Happy Birthday Umi Qi :) | Julia Johari
Booking.com

Happy Birthday Umi Qi :)


Alhamdulilah Ya Allah...
Tanggal 26 Mac 2014, Hari Rabu yang ceria nan indah hari ini...beri Umi Qi kedamaian dan ketenangan yang tidak terhingga....syukur pada mu Ya Allah atas kurniaan sehingga umur ku sudah menjengah 30 tahun...panjangkanlah umur ku agar daku dpt berbakti kepada suami, anak-anak, family dan bangsa tercinta....permintaan ku hanya satu....dlm doa ku titipkan hari2 hanya Allah yg tahu rahsia doa permintaan ku...makbulkan lah ya Allah....aminnnn :D

Hari ini seperti biasa, pergi ke pejabat dengan gembira sekali....kerana tak lama lagi...hari Jumaat nanti sehingga hari Isnin Umi Qi akan bercuti...walid Qi seakan tak sabar nak bawak Umi Qi dan Qi nanti pi bercuti...dimana? Umi Qi dah tahu kt mana hehehe...cuma nanti bila tiba masanya baru Umi Qi uar-uarkan...dlm Malaysia je pun...poin utama hanya satu...hanya mencari suasana ketenangan dan kegembiraan seganda lebih utk dibawa pulang ke KL nanti...weeeeeeee x sabar tunggu hari Jumaat ni :p

Korang...bagi yang sudah wish happy birthday to Umi Qi...Umi Qi ucapkan jutaan dan trilion terima kasih tidak terhingga....nyata ucapan itu adalah HADIAH yang tidak ternilai hatta dari wang ringgit sekali pun...bermakna anda sentiasa ingat Umi Qi, sayang Umi Qi, tidka pernah sekali untuk menyakiti atau berdengki dengan Umi Qi, suka dengan jenaka bodoh Umi Qi, suka berkawan dan bersahabat dengan Umi Qi.....sebab Umi Qi korang mmg sukaaaa dgn korang yang suka berlapang dada dalam apa jua situasi untuk dikongsikan bersama secara baik...dan bukan paksaan dari mana-mana pihak...

Baiklah...Umi Qi minta satu je hadiah dari sahabat blogger semua...doakanlah supaya Umi Qi dipermudahkan urusan dunia dan akhirat...maafkan Umi Qi jika ada kesulitan dalam kata-kata atau sepanjang perkenalan Umi Qi ada membuatkan anda rasa terguris perasaan dan lain-lain...mohon dimaafi...kerana Umi Qi langsung tidak terlintas dihati untuk buang kawan seperti anda...ingatlah, sekali anda buang Umi Qi dari hidup anda....Allah ada...Allah ada...kerana Umi Qi langsung tidak rasa itu satu kerugian...sebab Umi Qi hargai anda sama ada anda baik atau burukk sekali pun... :D

Peaceeeeeee to Umi Qi....may Allah bless u always Umi Qi.... :D 

*********(jangan lupa wishhh birthday yang paling hebattttt kt Umi Qi pada ruangan komen, yang boleh buat umi Qi happy hahahhaha...nanti Umi Qi akan snap komen u olls utk entry akan dtg dan pemilihan wishes yang terbaikkk akan menang hadiah dari percutian Umi Qi...yeyyyyy...mmuahhh....dont ever miss it....the prize is not one...but more than that okey....mmuahhhh mmuahhh)

xoxo
#Umi Qi awek sempoi! hahahha

41 comments:

  1. Happy birthday dik. Kakak doakan juga moga terus mendapat limpahan kebahagiaan di dunia dan akhirat..

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday to you.....jeng..jeng..jeng...happy vbirthday to you...happy birthday to ummi qi...happy birthday to you...( i nyanyi ni tau)semoga panjang umur dan diberikan kesihatan yang baik, murah rezeki...dan bahagia selalu...

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday Umi Qi...semoga sihat tubuh badan, murah rezeki n berbahagia bsama suami dan anak yg comel tu hehehe

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Happy 30th birthday Umi Qi.. Pakar kat London kata "Wanita berusia akhir 20-an dan awal 30-an berada di garis puncak kesempurnaan dan lebih menawan berbanding gadis berusia 18 atau 19 tahun". Ha gitu.. Suka tak? Suka tak? hehehe.

    Stay Gorgeous tau Umi Qi..
    May Allah Always bless you and your family.. aamiinn..

    ReplyDelete
  6. Happy birthday umi QI.Semoga panjang umur n dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik..semoga sentiasa ceria n sentiasa GOJES...:)
    love you umi QI..muuahhhhh....<3

    ReplyDelete
  7. selamat hari lahir umi qi dah 30 tahun yer, saya doakan semoga dipanjangkan umur, diberikan kesihatan yg baik .. dan dimurahkan rezeki serta bahagia dgn insan² yg disayangi ...

    berseri²nya muka umi qi, ni gambar baru yer.. wahhh ada perubahanlah kat muka .. ada pakai produck barukan.. nanti share tau. tau...

