GA Pearl by Moon! | Julia Johari
Booking.com

GA Pearl by Moon!



Syarat-Syarat penyertaan apa yang perlu anda buat :


1. Buat satu entry ringkas mengenai GA ni...dan entry tu mestilah mengandungi,
antara warna putih, peach dan hitam,, which color describe u the most..dan nyatakan kenapa...HANYA 3 WARNA DI ATAS tau...


2. Letak banner kat atas dan linkkan ke entry ini...

3. Terbuka kepada bloggers boys and gurl...

4. Sila like  page Jari Bulan Shop (WAJIB)

5. Hadiah misteri menanti peserta yang berjaya dan 1 hadiah khas untuk peserta bertuah.. :)


GiveAway ni akan berlangsung 8 hari sahaja bermula hari ini dan berakhir pada 30 November 2013. Tarikh GA tidak akan dipendekkan atau dilanjutkan.

***********************************************************************
"Unforgettable with Love"

The greatest thing you'll ever learn is to love and be loved in return...Truly by Us Abbie & Julia ;) 
We all love WHITE !!!




Umi Qi dan Walid Qi moment!
Kami memang suka warna putih...itu sebab kami gunakan medium off white sebagai gambar studio dan outdoor pra-perkahwinan...its just like throwback our marriage picture....


Putih ini kami describekan ia seperti satu kanvas putih...
Warna putih ini kami akan corakkan dengan pelbagai warna dalam kehidupan berumah tangga....
Sebab itu putih sgt2 sinonim bagi memulakan pelayaran bahtera perkahwinan yang baru tercipta....ewahhhhhhhhh ayat ko umi Qi hahahhaha

Pastu putih nih kan Moon sejuk je mata memandang...
Bila pandang warna putih kami rasa tenang...rasa damai...rasa nyaman sekali....

Kerana itu kami juga warna hitam...kerana bila digabungkan berdua akan jadi Hitam Putih Masa Depan...

...dan kami berharap dengan corak Hitam Putih Masa Depan yang kami sudah bina 2 thn lebih ini akan kekal hingga ke syurga jannah...

Moon........nak tahu warna Hitam yang sangat2 extraordinary???
Haaaaa mehhh sini scroll ye
V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

bawah lagi 
V

V

V

V

V

V

V
lagi
V

V

V

V

V

V

V
dan lagi
V

V

V

V
hahhahaha lagi yannngggg
V

V

V

V

Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! 

Terlajak larissssssssss u olls pose mautttttttttt dari Walid Qi....
Bahahhahahhahha 
(walid jgn mare haaaa nak masuk GA moon kena kasi fun sikit leh menang hadiah hahaha)

<<<GA nih tamat esok...hari ini last day....hahahhaha Walid QI gak jadi GA model Moon....lariiiiiiiiiiiiiii>>>

11 comments:

  1. Haha..lawakla entry ni..x boleh blah part terlajak laris tu..

    ReplyDelete
  2. cantik la umi qi ni.. lawak entry ni.. tersenyum2 fifi bace..

    ReplyDelete
  3. Selamat berjaya semua...utk umiQi yg ceria selalu...

    ReplyDelete
  4. Gud Luck Umi Qi.. CAntek gambo kawen dia hehehe

    ReplyDelete
  5. ahahaha...dah rupa menteri walid qi tau ju..

    tq join n support dear.. good luck.. :)

    ReplyDelete
  6. hahaha adoiiii!

    good luck tau umi Qi

    ReplyDelete
  7. Adeh lawak umi qi ni tau. Good luck.
    xsempt nk join, yaya dmm 3-4 aru blog x update. Huhuhu

    ReplyDelete
  8. Amboi, cantik n hensem la umi and walid Qi.

    Good luck Ju.

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com