Children Tent Murah | Julia Johari
Booking.com

Children Tent Murah

Alhamdulilah :)
Semalam hari Khamis kenn...so semalam adalah mengembirakan hati Umi Qi...thank you so much pada mommy gojes Zila Mahadi sebab bagi tahu kt Tesco ada promosi utk children tent murah....

Ko tau x...
dah lama kot umi Qi mencari tent utk si QI....yelah tgk semua mommy2 yg ada anak menjengah todler semua ada tent kt umah masing2...bukan x nak beli...tp harga semasa kt kedai2 lain juai maunya sampai 80 hinggit ke ats...itu tent besor...kalo tent jenis kecil pun 60 hinggit umi Qi berkira kikiki :p

Rezeki Qi lah...alhamdulilah...
impian Qi dh tercapai nk punya ada tent sendiri....moh tgk cm ner Qi betapa seronoknya explore tent sendiri...jommmm :)

Yeahhh balik koje, amik anak...terus pi Tesco Selayang ngan walid Qi...
perghhh mmg pi Tesco mlm2 besttt sbb x ramai org...mula-mula puas kami pi cari x jupa tau tent nih kt tempat toys budak2...mana lah diorg letak...tanya sales girl tesco diorg plak terkebil2...haishhh...mujur lah Walid Qi berusaha kerasss bukak kan mata besor cari tent....haaaaaaa jupe dah...rupernya dok kt depan2 je...kalo benda promosi mmg dia suka letak kt area depan...bukan tmpt toys...yeyyy dpt dh

Umi Qi....kemain ko pose...sapa yg nak main ni...Qi ke umi dia hahahhaha...mujur walid Qi melayan kerenah Umi Qi yg cm budak2 hahhaha....alhamdulilah, kali ini Umi Qi yg hadiahkan tent ini utk Qi...Qi dok usya awek x habis2 hahahha

Qi kalo pi tesco mmg suka dok dlm troli...xd makna dh nama stroller nak menjalankan kewajipan dia hehehhe...tgk ar dh konker nampak abg botak nih hehehhe...baru je potong rambut dia minggu lepas...cuaca panas kan...xleh sgt dh bela rambut 

Yey yey yey yey...ni QI punya tauuuu....umi umi umi cepat bayor...nak balik umah dh...cepat umi cepattt hehhehe :p (Umi Qi korang borong lg satu...nak kasi anak saudara men kt kg yeyyy)

Sampai dh umah terussss nenek dia pasang...kebetulan atok nenek dia dari kuantan sampai menginap sehari dua ada meeting bisnes di KL....so leh ar melayan cucu dia...
Mmg Qi suka bas....hahahha dah walid dia hari2 bawak dia tgk bas persiaran...haruslah toys pun nak bas....
Besorrrrrrrrrrrrr ok tent ni...kalo harga betul perghh maunya RM80 keatas...mana mau dpt?
Ini kt Tesco leh dpt RM39.90 jek...murehhh kennn? Syukurrrrrrr alhamdulilah

Ko tau x....pertama kali aku semalam rasa sgt2 terharu...Qi sgt2 suka dok dlm tent ni...dia sendiri yg cr pintu masuk dlm tent...umi Qi x ajar pun tp dia sendiri tau nak masuk sendiri...ya Allah, senyuman dan gelak ketawa anak adalah harta paling bernilai...seronoknya :D

Besar kan?
Puas hati beb!
Ok tent ni umi QI dh beli...walid Qi nanti beli ball2 kecil 100 biji nanti kat kedai borong murah sikit kan...kt tesco bola tecik tuh mahai bebenor...leh beli satu lg tent kot...hehehhe...yeyyy leh ar Qi men puas2 dlm ni

<<<Sapa nak dtg umah Qi angkat tgn? Leh Qi ada geng men sama2...jommmmm :D>>>

25 comments:

  1. mmg berbaloi²lah.. dr harga selalu.. ni kalau ank sy tau.. mau dia nak jgk.. sbb dia pernah mintak masa tu takda promosi mahal kemain huhuhuhu ...

