7th Edition Photobook: 1st time recieved Photobook Malaysia | Julia Johari
Booking.com

7th Edition Photobook: 1st time recieved Photobook Malaysia

Sebenarnya sudah lama Umi Qi terima parcel ke 7 Photobook ini...dulu Umi Qi guna perkhidmatan Pixajoy kan? So kali ini dengan beraninya Umi Qi guna perkhidmatan Photobook Malaysia melalui promosi yang dilaung-laungkan didalam Groupon Malaysia....

Yang besttttttttnya its FREE!!!!
Sonokkan, cuma bayar kos delivery sahaja mengikut tempat.
Nak tahu cerita mendalam sila........
Click!!!

Jom tengok gambar hasil Photobook Malaysia Mini 6x6...tecik dan comel jek nak pegang tau...kualiti paper dia just ok lah...tp suka lagi kualiti paper photobook pixajoy lagi cantik ahaksssss jgn marah eh Photobook Malaysia...kalu nak tau material kertas dia so so lah...macam maqazine biasa tuh...so bila korang nak simpan, sila simpan di tempat yg khas seperti dalam box yang selamat, takut nanti ada bubuk ke atau perkara2 yang tidak diundang masuk boleh merosakkan photobook kita.

Taraaaa sampai dahhhh....masa sampai ni Umi Qi dok sibuk handle meeting PAC...weeee

Cute ok kotak dia...siap ada tali biru lagi ikat...alohhhh comellll

Site belakang...cermat juga dia pakaging ye

Alhamdulilah....buat minggu lepas...minggu depan dapat dah kt tangan...mmg delivery photobook malaysia sama cepat dengan pixajoy terbaikkk!

Anda boleh tgk jari umi Qi pegang photobook mini ni kan...tecik tapi comel...

Muka surat pertama....

Muka surat kedua dan ketiga kempen.

Sisipan besar di tengah2....segelintir gojes blogger yang hadir ke kempen berkenaan.

Kenangan bersama orang kuat Qi dan walid Qi...anda penguat kempen jua

Banner

Cover last page.....comel x Umi Qi deco hikhikhikhik siap watermark blog gitu amboiiiiiiii sedar x sedar mcm publisher wehhhh ahhahahhaha
(Gambar dalam photobook jelas dan elok, cuma pencahayaan di opis dan hp cap ayam membuatkan gambar dalam ini kurang memuaskan, noted)

<<<Umi Qi setakat ini tahun ini sudah ada 7 buah photobook, alhamdulilahhhhhhh, nak cari simpan case yang awesome utk simpan elok2 ke semua hasil ciptaan Umi Qi untuk dikenang kembali oleh anak-anak, cucu cicit dan tinggalan jejak blog supaya mereka semua boleh baca apa Umi Qi kamu ngarang dalam blog sepanjang hayat beliau...chewahhhhhhh...anak seterusnya photobook ke 8 bila? Tunggu kemunculan tahun 2014 :) >>>

9 comments:

  1. best kan umi qi!!
    org amek 6 voucher aritu..hehe!
    br siap 1, tp blom masuk bakul lagi..hehe

    ReplyDelete
  2. ku seru juga kerajinan nak deco pb ku...huhuhu....

    ReplyDelete
  3. kak.. kalau amik yg groupon yg free saiz 6" tu kita kene design sendiri kan? susah x nak design?

    ReplyDelete
  4. wah..bestnyer umi qi...sy satu pun lum siap lg..huhu...postage brp eh tuk saiz tu umi qi?

    ReplyDelete
  5. Rajin btul ummi Q nih..klu akk blm gigih lg..haga

    ReplyDelete
  6. fifi baru ade 5 photobook.. 3 dari album nine.. hard cover.. satu dari pixajoy.. satu dari photobook.. :)

    ReplyDelete
  7. ida beli 4 tapi tak siap lagi satu pun.. hahahahahhaha

    ReplyDelete
  8. yang ini comel sangat size nya..
    kumpul lagi gambar2 yang memorable Umi..tahun depan boleh tambah koleksi photobook lagi :))

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com