Mommy Gojes Blogger Meet Up: Taman Layang-layang, Kepong | Julia Johari
Booking.com

Mommy Gojes Blogger Meet Up: Taman Layang-layang, Kepong

 Gathering Gojes Blogger Supermom and Baby kali ini telah dilangsungkan pada 26 Oktober 2013, jam 10 pagi - 12.30 tgh hari.

Mari saksikan sedutan gambar2 kenangan gathering kami semua....ayuhhhhh sayang hahhahaha

Masa bala tentera Umi Qi sampai...lelayang bertebaran....gatai tgn dah nih nak men layang2 hahahha

Sebelum sampai...si Anez, Khairul and Aznor 3 org mama nih pagi2 dah call tanya Umi Qi dah sampai ke belum...time tuh tgh on the way...jem loh pulaks...kikikiki 
Sampai je terus nampak si anez sekeluarga pacak kt bawah pokok.... i lambai2 le dari jauh...nsb nampak Umi Qi super mok mok nih dari jauh hahahha

Peramah ye lah si Anez (dari Perak) nih jauh dtg semata2 kerana gojes...leh bagi sijil kepujian kelas pertama kt anez nih sggup dtg dari perak semata2 nk bergojes weeee....sgt2 mesra alam...TQ Aznor amikkan gambar nih...pandai captured gambar plg kurus dalam abad ni...phewwwwwww! :p

Satu persatu hadir mommy blogger... apa lg bentang tikar lah...byk barang2 disediakan oleh Kak Ameris...kak long titew tau...bwk peralatan buat air sirap lah...bawak macaroni cheeselah...mcm2...dah serupa cm kak long tau...mekasih akak...mmuahhh...

Kali ini semua menu potluck....yeyyyy makan sambil jemah ler kite ye

Makannnnnnnnnn

Geng papa bergosip...kate yer nak buat trip gojes thn depan...weeeeeeee

Teman Qi...gedik kaki nak men buai pusing nih...tp apesal ngada sgt nak pose cm tuh Umi Qi oiiii...org belakang tgk tup mate tau hahahhaha 

Xpe walid Qi ada tlg coverkan montot i hahhahahha...syhhhh...Qi tu kan sakan ngan walid dia...pi mana2 nk walid gak...ngada tau...nanti besar Umi kena cari geng baru lah cm ni uhukkssss

Kini sampailah masa ditunggu2...masa korang nak tgk betapa Umi Qi jadi jagoan mengejar Qi dipadang taman layang2 hahahhahha bukan men layang2 tp kejar mengejar hahahhahha adehhhh Qi oiiii Umi hang nih ternak lemak berkilo2...cm ne nak bakar dalam masa sehari...matikkkkkkkk! (mekasih kepada mamarazi gojes yg sudi amik gambor Umi Qi senyap...khairul, aznor, anez dan lain2)

Dukung dulu Qi nih...amik mood...pujuk bisik kt Qi behave ye....xmo lari2 sgt semput Umi hahhahahhaha

X larat dukung...budak 10 kg....satu guni beras leh masak sebulan...nih anak 10 kg ari2 dukung naik mucle Umi tau...kikikiki so Qi mmg suka padang...lagi luas lagi dia suka...so time nih xd makna nama Umi dan Walid nak dukung....No! Qi said hahahhahaha

Haaaaaaaa kan dah cakap! Sekejap jek QI tuh nak duk setempat....xd makna ye nak suh duk diam2 cm anak2 gegirl gojes...kikikiki tgk ar Umi Qi dok pegang apam kuih ijoo tuh sambil kejar Qi...nak suap kt dia lah...tp dia lari plak...alih2 kuih apam tuh masuk mulut umi Qi hahhahhaha mana yer umi x mok mok...asal kejar anak bawak bekal hahhahahha :p....


Jemah dalam 2 jam...terus ambik gambar ramai...bestttt!...mcm2 dijemahnya...

Sebelum balik...Umi Qi peluk cium si Anez nih (best friend gojes dunia akhirat) insya Allah...tp last sekali xleh baik sgt...mesti tepuk tampor gurau ketawa gituuuu...baru mesra kan anezz oiiiiiii hahhahahha tgk lah betapa kejemahan kami sesangat hahahhahha...sayang korang semua...mmmuahhhhhhhh!

