New Year Private Function | KL Tower 2014 | Julia Johari
Booking.com

New Year Private Function | KL Tower 2014

Assalam WBT
Kembali bersiaran pertama kalinya buat tahun baru 2014, sempena Hari Jumaat. Semalam Umi Qi off line sebentar dari dunia blogging...ada urusan perlu disettlekan... Alhamdulilah. Baiklah, sebelum tibanya tahun baru 2014, Umi Qi dan sekeluarga di jemput untuk menghadiri satu Private Function di mana?

Di KL Tower. Alhamdulilah, jemputan kali ini mmg betul2 super VIP...dari siapa? Ramai dok tanya kennnn...nak tahuuu ler sgttt kennn...ok lah, dari pihak Serambi Emas. Nak tau apa company ini uruskan silalah merajinkan diri anda google ye.

Our family mmg ada buat pelaburan dalam company ini...besides that my adik kedua mmg bekerja dalam company ini...so mmg la happening event nih dah serupa mcm semua satu family involves...ok jom layan gambar yg Umi Qi sempat ambil dari puncak menara KL Tower pada malam tahun baru 2014.

Sticker nih diterima setiap sorang satu, xleh masuk ye tanpa sticker invitation ini hehhehe

Kami berkonvoi satu family, my adik ita dh mmg dari awal stayback kt KL Tower nak uruskan bermacam2 event disana...so kami family konvoi ramai2...kereta depan tuh my dad yg punyaa...kami naik trooper :)

Seriusly!
Sepanjang jalan kami nak ke KL Tower kami x tempuhi langsung traffic jem...so smooth wpun kami bertolak selepas isyak...see! Rezeki Allah permudahkan.
Ok sampai dah jom!

Korang!!!
Kita orang tahu sbb kami adalah salah seorang jemputan VIP...so parking VIP kami dua buah kereta pun pihak company sediakan, seronokkkk sbb parking betul2 depan parking reserved KL Tower...perghhhh
Belah kiri Walid Qi punya...belah kanan sekali my dad punya...settle!

Inilah dia kami parking disini :)

Ok jom turun...x sabar dah nih nak naik tingkat 3

Tadaaaaaaaaaaaaa muka manyak suka!


Apa2 nak jadi dlm tuh, kami anak beranak pose dulu sekali...kang Qi nak tido ke nak apa ke dh boleh buat...hehhe yelah function malam kan...

Korang...amacam baju Umi Qi....tantik x jahhhhhh! 
Hahahhahhaha ngada suh mintak puji!....serius i suka baju nih....ringkas dan vogueeeee hahahha....baju walid ala2 batik...kikiki...so macthing kan ngan dress walid...sedondon gitu...Qi pakai baju t shirt putih....baru nampak bold sikit dlm gambar :D

Husband & Wife
Doakan kami bahagia hingga syurga jannah :)


My Dad, my mum, walid Qi, Qi and me....my adik bongsu ina and ita dok sibuk konica sana sini...hahhahha so meja bulat nih meje kedua VIP...yeyyy! Ini meja kami yg punya.

Awat mukaa my dad seriuss bebenor...hahhaha lapaq ka abahhh....my adik yg cun melecun tuh nama Jastina...dia lah yg korang selalu dok tanya kakak dia mcm2...ala yg suka racing kereta tuh masuk magazine bagai....hahhaha tgk ar glitter habis tudung dia...

Masuk2 je meja kami je kosong hahhaha saje dtg lewat yelah kata VIP kernnnn...so ini malam kami makan beradap....sedapppppppp!

Lauk pauk yg disediakan...sebenarnya byk gambar pasal makanan...tp malas nk upload byk2...hahhaha

Aturcara function.

Tengoklah gelagat Umi Qi hahhahah dgn ipadnya...my mom pakai tudung merah oiiii...cantik my mummy! mmuahhhh syg dia wehhh...aku kalo beli baju ke apa mesti ingat kt mak aku...sejak jadi mak2 nih aku mmg sayang mak aku kikiki...

