cantik kan power bank transformer....lepas guna monopod pasti bateri hp cepat low kan...yelah ambil gambar beratus2...video berpuluh2....so mmg wajib kena ada power bank tau...selamat percutian korang atau event korang hadiri...nanti bateri kong menyesal pun tak guna....Warna hitam dan putih pun ada tau.
Power Bank Transformers:
13,000 MAH
RM70 +RM6 (postage)
RM76 sahaja

Kalau beli 2:
Monopod RM46

Power Bank RM76 
= RM122 sahaja 


Sebut juliajohari.com diskaun RM22
RM100 sahaja 
Free postage

Korang berbaloi2 ni kalau beli monopod plus power bank cantik ni wehh...RM100 je dpt dua benda yg sgt penting...peneman baik handphone anda....
Yang penting sebut juliajohari.com anda dpt harga diskaun no postage....haaaa murah kan?

Jom hubungi and booking sini
Nik: 013-9961241(wassup)
Email: wardah_nasuha@yahoo.com

Murah hanya di juliajohari.com :)

12 comments:

  1. Dulu suka jugak selfie. Tp skrg cm belum dpt seru lagi nak cr monopod sbb suka amik gambar arissa je. Hahaha.

    ReplyDelete
  2. Auwwwww kemain semua berselfie...skrang ni musim bermonopod kan...rata2 semua ada....senang nak bergambar kaedahnye hehheeeheeh

    ReplyDelete
  3. mmg murah ni ... mencuba sakan semuanya yer ...

    ReplyDelete
  4. ala... kalau beli hp mana pulak nak ltk monopod ni hahahaha .... hp nokia c3 jer...

    ReplyDelete
  5. terbaekkk..memang murah..akan difikirkan..berbaloi jgk ni kalau beli..

    ReplyDelete
  6. best sgt ada monopod tau...akk pun masa g kursus kt janda baik pun smpt jugak bermonopod

    ReplyDelete
  7. Monopod mmg best...bleh amek pic beramai-ramai berlatar belakang pemandangan yg cantik... beli jgn x beli...hehehhe

    *eh comelnye org dlm pic tu kan kan kan.... (perasan)

    ReplyDelete
  8. Monopod mmg best...bleh amek pic beramai-ramai berlatar belakang pemandangan yg cantik... beli jgn x beli...hehehhe

    *eh comelnye org dlm pic tu kan kan kan.... (perasan)

    ReplyDelete
  9. Cewah cewah. Kemain femes skrg ye. E eh. Power bank kita sama la. Bagus power bank ni tau. Akk dah gun lama dah.

    ReplyDelete
  10. bagus kegunaan monopod nie.. xpyh la kita nk tlg tgkp pic org..

    ReplyDelete
  11. SA dah ada monopod..now im looking for power bank plak...ok2 thanks julia for the review..SA nk pi email sat lg...

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com