MAMA! | Julia Johari
Booking.com

MAMA!

6 Mac 2014
Happy Birthday to My MAMA yang ke 56 tahun....
Inilah mama Umi Qi tau...muda remaja lagi...mmuahhh sayanggggggg mama...
Balik nanti ingat nak belanja my mum...ermmmmmmmm kt mana ek...kasi idea sikit tempat best kt KL ni hehehhe


Tutti Frutti ok what??? 
Boleh mama? Dah mama xmau kek...acaner? Kita makan yogurt aiskrim lah ngan Qi balik nanti hehehhe leh kan mama...sedappppppp!

Semoga mama panjang umur, murah rezeki dan diberikan kesihatan yang baik selalu...aminnnnnnnn :D

13 comments:

  1. semoga mama umi q panjang umur dan murah rezki..dan diberi kesihatan yang baik sahaja..amin

    happy birthday auntie!!!

    ReplyDelete
  2. selamat ulang tahun mama umi qi....

    semoga panjang umur. =)

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday to mama UmiQi...semoga sihat tubuh badan dan dimurahkan rezeki yer :)

    ReplyDelete
  4. hepio besday tuk mama jue..
    untung kalo anak2 dah besar, mak still muda ni..nampak cam kawan..

    ReplyDelete
  5. same la ngan my MIL..thn ni pun masuk 56..besday MIL sabtu ni..nmpk muda la mama umi qi..semoga dipanjangkan umi & diberi kesihatan yg baik buat mama umi qi..

    ReplyDelete
  6. seronok an ade mama lagi.. fifi mampu kirimkan doa je..

    korang berdue memang sweet..

    ReplyDelete
  7. Happy Birthday to Mama Umi Qi.. May Allah Bless her always..=D

    ReplyDelete
  8. wah..mama ju muda lagi ek..no wonder la anak kulit cantik..tengok la mak nya tu..

    ReplyDelete
  9. she look so young lah Umi QI.. wpun dah 56tahun.. look pretty mcm Umi QI jg tau hehe


    HAPPY BIRTHDAY MAKCIK.. SEMOGA PANJANG UMUR MURAH REJEKI DIPAJANGKAN UMUR DAN DIBERI KESIHATAN YANG BAIK & HAPPY ALWAYS WITH YOUR FAMILY =)

    amboii panjangnya birthday wish iolls hehehe..

    Umi QI, pi lah mkn2 kat flora cafe.. sekurang2nya kat flora cafe kena dgn selera tekak emak macam mak2 kita punya umur.. tutti frutty mcm tak sesuai je.. Oppss sorry this is my suggestion je hehehe.. OVER KAK JAH!! hahahahha

    ReplyDelete
  10. Selamat harijadi untuk mak Ju....

    ReplyDelete
  11. selamat hari lahir buat mama umi qi.. semoga dipanjangkan umur dan diberikan kesihatan yg baik..

    ReplyDelete
  12. Mak akk pulak dah 62 tahun. Moga mak mak kita panjang umo sihat dan hepi selalu

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com