Baby, baby, baby, abg babyyyyyy! | Julia Johari
Booking.com

Baby, baby, baby, abg babyyyyyy!

Umi Qi petang-petang cm ni mereng sikit pale...abis dlm wall Fb penuh gambar baby korang kan...so aku is a little bit jeles...so aku nak tunjukkk gak lah baby aku...aah baby aku wakakakakkakak :p aku sebenarnya windu beb nak baby lg...tp walid Qi so hold dulu...katanya biarlah 3-4 thn....hapeeeeeeeee....katanya nak bg dia cukup kasih syg...alaaa walid Qi...umi Qi x sabor dh nih nak preggy balik...ntahlah bila tgk kawan preggy sonok plak rasa...tingin nak preggy semula....membuak2 perasaan ibu korang tau x...x tau senyap...jgn sibuk nak ngata aku belakang...cepuk nakkkk? 

Haishhh tetiba je aku feeling mak mak sgt....sape x rindu anak hoiiiiiiiiiiiii...kalu boleh dan dan aku nak pecat diri sendiri keje...tp apa kan daya...aku kena keje sementara aku kuat nih...nanti ada solution baikkk baru aku behenti...tp bukan masa jangka pendek nih....eh korang aku nk dedikasi kan gambar2 baby aku baru lahir kt korang nak ke tgk? kalu muntah tgk byk gambar sila right click X....aku x paksa korang tgk....nih aku motivation agar buat aku kuat kerja...kuat doa agar baby aku sihat disana...dibawah lindungan Allah....always dimana di berada tika ini...pasti dok tgh main kt luar umah ngan nenek atok dia kan...weeeeeee

Masa keluar dari perut ku beberapa jam...x sangka ko besar abg long Qi bila beranak...tgk perut umi Qi tecik jek...ko besar ke dalam perut ek nyorok bahahhahaha

Dan dan mata celik...dgr Umi Qi ckp assalamualaikum wahai permata hati Qaiser ilman :)

Tido sebelah sepupu sebaya tahun 2012

Tido dlm kelambu baby sambil berbedung

Alaaa budak2 sekarang moden sgt...apa barang bedung lama2 rimasssss lah umi hahahha

Rockkkkk! pakai topi polo...kemainnn....hakak kawasan pinky momma kalu tgk baju nih sama gan QDs ye present kan...nak gak sedondon gan Qi hehehhe

Stokin pertama Qi...so forgie...omeyyyyyyyyyyyyy

Aku dulu kalu dpt anak boy...suka nak ramoskan rambut anak...hahahhahahahah tgk ar Qi...pasrahhhhh oiiiii

Tido je koje....aku dlm pantang rindu nak kaco buli dia hahahhaha

Tak tahan dibedung hoiiii...x kuasa mak jemah nak melayan...bior je lah...janji tido lena

Pemalu yg hamat bila nk amik video...asek2 tup muka...asek2 tup muka...picit nak!

Pastu nangis kuat2...nyampah tau...gigit nak!

Tu Tu kaki tuh napa omey sgt...ngappppp gigit sekali!

Hasil tuaian susu baru 1-2 hari jadi ibu...mmg sikit...lama2 ok ar byk sikit...tp malas nk citer soal susu nih...ada kisah sedih...lallalallallalala

Jelesssssssss....until now Qi best friend walid...umi no 2 dah rasa tawww grrrrr...

Qi ckp #adaakukisah??? bahahhahaha

#Tidomimpiaweks....aummmm muke mcm amoy hahahhahha pipi tuh pau....aku suka mkn kuih pau masa preggy...kenan kt pipi Qi la ni

Muka mamai...

Ketiduran dah

Umi dan Qi janji sehidup semati.... :D

yeyyyyyyyyy kena ikat bedung lg hahahhahahhahahhahahahha mana mau lari haaaa

Nak inum susu cm ne nih...dah la Umi aku suka buli aku....jauh bebenor nak capai susu botol....grrrrrrrrrr....umiiii!

Disebabkan Umi aku suka amik gambar selfie Qi...so nak control encem sikit....ngeeeeeeeee

Pestime mandikan Qi masa umur QI seminggu....ko leh buat x mcm aku buat nih? mengeletar kepala lutut nak mandikan Qi dgn aku pantang time tuh...

