Jom Langkawi: Mangrove Kilim Karst Geoforest Park | Julia Johari
Booking.com

Jom Langkawi: Mangrove Kilim Karst Geoforest Park

Anda suka bercuti?
Pernah dengar Mangrove Kilim Karst Geoforest Park tidak sebelum ini?

Apa belum lagi?
Masih belum terlambat untuk anda semua merancang percutian menarik di Pulau Langkawi bagi menyaksikan himpunan keajaiban alam dan kecantikan panorama gua serta haiwan di sekitar Kilim Karst Geoforest Park yang terletak di Langkawi, Malaysia.

Jom kita lihat gambar apa yang menarik sangat di Mangrove Kilim Karst Geoforest Park beserta pakej tour murah yang disediakan jom:
Bat Cave, Fish Farm, Eagle Watching, Andaman Sea Tour, Pulau Anak Tikus, Langsir Cave, Beach, Crocodile Cave, Fish feeding

Jangan tak tahu.... 
Mangrove Kilim Karst Geoforest Park tersenarai antara 
Top 10 MUST SEE Places in Langkawi...wowwwww!

Hebat kan gambar pertama ini?
Jika anda bercadang ke sini...pastikan anda ambil gambar disini...pasti ia satu kelainan yang tak mungkin anda lupakan sampai bila-bila....jom saksikan aktiviti yang anda akan lalui...jom scroll bawah :D

Pulau Anak Tikus

 Bat cave (Gua Kelawar)

Crocodile Cave

Eagle watching

Fish Farm

Gua Langsir
dan pelbagai lagi tempat menarik di sekitar Mangrove Kilim Karst Geoforest Park


Beberapa bot penumpang sedang bersiap siaga untuk membawa anda pusing2...best yerrrr

Antara VIP yang pernah melawat ke Mangrove Kilim Karst Geoforest Park adalah terdiri daripada Mantan Raja Permaisuri Agong, Tuanku Nur Zahirah & Tuanku Sultanah Hajah Haminah


Yang Amat Berbahagia Tun Dr. Mahathir bin Mohamad

Lagi best dekat sini pun geng Penyanyi Waris Botingkek pun pernah melakukan video clip mereka kt sana taw....hebatttttt wehhh! Rasa mcm nak nyanyi sekali hehehhe


Pakej Mangrove

SEWAAN PRIVATE BOAT
1 Jam (RM250/BOAT)
bat cave, fish farm, eagle watching, andaman sea tour

2 jam (RM350/boat)
(A) bat cave, fish farm, eagle watching, andaman sea tour, Pulau Anak Tikus, Langsir Cave 
(B) bat cave, fish farm, eagle watching, andaman sea tour, Gua Buaya

3 Jam (RM450/Boat)
bat cave, fish farm, eagle watching, andaman sea tour, Pulau Anak Tikus, Langsir Cave, Beach

4 Jam (RM500/Boat)
bat cave, fish farm, eagle watching, andaman sea tour, Pulau Anak Tikus, Langsir Cave, Beach, Crocodile Cave, Fish feeding

SHARING PAKEJ
4 Jam
bat cave, fish farm, eagle watching, andaman sea tour, Crocodile Cave, Beach
package include:-
Lunch at Flooting Restaurant
Guide
Price : RM120/PAX (Adult)
           RM 100/pax (Child)

KAYAK
RM 240/PAX

* beach untuk mandi manda (kena bawa pakaian renang sekali)
* sewaan bot adalah private boat - 1 boat boleh muat 10 orang. (termasuk kanak2)
special price untuk rombongan pelajar sekolah atau rombongan pelajar IPT 

Hubungi 
Ayu:
 019-415 0304 / 019-4611282

Nak diskaun banyak sebut nama Julia Johari.com khas untuk private bot sahaja okey.

Yuslan:
012-4837341

Click FB : Jom P Cuti 

Cepat-cepat booking...hargaaaaa sangat murah if booking sebut nama JULIA JOHARI tawww, jom kumpul duit bortingkek-tingkek wehhh...booking pi dengan family ramai-ramai pun syok kan.......weeeeeeeeee tak sabaq ceq nak pi sama ni hehehhehe jom p cuti !

12 comments:

  1. kak, memang bestlahhh pakej ni In Sha Allah g langkawi lagi nak try pakej ni..

    ReplyDelete
  2. Ju ada syer ke?
    Best juga kalau ada plan mana tahu akan datang nak ke sana. Buat masa terdekat memang tak ada perancanganlah Ju.

    ReplyDelete
  3. wow ! banyak masyuk ni . umiqi punya blogspot jangan lah buang . blh citer pasal keletah qi kat situ ...cuma bila ada 2 blog , kena rajin sikit lah ... heeee

    ReplyDelete
  4. Blog berwajah baru nampak sgt lama dah tak klik2 sini...:)

    Langkawi akak dah lama tak pi wlalapun hanya seberang laut je nampak dari perlis.

    ReplyDelete
  5. Thanks ju share info ni.. Leh bajet siap2 ngan somi. Next time balik langkawi nak sewa bot pusing geopark nih. Hehe.

    ReplyDelete
  6. yuhhuuu..best3..nk kene tggu danish bsr sket..ju..jom pegi sama2..hikhik

    ReplyDelete
  7. jom kita buat rombongan blogger cik kiah ke langkawi beramai2.. :)

    ReplyDelete
  8. hihi next week nak p langkawi..
    tapi geng kali ni x minat mende cenggini.. :D nice info

    ReplyDelete
  9. saya dh pegi... memang puas hati lah...

    ReplyDelete
  10. Hai Semua... Jom Ke KILIM GEOPARK..
    Maaf yer nak maklumkan No Contact saya dah bertukar. Saya dah tak juga no 0194611282
    boleh call saya 011-15170304 no lain masih kekal..

    TQ.. n selamat bercuti.. :-)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com