Happy New Year 2014 | Julia Johari
Booking.com

Happy New Year 2014



Tarikh hari ini 31 Disember 2013
Tarikh esok 1 Januari 2014
Semua orang pasti akan ada angan-angan dan azam untuk setiap tahun baru bukan? Termasuklah Umi Qi....sebenarnya mmg Umi Qi x tetapkan mana2 wishlist untuk setiap tahun...sebab xnak terlalu terikat dgnnya...tapi kan bila fikir kan balik...bila kita adakan wishlist maksudnya itulah matlamat utama dan panduan kita untuk kejar dan berusaha dapatkannya dengan cara yang betul....see!

So, esok bermulalah ramai-ramai akan wish 'Happy New Year 2014' right? Itu pada orang...wish untuk diri sendiri ada x? Happy New Year Umi Qi....haaaaaaa ucap utk diri sendiri dulu baru bg ucapan pada orang lain...sebab apa? Sebab nak kita tahu apa maksud Tahun Baru bagi diri kita sendiri...hendak lebih more confident pada masa tahun baru dan seterusnya atau perkara2 yg menyenangkan diri sendiri dan mengembirakan orang lain...itulah wishlist yang perlu di forward utk diri sendiri...barulah benar2 tahun baru dengan jiwa baru...jadi cm orang baru semula... :D


Wishlist 2014'
Okey...ini wishlist Umi Qi utk tahun 2014...
yg selebihnya byk...tp xnak riak baik jgn tunjuk...biar Allah je tahu.


Mudah kan ayatnya...tapi x semua orang sedar....so its better muhasabah byk2...
Malam ni pasti ramai ada agenda masing2 kan nak sambut Happy New Year!...

Malam ni Umi Qi ada jemputan VVIP....perghhhhh baju dan tudung baru dah beli...matching kaler ngan walid Qi...tunggu ye malam nih Umi Qi update kt FB...dimana? Tungguuuuuuuuu hehehheh

<<<Happy New Year 2014 to all reader and bloggers fans...mmuahhh :* >>>

19 comments:

  1. happy new year!!! :) semoga segala azam akan menaikkan lagi semangat kita! :)

    ReplyDelete
  2. sama la kita umi qi...mmg takde letak terget setiap kali thn baru...cuma harap lebih positif je dari tahun ke tahun...Insyaallah

    ReplyDelete
  3. nak ke mana agaknya ye tu..


    tahun silih berganti.. cepat sangat rasanya.. anak2 cepat sangat dah bujang rasanya.

    ReplyDelete
  4. moga tahun 2014 akan menjadi tahun yg lbh baik buat umi qi .. amin.. wah.. wahh.. nak kemana tu huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. Happy new years SIS UMI QI...semoga kite sama2 berusaha menjadi yang lebih baik dari sebelum ni. AMIN!

    ReplyDelete
  6. happy new year ju!! x turun dataran ke mlm ni?? hahaha :p

    ReplyDelete
  7. Happy new year Umi & Family.. may your dream come true..
    Tak sabar nak tahu jemputan VVIP tu kat mana.. mesti Umi QI yang paling meletop sekali mlm ni :)

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. selamat tahun baru umi qi..
    semoga azam n impian kite sama2 tercapai ye..

    ReplyDelete
  10. Salam.2014 ju. Tahun ni si bongsu akk tu dah masuk tadika. Kejap je masa berlalu. Terasa dia macam kecik je lagi.

    ReplyDelete
  11. sebenarnya x de sesapa yg tahu apa akan terjadi pd thn ni . semoga penghijrahan akan menjdikan hidup kita lebih baik untuk dunia juga akhirat .

    ReplyDelete
  12. happy new year umi Qi..semangat baru then azam baru :)
    setiap hari adalah pengajaran buat diri ini agar menjadi lebih baik :)

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com