Genap sebulan dh dia.....alhamdulilah

Hai saya Abg Qi...umur saya 1 tahun 3 bulan penghujung bulan Nov nih...ada x sapa2 nak masuk meminang? hahahhahhaha

<<<Terapi mata dan sanubari aku setiap hari....gelak, nangis, tawa, madu, sepah aku semua layan....besarlah jadi org yang berguna dimata Allah dan masyarakat....aminnn>>>

21 comments:

  1. olor2... jgn risau umi qi..asben ros pun gitu memula.. kata nak 3-4tahun tp xjugak akhirnya... umi qi kena pandai kawal la..wakakakka :P

    ReplyDelete
  2. hehe.. pujuk rayu lebey sikit walid Qi tuh..

    ReplyDelete
  3. hahahaha jadilah ni...bulan dpn tak peyed dah hihuuu..tak sabar nak tengok adik qi camner..mesti homel mcm qi huhu

    ReplyDelete
  4. kak mi pujuk rayu dah ok tp rezeki tak kunjung tiba...QI kecik2 lain la...makin lama makin putih hensem..nice la entry ni..mcm best je

    ReplyDelete
  5. comelnye qi masa baby..dah besar makin hensem..cair hati auntie tau..

    cuba pujuk ju pasti bolehhhh..hehe

    ReplyDelete
  6. comeynya Qi... )

    aisya tgk pic Qi ni siap jerit baby..baby boy..baby boy...ahahah...tau2 je tau.. kemain...

    ReplyDelete
  7. pujuk gosok2 sikit ummi Q ek..
    mana tau lepas ni dia on je..hahaha

    ReplyDelete
  8. Ala jue..bleh je slow talk ngan hubby tu.. klu dpt gugurl lg best kan..mesti cun cam Qi gak..

    ReplyDelete
  9. klu 4 thn , cian lah Qi x de kwn main ...

    ReplyDelete
  10. esok bsr ramai peminat ni.. hensem bebenor...

    ReplyDelete
  11. Gambar baby2 Qi ni kadang2 dah rupa Arissa. Hihi. Daku tunggu masa je Umi Qi. Tunggu dh pindah KL. Heee.

    ReplyDelete
  12. Qi comei giler... meleleh la kalu anak dara tgk.
    mcm tak lama je Qi nk jd abg nie...

    ReplyDelete
  13. huwaaaa rindu jugakkk nak ada babyyyy.. jom kita plan sama2 nak Umi QI.. nxt year.. klu dpt due date dkt2 boleh lah berjiran sebelah katil kat labour room. miahahahhahaha

    btw QI comelnya kau masa tecik2 dulu nak oiiii rasa mcm nak gigit2 je :))

    ReplyDelete
  14. alahai geramnyer tgk baby nie..rindu adam time baby.. =)

    ReplyDelete
  15. princess nk masuk minang~ hehehe.hensem lah Qi ni!

    ReplyDelete
  16. bakal menantu ibu.....eh??utk adik baby hasif...:P (kes verangan nk bby gegurl boleh stop production jap)
    jom ah umi Qi join kami tambah anak...gesel2 walid Qi sket mlmni..mlm jemaat ni...harus digesel2..hehehe..

    ReplyDelete
  17. muahaha!! umi qi, i pon teringin sangat nak pregnant balik tapi mengenangkan rasa dalam ati yang Hussein tu kecik lagi, ku tahan2 jua. huhuhuhuhu. rindu sangat nih bau baby

    ReplyDelete
  18. amboii dagu tu dagu tu.. jeles ok.

    nak minang, xde anak lg la. tunggu ye Qi. haha

    ReplyDelete
  19. lain sangat qi masa kecik ngan sekarang..sekarang ni lagi cute..putih lak tu..

    ReplyDelete
  20. Mungkin suami Ju kesian kat Ju kot.. Tu yang dia nak bagi Qi besar sikit tu..

    Tapi tu la, sementara masih muda ni la nak preggy, kan...

    Mudah-mudahan ada la yang lekat.. Amin.. :)

    ReplyDelete
  21. olololo comelnye qi masa baby baby! gerammm acik tgk haa.. skrg lak dah makin hensem..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com