Kisah Kasih Umi Qi: Join Projek Kompilasi Sejuta Kisah Kelahiran | Julia Johari
Booking.com

Kisah Kasih Umi Qi: Join Projek Kompilasi Sejuta Kisah Kelahiran

Umi Qi hari ini suka join any contest atau anjuran mana-mana kempen untuk disertai....mengisi masa lapang dengan perkara yang berfaedah melalui blog pun boleh juga kan....x semestinya dengan beeriadah hjg minggu je...by the way pagi nih rajin dan free sikit nak blogwalking semua follower with new entry...pagi ini baca imbas kembali old entry geng2 gojes...ternampak entry menarik pada Mama Arissa.

So, umi Qi pun join kempen ini....kempen kisah kasih dengan mengkongsikan kisah kelahiran Qaiser ilman.... throw back speacial entry disini click: 

Pastu blog walking ke blog Kak Mimi , menarik baca kisah fayel masa kak mimi bersalinkan fayel dulu...so itu yang Umi Qi buat entry juga tiru mcm kak mimi sayang ku itu...hehhehe

<<<Jom hantar email ye, pasti anda semua para ibu pasti ada coretan entry untuk dikongsikan bersama dalam projek dan kempen ini bersama myRAHIM.org, selamat menceritakan ye mmuahhh>>>

4 comments:

  1. wow mcm best je Ju.hehehe nk join gak lah.hehe

    ReplyDelete
  2. akak pun ade share.tapi tk berkesempatan nak story...hehe

    ReplyDelete
  3. InsyaAllah.. ada masa nanti nak join jugak ..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com