Tempahan Photobook Malaysia by Umi Qi. | Julia Johari
Booking.com

Tempahan Photobook Malaysia by Umi Qi.

Tempahan Photobook Malaysia melalui Groupon kini dibuka untuk tahun 
Januari - May 2014!


Syarat-syarat tempahan 6" x 6" Mini Square Softcover:

1) Pilih gambar yang terpilih sebanyak 50 keping sahaja. Diulangi 50 keping sahaja bagi satu tempahan photobook. Sila lihat testimonial dahulu click di SINI

2) Sila sediakan data lengkap seperti berikut:
    - Nama penuh:
    - Alamat:
    - No Tel:
    - No. Voucher Groupon: Click: Rujuk peraturan disini.
      (Hanya nombor voucher yang telah di redeem sahaja di link diatas diterima dahulu)
    - Upload gambar 50 keping gambar anda di link ini dan https://www.wetransfer.com

3) Upah penyediaan photobook Umi Qi hanya RM20 sahaja untuk setiap satu photobook yang ditempah. Full bayaran kepada akaun bank Umi Qi setelah photobook anda selamat diterima. Anda hanya perlu bayar kos penghantaran terlebih dahulu yang dikenakan oleh Photobook Malaysia.

4) Shipping costs range from RM8 – RM12 per photobook for Peninsular Malaysia, and RM12 – RM18 per photobook for East Malaysia. 

5) Ke semua decoration photobook anda akan dijalankan pada setiap hari Jumaat sahaja. 1 minggu untuk 1 tempahan untuk hasil yang terbaik. 

6) Sila email ke semua detail berkenaan secepat yang mungkin untuk dimasukkan ke jadual tahun hadapan ke juliajohari84@gmail.com 


Terima kasih sudi menempah dengan Umi Qi! Membantu rakan-rakan yang tidak pandai menggunakan software yang disediakan.

<<<First Come, First Serve :) 
Happy Ordering with Umi Qi touch>>>





14 comments:

  1. Umi qi...aku dah pandai dah.dah submit order pun tadi.tak nakla susahkan ko...leceh wei buat tu.aku rasa 3-4 jam baru aku siap buat..

    ReplyDelete
  2. wah.. umi qi buat juga ea.
    good :)

    ReplyDelete
  3. vahhhvahhvahhhh~ kalo xsempat nt ku tempah ke mu jelah! hehee

    ReplyDelete
  4. acaner tu umi qi? xberapa faham..rm15 je ke buat menda ni?

    ReplyDelete
  5. rajinnye oii..yg daku amik free hr tu aku xbuat pn lg.boleh guna lg ke xbleh dh??huhu

    ReplyDelete
  6. Wah..good luck ummi Q..rajin bkk tmphn gitu..

    ReplyDelete
  7. yes!good luck umi qi sayang!!!

    ReplyDelete
  8. kalau malas boleh suruh umi qi ni.. fifi selalu edit dalam PSD.. lps tu transfer masuk dalam sofware die.. sebab tak pandai gune software die..

    ReplyDelete
  9. ehhh.. sejak bile umi qi buat biss photobook ni.. hehehhee

    ReplyDelete
  10. nak buat tapi tak pandai.. software semua zaza dah install kat lappy.. nak mengelola tu yang tak pandai huhu..

    ReplyDelete
  11. Yeayy..nk tempah gak la...voucher ada 4...satu pn xwat lg...huhu..

    ReplyDelete
  12. luaskannn jajahan mu adik kawasanku.. ;)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com