Menang GA Savon De Bali Yeyy! | Julia Johari
Booking.com

Menang GA Savon De Bali Yeyy!

 Happy Lunch Hour to all bloggers
Haaaa hari tuh kan Umi Qi ada join one Give Away (GA) dari Savon De Bali menerusi Pinky Momma.Com kan...sape pernah baca entry tuh...kalu belum meh click SINI haaa dah baca kan??? Tak disangka2 entry GA Umi Qi terpilih menang tempat ke-3 u olls....wpun tempat ketiga Umi Qi dah lompat sampai ke bintang tau....terima kasih sgt2 kepada hakak kawasanku Pinky Momma sbb uar-uarkan GA yg sgt2 best dari tajaan Savon De Bali....mmg kalu Umi Qi dpt menang hadiah produk spa ni umi Qi mmg berhajat nak hadiahkan pada Walid Qi pun....nak sama2 meremajakan diri di rumah spa sama2 ngan walid Qi dan Qi...haaa sapa kata Qi yg berumur 1 tahun 3 bulan x leh berspa? Sapa cakap???? Hehhehe...nak macho kena belajar spa dari kecik ye Qi...baru anak Umi Qi senantiasa smart gitu hahhaha

Tadi kak zizi teman opismate hantarkan parcel kt Umi Qi...mekasih kak susah2 je angkat berat2 parcel tuh hehehhe...meh tgk dekat2 apa yg hado dalam parcel GA tempat ketiga...jom saksikan...

Tadaaaaaaaaa! Memula baca alamat pengirim x kenai...hahhahah kot2 tersalah hantar ke kan...tp nama penerima Julia....weee tulis produk kosmetik uuuuu....haishhh terfikir bila masa plak i beli barang2 makeup hahahhahahhah

Besor kotak pos laju dia....weeeee

Yeyyyyyyyyy...bila terlihat nama Savon De Bali terus terkunjat happy sgt....yeyyy dh sampai dah hadiah GA umi Qi...sonok yerrrrrrrrrrrrrr :D

Siap berbakul comel dan bereben ropol2 gitu awwwwwwwwww!

See! 
Ada 5 produk keseluruhannya....waaaaaaaaaa tetiba mata xleh kelip2 heheheh senyum sampai ke telinga...

Produk pertama: Natural Hand Made Body Scrub
Inilah produk yg Umi Qi tgk dalam FB Savon De Bali...ramai yg bg testimonial positif tau...haishhhh x sabor nak buat body scrub gan walid Qi...hahahhaahha

Berat betul botol tecik scrub nih...haishhh kena jimat2 guna nih...nak tgk kesannya cm ne kan...

Produk kedua: Original Bali Rice Soap
Waaaa pakaging yer menarik...

  Produk ketiga: Activated USP Charcoal khas utk 100% coconut oil face soap
....waaaaa kerlas gitu...kemain ko Umi Qi nak menyebut tuh berbelit lidah...tp serius bau dia sgt wangi...

Produk keempat: Bali Aloe Vera Soap
Rich of Antioxidant, prevent Early Aging.

Produk kelima: Bali GREEN TEA – Rich of Antioxidant, prevent Early Aging.

How to use : Wash the hands with clean water, rub the soap till it foams. Apply on Face & Body and let it dry for 30-60 seconds. For Maximum effect use twice daily.


Inilah dia hadiah GA berupa ala-ala spa Bali Umi Qi yang pertama...jika okey guna hadiah spa dirumah ini, nanti Umi Qi nak beli direct gan owner click Savon The Bali
Alhamdulilahhhh syukurrrrrrr!!!! Tercapai hasrat nak berspa ala-ala Bali dirumah yeyyyyyyyyyy!

<<<Seronok pulak join GA-GA nih tau..yang penting mencuba GA yang dianjurkan oleh blogger yang lain, x menang xper janji kita menyertainya bersungguh2...kalu menang itu sudah rezeki anda...yeyyyyyyyyyyyyyy>>>

10 comments:

  1. akak sukaaaaa yg arang tu ju..sedap tenyeh kat ketiak huhuhu

    ReplyDelete
  2. rara xg amik lg.hahaha.adoiii xsaba neh~

    ReplyDelete
  3. congrats Umi... bertuah badan bleh berspa spa dgn Umi QI masa QI tido hehehe..

    ReplyDelete
  4. wahhhh makin mulus la Ju, berspa kat umah.. haaaa

    ReplyDelete
  5. tahniah, boleh berspa di rumah ni :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah...tahniah...bertuah badan le UmmiQi. Nnati dah guna2 tu sharelah reviewnya.

    ReplyDelete
  7. Umi Qi mmg ada luck sokmo. tahniah!!

    ReplyDelete
  8. kain cantik la julia...huhuhu tak yah gi bali eh...syiok

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com