    ReplyDelete
  2. murah.

    tp rumah kecil je.. kat mna nak bukak benda alah tu tak tahu lah kalau beli..hu

    ReplyDelete
  3. umi qi buat ain rasa nak pegi tesco gak skg nie...ahhhhh.....nak beli la balik keje ni..hehe..

    ReplyDelete
  4. Tingin nk bli..tp sure abhnya ckp semak..ngeee

    ReplyDelete
  5. Murahnyeee...ade lg x umi qi?
    Seronok tgk qi dpt main dlm tent..
    Murah btl tu..berbaloi btl

    ReplyDelete
  6. nak jugak!! nk gi ikea mls..hehe..tesco dkt sket ngn umh hee tq share..

    ReplyDelete
  7. Rsa mcm nk beli wlupn darwish ni meniarap sndri pn xtau lg..hahaha..

    ReplyDelete
  8. waaaaa....murah!!! tetiba rasa nak pegi beli jugak.hehe

    tq sbb share!! :)

    ReplyDelete
  9. murahhh.. mmg berbaloi2 la umi qi beli.. best la Qi dah ada tent skrg ni..

    ReplyDelete
  10. Amboi qi...sampai terguling2 dlm tent tue yerk...
    Stress apsal la tesco jauh sgt nih!!!

    ReplyDelete
  11. berbaloi2 kan ju dpt yg murah tp besar camni. puas gi golek2. agak2 merajuk dgn umi qi, lari masuk dlm rumah sendiri...

    ReplyDelete
  12. mmg murah, aritu tgk kat kedai toys chow kit yg bentuk castle pnya rm40 lebih kurang tp xsure besar mane.. ingat nak belikan jugak tuk anak, bukan nak letak bole kecik2 tp nak simpan dia punya bebear.. hehehe...

    ReplyDelete
  13. giler xmurah klu dh cmni.... nasib la ibu dhia ni xbpe nk larat g tesco... klu x.. dh pegi dh... tggu ayah dhia blk minggu depan la.. nk g nngok tent tu... klu ayah dhia bg green light.. dpt la..hihihi

    ReplyDelete
  14. hannah angkat tangan!

    nak main sama qi yekk..hehe

    ReplyDelete
  15. seronoklah Qi ...boleh berenang dalam tu dgn balls nanti...

    ReplyDelete
  16. ayra takde tent, terigin nak beli sebab nak campak segala menan dalam tu, so main la dalam tu. HAHAHAAH.. tapi tulah, takde ruang nak letak tent tu.. bilik semua dah penuh. kang letak luar rumah boleh? kira macam ber-camping diluar rumah. kekekekeke..

    ReplyDelete
  17. murah sangat2 lah tu Umi.. kalau online pun jual sampai rm80 keatas.. tapi kalau kakak khairine dgn abg danish nak main skali mst tak muat.. so cancel nak dtg rumah QI main dalam tent sama2 hehe

    ReplyDelete
  18. fifi pon da lame cari.. nak kene terjah tesco jugak ni.. harap2 ade lagi la..

    ReplyDelete
  19. so cute tent, sure kids love it ;D

    www.mymomsbest.us

    ReplyDelete
  20. Bestnya ada tent,nak beli nak beli tapi tak terbeli lagi, handsome Qi, happy dia duk dalam tu.

    ReplyDelete
  21. Alah... nape x expose awal2 =(
    Just last night shopping kat Tesco tapi bulan selayanglah...tesco kepong...
    Wow!! murah beb, nak gi cari gak balik ni ^_~ pangtanglah Umi Qi share something...nak jugek. HEHEHHE

    ReplyDelete
  22. ada gak tgk.tp nk beli kat princess,xde tempat nk letak.hehehehe

    ReplyDelete
  23. wahhh syiokknyer QI dapat khemah baru...aunty nak tumpang tido boleh??hehehe

    ReplyDelete
  24. syiok nyer.. tengah cari jugak untuk anak anak... survey rege

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com