Part 1: Sedutan Video Majlis Penutupan Kempen YES: I'm Protected with Pneumococcal Vaccine | Julia Johari
Booking.com

Part 1: Sedutan Video Majlis Penutupan Kempen YES: I'm Protected with Pneumococcal Vaccine

 As Salam to all My Beloved Bloggers
Semalam Umi Qi ada buat Teaser kan tentang kempen ini di SINI...oleh itu inilah dia banner besar 'We Say YES to Pneumococcal Protection!' yang diadakan di Tropikana City Mall Kuala Lumpur...perasan x banner nih...ada semacam bentuk puzzle kan...yes itulah pledges kad YES tanda sokongan anda untuk mendapatkan imunisasi vaksin Pneumococcal secara percuma di seluruh pusat rawatan kerajaan...kreatif betul Puan Li Jin mereka bentuk banner nih ye...sgt2 cantik dan ada bermacam2 mesej yang disampaikan...antaranya yang anda boleh lihat "Speak up and Be Their Voice". Terbaik sgt2...mesej yg disampaikan kepada public yang melawat setiap booth ini akan dpt mengetahui apa mesej yg hendak disampaikan kepada mereka...

Petang semalam, Umi Qi ada terima satu mesej dari email salah seorang media press yang hantar salinan video ini kepada Umi Qi...sgt2 suka tgk video ini... :D (Umi Qi pakai baju berwarna biru ala-ala long dress ye)

Mari saksikan sedutan Video Majlis Penutupan Kempen YES: I'm Protected

Ini adalah artikel yang diberi khas kepada Umi Qi dan mommy blogger gojes yg hadir semasa Majlis Penutupan Kempen tersebut dalam satu sampul surat yang besar....sgt2 berinformasi kempen ini...mereka bukan setakat menyuarakan kehendak masyarakat tp mengedarkan risalah ini kepada kami supaya para blogger yang hadir boleh buat satu rumusan ttg penyakit pneumococcal dan langkah2 pencegahan....wpun Umi Qi bz di opis, tp Umi Qi ambil satu artikel nak study dulu sebelum Umi Qi nak up Part 2 about this campaign....really love all the articles. :D

Rindu Qi...Qi, Umi Qi hendak Qi belajar ye dari kecil2 ini tentang hidup bermasyarakat, tentang erti hak masyarakat, tentang erti kasih sayang terhadap sesama masyarakat dan terutama sekali Umi Qi hendak Qi belajar apa itu erti hidup sebenar sebagai seorang yang suka berbakti kepada masyarakat dan negara....diharap ini adalah langkah permulaan pendedahan Qi kepada dunia bermasyarakat :)

<<<Sudah tengok kan video tu? Ada nampak x Umi Qi tgh isi borang kehadiran warna ijau dan banner Umi Qi? Hehhehe cerita selanjutnya di Part 2 ye coming soon...nak menelaah soalan Q&A yang Umi Qi bersoal dgn 3 ahli panel doktor tempoh hari...see u soon :) >>>

17 comments:

  1. Ju! rara rasa rugi gila x join.ritu balik ipoh.tp ju dh jd retisss.kurlaasss uollllsss

    ReplyDelete
  2. auwwwww.. bestnyeeee,, btw umi Qi nampak cantik sangat la, licin je muka.

    ReplyDelete
  3. seronoknyerrr..ari yg sama adik xcident..ari yg sama abg keje huhu..camner la den nak pegi..nak hangkut sorang2 4 heroes ni dari luar rawang mcm tak gigih jer lg..

    apsal boipren kecik muka masam tu..penat eh qi..

    ReplyDelete
  4. So proud of u ju... :) aty tak mampu dtg bg sokongan secara dekat memandangkn qaleef pon demam...tp aty sntiasa menyokong erina.. ju.. dan yg lain.. :)

    ReplyDelete
  5. wah terbaik... cantiknyer umi qi ni !

    ReplyDelete
  6. Terbaik sis..proud of u..keep it up..

    ReplyDelete
  7. kak,,vaccine apa ni,,heheh sory kurang tahu :) lepas bagitahu,,nanti saya tau ar

    ReplyDelete
  8. ju mmg terbaik.. tabik spring utk ju.

    ReplyDelete
  9. ntah kenape rasa nak nangis baca entry ni :'(

    ReplyDelete
  10. Syer perkara baik apa salahnya... Ala monyok je Qi...

    ReplyDelete
  11. nampak2 tgh menulis tadi kat dlm video tu hehe

    to QI, sahut yer cabaran Umi awak tu.. awak adalah anak harapan bangsa tau :))

    ReplyDelete
  12. semoga niat baik tu mendapat rahmat dari Nya ...

    ReplyDelete
  13. Alanak, x dpt buka video tu.. guna note ni.. hu2..
    Cumey qi.. cutee

    ReplyDelete
  14. dah tgk dah umiqi dlm video tu. kelas yuollzz.

    ReplyDelete
  15. Kalau berkesempatan memang nak sangat join tapi takder rezeki.

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com