Pengumuman Pemenang Wish Birthday Umi Qi | Julia Johari
Booking.com

Pengumuman Pemenang Wish Birthday Umi Qi

Selamat Isnin semua blogger disayangiiii Umi Qi :*
Korangggg, serius Umi Qi rindu korangg...nak baca komen korang yang setia ngan Umi Qi selalu...nanti Umi Qi blog walking blog korang sorang2 tau...mmuahhhhh :*

Umi Qi dah balik dari bercuti...sonokkk tau surprise holiday walid Qi...weeeee nanti Umi Qi cerita eh percutian Umi Qi di Bukit Merah Lake Town Resort...Umi Qi baru first time menjejakkan kaki di sana...pernah baca blogger2 lain cerita pasal Bukit Merah ini...ada yg ok ada yang tak okey...syukur alhamdulilah, bagi Umi QI sekeluarga rasa kan ia adalah percutian yang menyeronokkan...aah sungguh x tipu...kami enjoy sgt2...hehehhe nanti la esok lusa Umi Qi update eh kemana Umi Qi jenjalan dalam Bukit Merah tu tau...

Haaaaaaa!...ingat x...Umi Qi pernah berjanji di link click SINI, pasal nak bagi hadiah siapa blogger yang bai wish Happy Birthday Umi Qi yang paling best, nasihat yang best, pengalaman berjumpa atau belum pernah berjumpa dgn Umi Qi paling best, pujian yang best (aminn), teori yang dijumpai best, dan doa korang yang bestt...haaaaaaa ingat x? Ingat kan...so Umi Qi dah pilih 9 orang pemenang nak bagi hadiah cenderamata dari Bukit Merah Lake Town Resort....weeeeeeee....

Meh scrolll laju2 kt bawahhh sapa menangggg...yeyyyy tahniah ye blogger di sayangi...kepada yang tak tercalon tuh, jgn nangisss plak...Umi Qi ucapkan JUTAAN terima kasih sbb korang wish besday Umi Qi tempoh hari....kakakkkk rasa mcm diawang-awangan plak ramai wish besday...mmmuahhhh syggg koranggg tau takkkkk!

9 Hadiah nak pos kt korang! :)



Siapakah yang menang? Meh baca 9 orang yang menang tu...tahniahhhhhhhhhh!

BUNDA a.k.a KN said...
Assalamualaikum dan salam sayang anakandaku Umi Qi...

Jauh disudut hati nurani seorang yang bergelar ibu...
Tiada ungkapan yang paling indah untuk bunda luahkan sempena ULANG TAHUN KELAHIRAN MU...

.. selain dari doa restu dari jauh agar anakanda dipanjangkan umur dan dimurahkan rezki...

Semoga dilimpahi rahmat, bahagia dunia akhirat di samping keluarga tercinta...

Jagalah keperibadian mu juga maruah mu sebagai seorang anak, isteri dan ibu...

Jadilah seorang isteri dan permaisuri hati suami mu yang taat dan solehah...

Jadilah seorang ibu yang pengasih dan penyayang kepada zuriat mu...

Meski pun kita tidak pernah bersua muka, namun oleh kerana keramahan mu anakanda...
...buat bunda terasa dekat denganmu dan seakan sudah bertahun mengenali mu...

Akhir kalam bunda ucapkan selamat bercuti dan berhati-hati dalam perjalanan nanti...

Salam sayang dari ...

Bunda mu...



mrs kayrul said...
happy birthday umi qi...dah masuk 3 series...hahaha boleh laga montot ngan kita..tapi kita over sikit 33..hahhaa...

first time jumpa kat perjumpaan gojes di rumah aty..dah tertarik nak berkenalan lagi ngan umi qi..trade mark taik lalat kat tepi dagu tue memang senang nak kenal mana satu umi qi...sangat2 peramah dan jujur dalam berkawan..suka semangat dan kata2 motivasi umi qi....

harap persahabatan di alam maya ke alam realiti akan terus berpanjangan sehingga ke akhir hayat...

moga umi qi terus ceria selalu....



Zila Mahadi said...
Happy 30th birthday Umi Qi.. Pakar kat London kata "Wanita berusia akhir 20-an dan awal 30-an berada di garis puncak kesempurnaan dan lebih menawan berbanding gadis berusia 18 atau 19 tahun". Ha gitu.. Suka tak? Suka tak? hehehe. 

Stay Gorgeous tau Umi Qi.. 
May Allah Always bless you and your family.. aamiinn..



