Big Dream 1 Month Challenge! | Julia Johari
Booking.com

Big Dream 1 Month Challenge!

As Salam Jumaat Bloggers!
Hari ini rasa macam lain macam sikit...mood happpppppppppy dan tenanggggggg tuh sedang berada dalam diri...x pernah rasa sehangat seronok cm ni chewahhh!... #ngadalertuh!

Betul la...xkan nak tipu kot...rasa bila kita ada buat impian baru, mood happy tuh dtg dgn tiba tiba...padahal belum pun tau hasilnye cm ne kan...tapiiiiiiiii pe salah yer kennnn...bila kita on mood happy plus with rasa tenang...kita akan jadi lebih moreeeee relakx...darah dalam badan pun menari2 laju...xlah tersekat2...

Okey back to timeline...
Timeline Umi Qi ni "Big Dream 1 Month Challenge" amboiiii....cm nak masuk pertandingan gamaknya hahahha....eh pertandingan diri sendiri je ni...xdak sapa2 pun terlibat...sebabbbbbbbbb malu ar nak cakap boleh? #Panggggggggggg...

Kikiki...malu tapi mahuuu...
Okey today dah 28 Februari kan? So minggu ini Umi Qi ada consume one produk untuk kulit dan dalaman...bukan consume ubat kurus ehhh....BUKAN UBAT KURUS!....ingat tuh...sebab i sayang lemak2 i tau x...wakakkakaka...bukan senang nak bela wehhh...syukur wpun x selangsing cm korang...tp umi Qi sgt hargai diri sendiri...walhal ada je orang lebih gemuk dair Umi Qi pun tersangatlah ceria dan sangat2 berkeyakinan tinggi....

Setakat Umi Qi?
Apa lah sangat...yg menjadi impian yer nak miliki kulit yang sihat...sebab akhir2 ini Umi Qi alami masalah kulit muka berpigmentasi terukkk...jerawattttt halus dan pori2 besar terbukak...keringg dan berminyak x sekata di muka...bila nak basuh muka rasa mcm kertas pasir.... #nangisssssssssssss....

Umi Qi dah detect...
puncanya mybe sebab faktor hormon Umi Qi sendiri selepas beranak x stabil...ataupun xlama lagi nak genap 3 series...so mybe faktor kurang sumber vitamin tertentu utk menjaga kulit Umi Qi....lagi pun Umi Qi ni jarang gak la nak makan buah...walhal byk je sayur dan buah dlm peti...cuma jarang diambil...mungkin faktor malas dan kena buat rutin...ermmmm #bosan

So, 
Baru consume today produk tuh...yang penting Umi Qi sendiri contact owner produk tuh sendiri....sebab Umi Qi cerita masalah kulit Umi Qi terukkk...dia pun terkejutt tgk sebelum dan selepas...owner tu bagi FREEEEEEEEEE one bottle utk test, tanjat Umi Qi....yelah free kan...kalo tak maunya ratus gak lah sebotol...lg pun Umi Qi tgk produk tuh halal dan disahkan pihak JAKIM...selamat...

Testimonial dari pengguna pun mmg hebatttt....
ada yg kulit berjerawat teruk dari Umi Qi pun leh sembuh segera...dan maintain elok....perghhhhhhhh...itu yg pm nak cuba...x salahkan....untuk tatapan suami...

Memang sekarang nak buat apa pun utk suami...
nak bg suami tgk kita cantik...so Umi Qi ada misi start 26 Feb 14 hingga 26 Mac 14 Besday Umi Qi...Umi Qi nak tgk hasil yang mengkagumkan selepas sebulan penggunaan produk dia...

Retis pun ada guna tauuuu....
so Umi Qi redha dan berharap produk pertama utk kulit dan dalaman yang Umi Qi pakai ni sesuailah dengan Umi Qi sebab Umi Qi mmg jenis SUSAHHHHHHH nak guna produk tertentu wpun ia hangat dipasaran....bukan soal wang ringgit....tp soalllnya...bila Umi Qi rasa produk itu mampu buat kita berubah...hati kita x leh tipu...dan Umi Qi baru melepasi fasa itu...fasa utk pilih produk...dan sekarang baru hari ini guna...hope ia ada perubahan perlahan2...