    ReplyDelete
  8. Happy Birthday Umi Qi.. wah dah masuk 3 series dah yer.. farah lambat sikit.. bulan 7 nie.. Uwaaaaaaa.. tidak!!!!!..

    Farah doakan Umi Qi sentiasa dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur dan sentiasa maintain cun okey..=D

    ReplyDelete
  9. happy birthday umi qi gebu gebas.ehh umi qi dah 3 series la.
    senyum meleret tu buat dia nampak muda, nasihat bermakna tu buat dia nampak matang, gelak ketawa tu boleh hilangkan duka..heh.ni bukan komen mengampu ye.jujur, umi qi sorang kawan yang terbaek walaupun baru 2 kali jumpa
    You are not 30. You are just a 20 year old lady with 10 years of experience. keh3

    ReplyDelete
  10. Selamat hari lahir...seLamat hari lahir..selamat hari lahir to u julia aka ummi q..selamat hari lahir...(smbil ada simbol muzik)

    Semoga pnjg umur dan murah rezki..
    Dan dipermudahkan sgla urusan

    ReplyDelete
  11. Selamat Harijadi buat adikku...ala adik ke....kenapa ku rasa ku muda lagi dari mu..kekeekeke....

    semoga terus kekal muda mcm daku..hahahaa...terus berbahagia berposing ala-ala datin gitu..
    semoga terus diberikan kesihatan yang baik selalu ye..

    take care.. :)

    ReplyDelete
  12. Heppi Besday Jue..
    Moga makin murah rezeki lepas ni..dah gi bercuti tu manfaat kan sepenuhnya yer..hahahahaa.. mana tau kot nanti bleh bagi Qi adik..

    ReplyDelete
  13. Selamat ulang tahun Umi Qi, doa ku titipkan tanda persahabatan yang tiada batasannya. Semoga usia yang semangkin meningkat ini lebih mematangkan dan mendewasakan kita. Be a good girl, be a good mother, be a good blogger ye. Kami mendoakan semoga Umi Qi terus sukses dalam ape bidang yang diceburi dunia dan akhirat.

    Everyday is new day so everyday i wish i can read any entry from your blog =D

    ReplyDelete
  14. Selamat hari lahir umi qi...Awet muda sungguh umi qi ni.hehe

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah. Syukur alhamdulillah Umi Qi dipanjangkan umur, murah rezeki ...walpon dh masuk 3 series, rupe tak macm 3 series pon..ape kah rahsianya? sharing la sikit..

    i nak ckp bebanyak x pandai, tp i doakan yg terbaik dunia akhirat utk umi Qi..semoga barakah hidup di dunia, barakah rezeki diterima, dan sentiasa sihat walafiat...Amin

    ReplyDelete
  16. eh ciknaa wish tak bithday umi QI ritu? aduhaii.. takpela, kat sini jela ek..


    didoakan semoga umi kepada Qaiser Ilman ini dipanjangkan umurnya. Dipermudahkan kehidupan dunia & akhirat. Dikuatkan iman menempuhi segala onak duri duniawi. Diberi kekuatan & kesabaran dari Allah SWT untuk membesarkan anakanda QI.. Semoga hidup umi QI diberkati Allah.Allah selamatkan kamu umi QI..


    ikhlas dari mama RM..hehe.

    ReplyDelete
  17. umi qi... happy 30th year old... ihihih same year ngn my hubby. tp u tua dulu... ok gurau.

    wish u happy life, panjang umur, murah rezeki. Dan rezeki untuk adik qi soonnnnnnn. aminnn... !

    ReplyDelete
  18. macam belasan tahun. he..he
    semoga umi sihat selalu, gembira dikelilingi keluarga tersayang, dilindungi allah selalu.

    selamat hari lahir umi.

    ReplyDelete
  19. happy birthday sis :)
    http://eykabaha.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. Happy birthday Ju... May ALLAH bless u and ur family always... Wish u awetsss muda selalu... hehe.. :D

    BBFF (blogger bestfriend forever) tau.. InsyaALLAH.. :)

    ReplyDelete
  21. happy birthday umi qi...dah masuk 3 series...hahaha boleh laga montot ngan kita..tapi kita over sikit 33..hahhaa...

    first time jumpa kat perjumpaan gojes di rumah aty..dah tertarik nak berkenalan lagi ngan umi qi..trade mark taik lalat kat tepi dagu tue memang senang nak kenal mana satu umi qi...sangat2 peramah dan jujur dalam berkawan..suka semangat dan kata2 motivasi umi qi....

    harap persahabatan di alam maya ke alam realiti akan terus berpanjangan sehingga ke akhir hayat...

    moga umi qi terus ceria selalu....