Aznor...Anez...jgn perli aku ye nak menapau mcm2...hahhaha tp bekal nugget dan karipap aku bawak balik semula...xkan nak tinggal situ...sempat tapau lebihan makanan potluck gojes blogger yg super sedap antaranya Macaroni Cheese (Kak Ameris), Meatball (Kak Mimi), Donut (Khairul), Agar2 laici (Aznor), Sandwich ( Ros Anis)....dan lain2 sempat masuk dalam perut dulu hahahha...Nasi Goreng Syamimi super lazat Qi pun suka makan...ngeeee

<<<Sonok kan bila dapat gathering cm nih....lepas nih kt mana port gathering gojes blogger? Tungguuuuuu>>>

26 comments:

  1. gambar menjemah tu yg paling tak tahan nak ikut gelak sekali okeh hahaha..korang pantang org bg can menjemah kan..minta2 la next gathering boleh join..jom la kidzoona lg hehehe

    ReplyDelete
  2. senyap2 bawak balik naget die tu..hahaha

    ReplyDelete
  3. Wahh..besr sgt..jeles..
    *lap air mata

    ReplyDelete
  4. Bestnya buat gathering camni....jeleslah tengo...hehe

    ReplyDelete
  5. wah wah wah kemain syiokkkk lg uolls hehe.. best je tgk bila gathering ada anak2 kecik mcm uolls.. ai is jelesss hehehe :)

    ReplyDelete
  6. bestnyeeeee.. nanie xde anak xley join la gathering mommy gojes.

    arghh!!

    ReplyDelete
  7. Mesti berpeluh2 umi Qi kejar Qi yang baru dapat kaki tu.

    ReplyDelete
  8. tak puas menjemah ritu umi Qi weiii... jom aarr gi trip. 2014 apa plan? jd ke s/u kite tu nk wat trip...

    ReplyDelete
  9. wahh bestnya...nak lar joint jgk..hehehe..

    ReplyDelete
  10. Mehlah sini buat kat JB tempat kakak Ju hihi... seronok kakak tengok:)

    ReplyDelete
  11. woi! jeles okeyyyy~ majukkkk! huaaaaa~ Ju,manyak nya tapau.anez~ amboiii besaunya bungaaa.kikiki~

    ReplyDelete
  12. gathering kat sini...kita puas...anak lagi seronok...bestlah tengok

    ReplyDelete
  13. oh my! seronoknya. da best part is...bukan blogger aje yang enjoy. partners and kids pun nampak happy.

    ReplyDelete
  14. Bestnyaaaa umi qi...nak joiiiiinnnnnnnnnn...kihikih...

    ReplyDelete
  15. anak semua lbh krg sebaya jer ... excited jer qi tu jln yer ...

    ReplyDelete
  16. salam.. cakkk...
    singgah sini sebab nak jemput tuan tanah join Giveaway teman yg 1st ni.. sempena anniversary blog tengkubutang yang pertama.. HADIAH AWESOME SGT2!!
    VITAMIN SHAKLEE X 2, HANDBEG, JUBAH, TASBIH, TOPUP DAN MCM2 LAGI..
    jom join! mana tau ada rezeki? he2

    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

    ReplyDelete
  17. wah bestnya gathering cam ni. bila tengok balik gmbr mesti gelak sorang2 kan kan

    ReplyDelete
  18. best ar dpt tapau..hukhuk...rasa x ouas la menjemah ritu br duduk dh nk kemas sobsss...next time

    ReplyDelete
  19. seronok sangat menjemah itu hari..rasa tak puas la...sekejap sangat....lain kali nak la menjemah lama2...boleh la wat trip boleh la menjemah hari2...hehehe

    ReplyDelete
  20. sobs sobs sobs..x dpt join sedihhh!!

    ReplyDelete
  21. hahhahahahahah
    geli hati baca tau..
    sayang sangat mu ngn qi..
    rinduuuuuuuuuuuuuuuu!!!

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com