Deco Frame Outdoor in Master Bedroom | Julia Johari
Booking.com

Deco Frame Outdoor in Master Bedroom

Sudah tiba masanya untuk kita uar-uarkan....
Ingat lagi kan Umi Qi pernah bagi tau...Umi Qi ada buat tempahan frame murah lagi cantik...tak ingat ek...alaaaa cuba ingat adalah beberapa minggu lepas...kalo x ingat click SINI

Umi Qi dan Walid Qi pi umah airiswalldeco[cari di FB sendiri] tau yang bertempat di Putrajaya tau...dekat je pun so jimat dah dari segi posting...Umi Qi suka grab promo murah-murah...alhamdulilah sekeping frame mcm kt bawah ni just RM28 jek....so alang2 dh promo Umi Qi beli 2 keping jadinya RM56 sahaja....murah kan...korang kalo nak tempah pun boleh...ku mmg suka review brg2 baik...kalo x memuaskan hati mmg ku x up dlm blog...sorry hek...hihihi...

So, master bedroom ku berseri sikit bila ada frame keluarga ni...kami decide nk buh dlm bilik je...bukan xnak buh dpn hall...sbb kami rasa frame gambar ni adalah untuk di lihat setiap hari bukan sahaja sebelum nak tido kena tatap, bahkan buat apa sahaja aktiviti dlm bilik sendiri pasti akan rasa tenang dan gembira di hati...bahawa ini adalah family ku....seronok tau bila beberapa gambar dlm photobook di abadikan dlm bentuk frame besor ni...puas hati lah....terima kasih airiswalldeco!

Gambar 1
Nak tahu dimana sejarah gambar ini diambil cuba refesh mind kembali by click HERE
Dah lama dah gambar photoshoot ini diambil, suka sgt2 gambar ni, menunjukkan betapa akrabnya kami satu keluarga, lg satu yg buat gambar ni nampak sejuk ialah berlatarbelakangkan pepohon buluh, sejuk kan rasa tgk hihi...now its to frame it wehuuuuu

Gambar 2
Gambar kedua ni unik sikit...Umi Qi buat sendiri props tu tau hehehe...menjadi gambar ni sebab masing2 pegang props sendiri yeyyy :)

Tadaaaaaaa...saje letak tinggi rendah sikit...xnak terlalu ikut sama paras...nak kan sesuatu yg berlainan :)

Our bedroom...fink kaler plak ye cadar tuh ngeeeee

Sebab tu lah suka masuk bilik ni hari2 hahahha sebab ada penarik di dinding hehehehe

I love it!
So korang suka photobook kan...suka frame gambar juga kan...yg ptg framenya bentuk kain dan kayu...sgt ringan material dia...so x perlu bimbang if takut frame jatuh ats kepala ke bagai...yg ptg kualitinya setanding dgn harga yg sgt murah....puas hati!

Esok Umi Qi kalo rajin, x pun kalo petang ni rajin nak up ittenery AA yg Umi Qi dah booking promo FREE FLIGHT utk 3 org tuh tau...hehehhe...x yah surprise sgt lah kan bak kata korang...hahahhaha k.bai:p

11 comments:

  1. alololo... sweet sgt bedroom umi qi... rasa cam nak baring lakk..

    ReplyDelete
  2. Bilik je dah cantik. Hiasan pun cantik cantik. Rasa cam x mau kluar bilik do. Best sgt.

    Akk nak tempah jugak. Tq bg info.

    ReplyDelete
  3. Bilik je dah cantik. Hiasan pun cantik cantik. Rasa cam x mau kluar bilik do. Best sgt.

    Akk nak tempah jugak. Tq bg info.

    ReplyDelete
  4. cantiknya gambar tuh, nak usha FB diorang jap lagi la..

    ReplyDelete
  5. alololo..suwitnyeee..
    murah la frame tu umi qi..dia kt putrajaya eh?
    nak la..nak la..nak wat..aritu penah bli kt groupon..tp promo mcm tu dh xde dh skang..nk gi serbu fb umi qi bg tu..hihi..
    tq3..

    ReplyDelete
  6. tengok bedroom ummi Q rasa nak tumpang baring plak..
    bahahaha

    cepat2la ummi Q up cerita tmph AA tuh..
    kepochi je ek..

    ReplyDelete
  7. suka nya..kt kepala katil bilik ciknaa besor2 gambor maternity shoot..perut ke depan kekdah nya..hoho.

    ReplyDelete
  8. Amboi..bukan men lagi berseri dinding dia dgn gambo insan2 tersayang hehehe!!!

    ReplyDelete
  9. I jeles sampai ke tulang hitam tgk frame chantek tu.. dah lah chantek, murah, quality nampak elok sangat.. rasa nak nak tanggalkan je frame tu sbb x sanggup tengok.. (ayat dengki nih.. hahaha)rg yg dlm gmbr pn sgt ohsem hehhee

    Umi QI.. nnt buat review pasal AA tu sila bgtau destinasi skali ok.. jgn nak buat I tanjat2 mcm maimun tau.. hahahhahaha love u ·;-)

    ReplyDelete
  10. Cantiknya..mmg wat slalu nk masuk biliklah ek...

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com