6th Photobook: Always & Forever! | Julia Johari
Booking.com

6th Photobook: Always & Forever!

As Salam semua follower blog Umi Qi
Petang-petang khamis ni baru Umi Qi berkesempatan nak uar-uarkan cerita photobook Umi Qi yang paling last dalam tahun 2013 ini....iaitu photobook edisi yang ke-6....dah beranak 6 dah umi Qi oiiii hehhehe beranak photobook murah je kojer...yelah dah terbeli byk2 masa promo RM10 hari tuh itu yg terpaksa dan paksa rela tuk habiskan deco sebelum tarikh tamatnya...rugiiii oooo x buat photobook yg u olls dah beli tempoh hari...bagi yg dah buat syabas betey...yg x pandai buat tuh kalu nak order ngan Umi Qi suh buat nanti free Umi Qi buat borang order online ye...kot2 free leh lah Umi Qi tlg korang...just bayar perkhidmatan utk mendeco photobook anda je...murah2 je pun...tp jgn ar murah sgt...i pun nak cari makang gak oiiii...nak bela badan bahahahhaha...

Okey2, kalu Umi Qi dah celoteh manjang je ngarutnya...tajuk photobook Umi Qi keluaran terakhir bg tahun 2013 ini ialah bertemakan Always & Forever: Umi|Qaiser Ilman| Walid.
Hamboiiii Umi Qi oiiii dah macam feeling2 love lah pulak...kikiki apa2 je lah janji hado anak bongsu i...kata anak ke-6 kikikiki....

Baru je dpt parcel pagi tadi ni...membuak2 nak tgk hahhaha anak bongsu i nih omey x? Putih lepok kali nih yer cover muka photobook....suci dan murni....hahahhaha


Inilah dia mcm biasa parcel senipis awan nano.... #apakesawannanohahahhaha

Disaluti dengan plastik...xnak bg calar balar le tuh masa delivery...terbaik! x pernah terima calar dan rosak sekalipun :)

Alhamdulilah....ke semua yer dari air tgn Umi Qi deco...cantik x? terkesima x? bahahhaha puji kena ikhlas ye...kikikiki yg ptg tema photobook Umi Qi nih mcm2 ada....jom tgk muka pertama kt bawah....

Nipis jek...20 muka surat...weeeeee

Haaaaa ini adalah muka surat paling pertama sekali...surpriseeeee gojes!...cerita bab pertama ini ialah Gathering Gojes baru2 ini yg telah dijalankan di Taman Metropolitan Kepong...so gambar2 kalian semua ada didalam itu...TQ ye sharing gambar2 gojes semua...sedap jek Umi Qi nak deco puas2 hahahhaha....terserlah gambar pertama nih korang suka kan aksi Umi Qi mengejar Qi kt padang....hehhehehhe fenat Umi Qi taw Qi...kikikiki

Muka surat kedua....semua yg disayangi...geng gojes blogger supermom & baby....sayang korang...sbb itu wajib ada dalam photobook anak bongsu umi Qi :)

Jika anda lihat gambar yg umi Qi pampangkan dalam nih kurang memuaskan...sila faham cahaya di opis kurang memuaskan...sbb guna hp cap ayam jek...jika tgk dari photobook sebenar...cahaya gambarnya cerah ye...so bila tgk gambar nih semua terhibur je rasa....Anez hang suka x Umi Qi letak gambar hang besaq2? hehhehehe

Bab seterusnya ialah aktiviti Qi selepas menginjak umur 1 tahun....tgk lah betapa beria-rianya dia di play ground hehehhe

Muka surat ke berapa ntah nih...kisah pasal Kidszoona Qi....sonok layan keletah anak.

Muka surat akhir dari 20 muka surat....sebelum dan selepas trim rambut umur 1 tahun...kenangan nih selepas umi Qi bernazar sambut je 1st birthday Qi...umi Qi nak trim botak rambut Qi....terlaksana...alhamdulilah.

 Cover photobook di belakang sekali....best x kata2 tuh....like it very much!...dan tidak lupa...watermark blog Umi Qi...itu sgt2 penting! hehhehe tinggalkan jejak di setiap album anak anda...kerana itu adalah wasiat terakhir anda jika anda tiada lagi dimuka bumi Allah ini....Sekiannnnn!
Nak tgk full album Umi Qi ini????

 <<<Puas hati sangat2 dapat berbakti semua gambar tahun 2013 dalam 6 biji photobook....tahun hadapan Umi Qi nak deco photobook versi lain pula....tungguuuuu>>>






22 comments:

  1. oiiii...canteknye!!! mcm beli magazine je!

    ReplyDelete
  2. sgt kreatip la Umi Qi ni. gigih buat photobook utk Qi. bila Qi besar nnt mmesti bangga dapat umi mcm Ju...

    ReplyDelete
  3. Ahhhhaiii stress meletop2 ni gambo kite xde dlm tu..hahahaa!

    ReplyDelete
  4. Cantik la dear.. berkenan nk buat jugak.. to nk edit tue la xdak masa...huhuhu

    ReplyDelete
  5. sangattttttttt kiuuttt tapi gbr hakak tak de..bahahaha..eh nak nangis tp tergelak :P

    ReplyDelete
  6. Cntiknyerrrrr,,, tringin nak buat..., :(

    ReplyDelete
  7. elok juga bila setiap peristiwa yg berlaku dlm hidup ada bukunya ... klu online , bersepah nak cari date2nya . klu album , dah tak praktikal lak zmn nih ...

    ReplyDelete
  8. ju!!!!! klu offer buka upah deco bgtau...akak nk sgt2...

    ReplyDelete
  9. Umi qi klo photobook buat offer super murah announce guna pmbsr suara yer. Haha.

    ReplyDelete
  10. JU! aku jeles ni! bila pixajoy nk buat offer lagik.

    ReplyDelete
  11. comel jer!!pernah ble sekali kat groupun 50hengget time tu...tapi burn camtu jer sbb mama kina sangat lah malas + xkretip...huhu...

    ReplyDelete
  12. sangat2 kreatip...bila nak kretip macam umi qi nie...huhuhu

    ReplyDelete
  13. Rajin umi Qi...cantik pulak tu..huhu~ very the creative ;)

    ReplyDelete
  14. Ju ni kreatif la. Akk nk buat jugak tp mls nk dload gmbr. Tlg buatkn boleh x.

    Sory ju lama x singgah sini. Pc prob terbantut mood nk bw. Apa apa fb je ek...

    ReplyDelete
  15. umi qi! nak amik upah tolong buat kan tak? hahaha

    siyes ni weh!

    ReplyDelete
  16. hebatnya u dear..impress GF jap tgk u gigih buat buku ni..terbaik lar..

    ReplyDelete
  17. wahhh ... tgk org punya cantik mcm nih..

    teringin la nak ada satu hikhik..

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com