Amanda Suria said...
Happy Birthday to you.....jeng..jeng..jeng...happy vbirthday to you...happy birthday to ummi qi...happy birthday to you...( i nyanyi ni tau)semoga panjang umur dan diberikan kesihatan yang baik, murah rezeki...dan bahagia selalu...


aznor ibrahim said...
happy birthday umi qi gebu gebas.ehh umi qi dah 3 series la.
senyum meleret tu buat dia nampak muda, nasihat bermakna tu buat dia nampak matang, gelak ketawa tu boleh hilangkan duka..heh.ni bukan komen mengampu ye.jujur, umi qi sorang kawan yang terbaek walaupun baru 2 kali jumpa
You are not 30. You are just a 20 year old lady with 10 years of experience. keh3



Love Razila said...
Selamat ulang tahun Umi Qi, doa ku titipkan tanda persahabatan yang tiada batasannya. Semoga usia yang semangkin meningkat ini lebih mematangkan dan mendewasakan kita. Be a good girl, be a good mother, be a good blogger ye. Kami mendoakan semoga Umi Qi terus sukses dalam ape bidang yang diceburi dunia dan akhirat. 

Everyday is new day so everyday i wish i can read any entry from your blog =D



dalila said...
happy birthday umi Qi cygg..
semoaga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik, diberkati Allah dan semoga perjalanan hidup umi qi dirahmati dan dipermudahkan segala urusan..umi qi xnampak macam 30 pun la..nmpk awet muda..btl x tipu..apa rahsia?



ZazaMyMoon said...
1stly!!! you are such of beautiful lady Umi QI.. love this picture so much :)

HAPPY BIRTHDAY TO YOU.. HAVE A BLAST!! 

Zaza doakan Umi QI juga keluarga sentiasa dirahmati Allah.. dimurahkan rejeki yang melimpah ruah. =)



Masya said...

selamat hari lahir umi qi dah 30 tahun yer, saya doakan semoga dipanjangkan umur, diberikan kesihatan yg baik .. dan dimurahkan rezeki serta bahagia dgn insan² yg disayangi ...

berseri²nya muka umi qi, ni gambar baru yer.. wahhh ada perubahanlah kat muka .. ada pakai produck barukan.. nanti share tau. tau...

*************
Suka tak suka tak?
Heheheh nanti pemenang semuanya please email nama, alamat dan telefon sesegera yang mungkin disini
juliajohari84@gmail.com

<<<Sayang semuaaaa ucapan korang tau tak....mmuahhhhhhhh :*>>>

20 comments:

  1. Tahniah semua... :) x dapat boboiboy...huwaaa... Hehehe...

    ReplyDelete
  2. eh...x sangka tersenarai...thanks dear..dah email ye..

    ReplyDelete
  3. Aikkk...akak tak de ke? Ahahahahaaa...

    ReplyDelete
  4. Tahniah, happy belated birthday dearest Umi Qi. moga diberi kebahagiaan dunia akhirat. wah best holidayyy :)

    ReplyDelete
  5. Aku ni xpnh bertuah..huhu..nk g sna gak r..tp ntah bila..

    ReplyDelete
  6. Wah... thank you. saya suka! saya suka! jap lg saya emel details. hehehe.

    ReplyDelete
  7. happy belated bday umi Qi.. stay gojes

    ReplyDelete
  8. weeeee...nama kite ade la..TQ umi qi..muah3..hihi..
    ok..xsabar nk tggu entry bukit merah ni..mihmihmih..tgk gmbr kt ig pun dh excited..sempay like je..xsempat nk cmmnt pape..danish la sbuk sgt nk tgk bideo.. :(

    ReplyDelete
  9. betul ke ni .. betul ke ni.. cam x caya .. yeahh menang no.9, q umi qi.. tq.. moga dimurahkan rezeki umi qi nanti sy email laju²...

    ReplyDelete
  10. Assalam,

    anakanda ku Ummi Qi..terima kasih lah banyak2...
    Top nine lah pulak tu...tq..tq...nanti bunda email ya...

    muaahh..

    ReplyDelete
  11. SAYA JARANG ON9 SIS.. KALO TAK MEMANG DH JOIN PON.. BTW TAHNIAH PADA YANG MENANG YE... :)

    ReplyDelete
  12. rasanya Zaza dah komen kt entry ni smlm..
    ok btw thx so much sebab nama iolls terpapar disana hehe sangat2 teruja nih..
    rejeki dtg dpn mata dari Umi QI yg bahek hati. luv youuu ;-)

    ReplyDelete
  13. oke x menang..sobssss T_T

    tahniah sume! :)

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah..rezeki rupanya di sini =)

    Umi Qi, just email my details. Tq very much...

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com