5th Photobook: Happy 1st Birthday Qaiser Ilman!!! | Julia Johari
Booking.com

5th Photobook: Happy 1st Birthday Qaiser Ilman!!!

Salam Hari Jumaat! 
Syukur Alhamdulilah, Photobook hasil tangan Umi Qi yang ke-5 sudah dapat hari ini dari Skynet...happy yer Allah yang tahu...kelainan photobook keluaran kali kelima ini ialah titipan peristiwa majlis 1st Birthday Qi yang sudah berlangsung di MCD, Kepong pada 31 Ogos 13 yang lepas....maka dengan itu, Umi Qi ambil kesempatan utk mendeco photobook ini untuk ditatap pada hari2 mendatang....untuk anak2 seterusnya, jgn risau...selagi Umi Qi masih hidup...ada masa Umi Qi akan titipkan semua birthday dan perihal kalian didalam photobook seperti photobook Abg Qaiser Ilman ye...tiada beza anak-anak akan dtg ngan sekarang...kasih sayang bertaut adil dan saksama seperti Umi dan Walid jatuh cinta pada pandangan pertama melihat kamu dilahirkan didunia ini....aminnn...

Bagi semua VVIPs yang telah hadir ke majlis Qi...jgn risau...kalian ada didalam photobook Umi Qi ini....seronok bila mendeco photobook kali ini...tawa vvips memecah hening suasana yang sgt hebat....terima kasih kalian....anda betul2 gojes!

Okey, macam biasa...Umi Qi mmg suka ambil perkhidmatan dari Pixajoy...kali ini mmg x pernah mengecewakan...service penghantaran melalui SKynet tetap laju sepantas jet...buat hari ini...3 hari dah sampai...clap clap clap bg mereka yang suka deco photobook last minit mcm Umi Qi hehhehe...


Jom layan gambar dan hasilnya....
Inilah dia dah sampai....yeyyyy...x sabar nak bukak parcel ni kt opis...

Balutannya sgt kemas dan teratur...nak bukak pun sayang cover nih heheh

Tidak terkata!...Tengok realiti gambar adalah satu kepuasan yang susah diertikan dengan kata-kata...
Product: Cheap n Chic Softcover 10" x 8" Portrait
Only RM10 (Mac 2013 promo) 
(murahkan 10 hinggit je oiii, rugi sapa x beli ari tuh byk2)
Original price is: RM60 (mahaiiiii harga sebenar erhh)

Nipis je tau photobook material ini...kt pasaran ada bermacam2 jenis photobook kan...tp Umi Qi pilihyg nipis2 lg senang nak simpan...

Muka surat pertama...welcomeeee VVIPs to 1st birthday Qi event! hehehhe Qi pun dah pandai lambai2 tangan tau...nk tunjuk dia hargai tetamu yang hadir meraikan hari ulang tahun pertama kelahirannya... :D

Muka surat yang ke berapa x ingat...aksi2 Qi bersama atoknya...hehhehe lucu...

Inilah acara kemuncaknya...bergambar beramai-ramai bersama dengan VVIPs dari semua Gojes Blogger Supermom & Baby...Umi Qi invite 2 weeks before majlis berlangsung...ternyata ramai yang turut hadir...terima kasih kalian...sgt merasai kemeriahannya sehingga ke hari ini...superb! 
So gambar ini umi Qi besarkan satu page...puas tatap muka sorang2....VVIPs luar dari KL pun ada macam Nana (kemaman), Mama SB (seremban), Mimi Aquamarine (temerloh) dan geng2 mommy blogger dari seluruh Kl dan Selangor thank u so much!...

Sebelahnya adalah gambar 1 family besar...my family and my mil & fil family....sonok sgt2...tidak terkira dgn kata2...syukur ya Allah...

Ini adalah muka surat cover buku yang paling belakang sekali...amacam ok x? 
Pastu Umi Qi letakkan watermark blog Umi Qi untuk rujukan generasi pada masa akan datang....ternyata Umi Qi percaya...mungkin anak-anak, cucu dan cicit Umi Qi nanti akan cari Umi Qi didalam blog.........percayalah Umi Qi. hihihi

Bergambar dengan tuan photobook yang serabai...hahahhahha...

Okey nak belek satu persatu photobook ke-5 ini sila click:

<<<Korang tau x....photobook Umi Qi yang ke-6 RM10 beranak lagi semalam hahahhahahha....dah siap htr dalam online sbb due date yer semalam....fuhhh selamat....tunggu photobook ke-6 terakhir utk tahun 2013....chow babeh>>>

22 comments:

  1. cantik lah ju die print..
    ade ke 6???hebat!!!!
    kagum aku ju!!!!

    ReplyDelete
  2. ehh nak puji umi qi sket ni..nampak muda remaja ju pakai tudung bawal..oooemmjii tlg jangan kembang..koyak lagi sluar..haha

    ReplyDelete
  3. macam cantik je..macam comel je..(ulang 2x mcm syasya)..hahaha~~gurau je tau umi Qi sayang..super cantik...:)

    ~kenapa akak takde dlm gambo?sbb akak tak dapek menjoinkn diri...sobsob~~ :'(

    ReplyDelete
  4. kemain rajin umi qi, bilalah aku nak rajin buat photobook cam ko

    ReplyDelete
  5. Memang cantik presentation dia buat Ju. Sangat menarik..

    ReplyDelete
  6. bestnya....
    rajinn akak deco PB kan...

    ReplyDelete
  7. Cantik dan kemas je Umi.. pandai umi deco and theme color pn mmg kena dgn Lil boy QI ;)

    ReplyDelete
  8. yeayyy..ai adala dalam photobook ummi Q..kerlassss1!!!!

    ReplyDelete
  9. ohh kenangan terindah. simpan leklok nnt bole tunjiuk bile da bsar. hehe

    ReplyDelete
  10. hai.. follow sini.. teringinnya nak wat jugak photobook ni. nnti nk wat jugak lah..

    ReplyDelete
  11. cantik pb tu...rajin... bagus jugak kan buat koleksi...untuk simpan buat kenangan...

    ReplyDelete
  12. Banyaknyer photobook umi qi! Jeles ;)

    ReplyDelete
  13. rajin betul umi Qi ni. saya yang beli hari tu belum hantar lagi ke. entah bila nak siap =)

    ReplyDelete
  14. byk sgt kenangan qi nnt bila dia dah besar..bgs tau hadik kawasan nihhhh..akak pun tak gigih camni..kagum!

    ReplyDelete
  15. huaaaaaaaaaaaaaaaa hebat! jeles! nk buat tp x jd je keje.ju nt ada promotion bgtau eh.

    ReplyDelete
  16. umi qi sangat2 rajin....jealous tengok gambar2 comel photobook tue tau

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com