    ReplyDelete
  22. selamat menyambut hari lahir . semoga hidup didalam keberkatan dan dilimpahi kebahagiaan bersama keluarga tercinta ... muda lagi rupanya ...

    ReplyDelete
  23. Happy birthday Umi Qi :)

    jemput datang ke rumah saya www.saramijie.blogspot.com n jemput ke kedai saya www.ladysara84.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. happy birthday umi Qi cygg..
    semoaga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik, diberkati Allah dan semoga perjalanan hidup umi qi dirahmati dan dipermudahkan segala urusan..umi qi xnampak macam 30 pun la..nmpk awet muda..btl x tipu..apa rahsia?

    ReplyDelete
  25. hari ni ye? ida lagi 3hari lagi. heheheh... happy besday umi qi.... ! semoga panjang umur murah rejekiiiii.. heeheh~

    ReplyDelete
  26. happy birthday umi Qi..semoga terus success dalam apa jua bidang yang diceburi..terus jadi supermom utk Qi and walid..menten gojes and humble..

    jika panjang jodoh kita boleh la berbesan..EH!

    kbye! :p

    ReplyDelete
  27. Masya Allah, umi Qi punya befday hari ni? Happy bday. Nak teka la percutian tu. Kat Langkawi ke?

    ReplyDelete
  28. SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN
    UMI QI...

    Semoga dipertambahkan rezeki, kesihatan, kebahagiaan, kemuliaan rumahtangga, & mendidik Qi..

    Allah ada bersama kita tika susah dan senang... Insyaallah hidup Umi Qi sentiasa diberkati ALLAH...
    aminnn..

    ReplyDelete
  29. Happy birthday umi qi.. semoge Allah permewahkan dan perluaskan rezeki umi qi dan family.. jadi isteri ibu dan anak solehah ye.. bahagie selalu..

    ReplyDelete
  30. happy birthday ye kak.. dh 30 ke? cm bdk sekolah lg je.. hahahahhahahaa

    ReplyDelete
  31. Alhamdulillah...selamat hari lahir...semoga pnjng umur n murah rezeki....jemput join ga cik mah...

    ReplyDelete
  32. Hepi besday to u
    Hepi besday to u
    Hepi besday to umi qi cayang
    Hepi besday to u

    Moga panjang umo, murah rezeki, sihat dan ceria serta dalam kasih sayang Allah selalu.

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum dan salam sayang anakandaku Umi Qi...

    Jauh disudut hati nurani seorang yang bergelar ibu...
    Tiada ungkapan yang paling indah untuk bunda luahkan sempena ULANG TAHUN KELAHIRAN MU...

    .. selain dari doa restu dari jauh agar anakanda dipanjangkan umur dan dimurahkan rezki...

    Semoga dilimpahi rahmat, bahagia dunia akhirat di samping keluarga tercinta...

    Jagalah keperibadian mu juga maruah mu sebagai seorang anak, isteri dan ibu...

    Jadilah seorang isteri dan permaisuri hati suami mu yang taat dan solehah...

    Jadilah seorang ibu yang pengasih dan penyayang kepada zuriat mu...

    Meski pun kita tidak pernah bersua muka, namun oleh kerana keramahan mu anakanda...
    ...buat bunda terasa dekat denganmu dan seakan sudah bertahun mengenali mu...

    Akhir kalam bunda ucapkan selamat bercuti dan berhati-hati dalam perjalanan nanti...

    Salam sayang dari ...

    Bunda mu...

    ReplyDelete
  34. Umi Qi yg comel tak perlu bimbang tentang awet muda tu sebab bakal mewarisi dari monyang Qi nanti.

    Happy bufday moga Allah memberkati setiap saat umur sis...

    ReplyDelete
  35. umi qi, selamat hari lahir yang ke 30. dah sama dgn akak yer 3 siri gitew. semoga umi qi panjang umor, murah rezeki, yg paling penting sihat selalu.

    selamat bercuti, jgn lupa buah tangan, muahhhhh

    ReplyDelete
  36. Ehem. Ni komen betul-betul nak minta hadiah tau. @_@

    Umi qi tersayang (muntah hijau kau),
    Selamat menyambut ulang tahun kelahiran yang ke 30. Orang tua-tua kata, perempuan paling cantik masa umur 30. Sebab tu umi qi makin cantik, atau orang tua saja nak sedapkan hati perempuan yang nak naik umur ke angka 30++? Hahaha.

    Semoga segala yang berlaku membahagia, semoga sentiasa berada dalam lindungan-Nya, semoga tabah dengan dugaan yang datang dan semoga segala apa yang dihajatkan dan diimpikan dapat digenggam.

    ReplyDelete
  37. 1stly!!! you are such of beautiful lady Umi QI.. love this picture so much :)

    HAPPY BIRTHDAY TO YOU.. HAVE A BLAST!!

    Zaza doakan Umi QI juga keluarga sentiasa dirahmati Allah.. dimurahkan rejeki yang melimpah ruah. =)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com