Walid Qi!
Tunggu ya.... "Big Dream 1 Month Challenge"! Umi Qi nak dptkan kulit cantik dan natural beauty masa besday Umi Qi nanti...if serasi produk ni...Umi Qi akan guna repeat order dan baru buat bayaran pertama pembelian...so cuba dulu FREE produk yang ditaja khasssssssss....Thanks to Liya...U know who u are rite! Thanks a lot menaja Umi Qi selama sebulan.......mmuahhhhhhhh!

Sebelum consume
Gambar langsung tidak diedit oleh mana-mana apps

Ini wajah Umi Qi sebelum guna produk yang ditaja, so pity ermmm...hanya pakai bedak ringkas jek...nampakkan ada pigmentasi yang cuba disorokkan #malu...harap sangat sumber vitamin yang disalurkan akan berhasil dengan jayanya...go "Big Dream 1 Month Challenge!"

Mesti korang nak gak tau kan Umi Qi consume apa?
Bukan epyhra, bukan Harum malam ke, bukan yang hot2 dipasaran tuh...

Tunggu Umi Qi update seminggu ke dua minggu dari sekarang...nak cerita kesannya....vitamin yang diambil untuk kulit if okeylah...if x serasi ngan kulit Umi Qi x update ye...xmo rosakkan perniagaan org disebabkan kulit kita x serasi...tp bg org lain serasi :)

<<<1 bulan lagi nak join 3 series....sekarang baru dpt hidayah nak jaga kesihatan kulit dan dalaman...pleaseeeeeee bg Umi Qi semangat ye hooreyyy! >>>

18 comments:

  1. wahhh supliment apa ni.. teruja jugak nak tahu ni...

    ReplyDelete
  2. tak sabar ni jue...
    nak tahu jugak produk ape..

    ReplyDelete
  3. chaiyok2 umi QI..hehehe...x sabo nk tengok hasilnye..:)

    ReplyDelete
  4. 3series? kene panggil hakak lorr.. hehe.

    ReplyDelete
  5. oittttt celah mana yg tak bermasalah tu hahaha..hadik kawasan kulitmu dah gebus okeh..mata kucing tu pakej terus..untung walid qi dapat hehehe

    ReplyDelete
  6. adoii umi Qi ngak sabaran ni.. terhuja tau nak tunggu next mont baru dapat results hehe..

    apalah prodak yg buat hati dear tertarik untuk for trial..nak juga tahu ni, anyway good luck dear !



    ReplyDelete
  7. Tak sabar nk tau..hopefully serasi dgn ummi Q k

    ReplyDelete
  8. Sebelum consume pun dah cantik, sweet je, tak sabar nak tengok, kak sama2 nak ikut big dream one month challenge gak :)

    ReplyDelete
  9. tengok pic ni nampak mcm cantik je... kita lagi pic kena edit kalau tak pitam wo...hahaha

    ReplyDelete
  10. Ju punya cara yg sangat kakak hormati. Tak war-war dulu sehingga berjaya sebab kalau tak berjaya bimbang memalukan pihak 'penaja'. Kalau ok barulah war-warkan..

    Tapi kakak tengok Ju punya kulit macam ok aje:)

    ReplyDelete
  11. good luck umi qi.... lin mmg pentingkan vitamin dalaman... uhuhuh sangat..... bagus untuk mak2 cm kita ni.

    ReplyDelete
  12. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  13. sabar menunggu hasil bersama produknya sekali nih ...

    ReplyDelete
  14. Caiyok Umi Qi!!! tak sabar nak tgk resultnya nanti.. harap2 sesuai la produk tue dgn umi q nanti.. =D

    ReplyDelete
  15. Huuuu...xsabarnye nak tau ape yg umi qi consume..n nk tgk hasilnye..moga berjaya..mama pun ssh nk try ape2 supplemen ni..klu amik pun kejap je..pastu agak2 xserasi stop trs..

    ReplyDelete
  16. ida baru nak teka epyhra ke? hekhekhek. ok ok ida tunggu sebulaaaaan lagiii. heeee~ tapi umi qi memang dah gebuu dah kulit. huuu~

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com