Cer tgk gaya aku suap Qi mkn dessert hahhahaha ngada!


Yummmyyyyyyy!

Dok sibuk makan2...sambil dengar mcm2 celoteh dari pengacara majlis yg sgt happening....karouke ada, games ada, cabutan hadiah bertuah ada...kira mcm2 lah ada...

My Abah terima hadiah istimewa tau...bukan cabutan bertuah, tp hadiah istimewa VIP jemputan....Alhamdulilah...lihat muka my abah gembira, anaknya lagi gembira...Abah, tahniah Abah....abh byk berjasa dlm company ini :)
Hadiah disampaikan oleh Encik Amin....CEO besor syarikat.

Hadiah VIP - Abah

Antara decorasi....emasssssssssssss kiri kanan meja wehhhh....hahhahhahhaha

Kaya...kayaaaa....emas jongkong kemainnn kennn....hahhaha (jgn tertipu, ini replika semata2) xkanlah nak biarkan emas betul cm nih kan hahhaha gilaaaaaaa

Banner

Kami dah tengok bunga api dari puncak KL Tower...gambar nak amik dari dalam KL Tower mmg x dpt ar...sbb kamera pun jenis biasa2...so gambar tgk bunga api tuh kami simpan dlm ingatan...

Sebelum balik, kami anak beranak bergambar beria hahahhahhaha....tgk lah walid Qi dan Qi....kemainnnnnnnnn QI nak bawak balik jongkong emassssssssss....kalau aku kayaaaaaaaaaaaaaa hahahhahha Qi nyanyi :p

Jom melabur....anda akan dpt untungnya bila anda tahu cara dimana dan tempat yg betul untuk buat pelaburan dalam bidang emas....

<<<Private Function: Seronokkkkkkk sgt2 pertama kali sambut di KL Tower...terima kasih di atas jemputan....moga tahun baru ini lebih buat kita jauh ke hadapan....biar senyap asal berkepuk2...ye dokkkkkk daaaaaaaa >>>

17 comments:

  1. mmg beruntung dapat layan VIP nie..
    mmg x rugi melabur dalam emas nie..

    ReplyDelete
  2. VIP invitation lagi...Kelas ko umi qi...hehe

    ReplyDelete
  3. Terbahek la ju..rezki murah la ju nih..

    ReplyDelete
  4. kelasss ko jahh.. blouse pun meletoopp giteww..tantek!

    ReplyDelete
  5. Amboi sronoknye dia kat KL tower tu.. Sha tak pernah naik lagi kat ctu...huhuhu

    CAntek tudung dia glitter2 gitewww hew hew hew

    ReplyDelete
  6. fuuhhh Ju melabor kat sini rupanya.
    pandai nyimpan.
    #sonok new year kt kl tower...

    ReplyDelete
  7. adik ada jugak ajak bt pelaburan emas ni tapi dlm publicgold..

    ReplyDelete
  8. Awal awal thn dah ada dinner ye. Best la..

    ReplyDelete
  9. Seronoknya..sgt jelesss haha
    Seumur hid up xpenah lg naik kl tower huhu

    ReplyDelete
  10. wah kelas kau umi Qi..private function at menara KL tu..vip lagi..jeles akak tau !! :)
    anyway tantik busana umi Qi :)

    ReplyDelete
  11. curlass sagnat Umi Qi & family.. jemputan VIP lagi tau.. happy family..

    QI, kalau betul2 lah jongkong emas yang QI pegang tu, memang kayo lah QI hehehe..

    ReplyDelete
  12. Wahhh. ...best nya. ..vip gituuuu ye...apa2 all the best dear.

    ReplyDelete
  13. wahh..bestnye umi qi..
    glamer abis baju tu..cantik giloss..
    semoga bahagia till jannah.. ;)

    ReplyDelete
  14. bestnye umi qi.. ade investment emas..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com