Part 9 - Part 10: Pictures from VVIPs and Qi Birthday Present. | Julia Johari
Booking.com

Part 9 - Part 10: Pictures from VVIPs and Qi Birthday Present.

Its show time! Hehehhe...oh hello Friday!...How are u olls? Fine? Thank You....Okey, jom kita sambung kembali part 9-10 pula ye mengenai 1st birthday Qi...ramai yang masih tertunggu2 kesinambungan cerita besday Qi...anyway jgn terperanjat its until chapter 14 okey...bg yg jemu nak ikut intisari entry ini dipersilakan click right pangkah my blog ye...dipersilakan tgk entry blog lain...if dah fenat sgt nak mengikuti rancangan Umi Qi part by part sila men jejauh...jgn dok propa sini letih nak ikut bagai...so Umi Qi suka cerita part by part...setiap org punya kelainan citarasa...saje di hold jauh2 part by part sbb nak bg fresh dan juicy every my entry always cheerfull and so warm...just its like yesterday was happen this event....ok yg seronok tuh dipersilakan sgt2 membacanya... (tujuan Umi Qi utama buat part by part adalah untuk rujukan masa depan utk menyenangkan Umi Qi buat semakan dari semasa ke semasa itu sahaja, tiada niat buruk utk menunjukk2...ada faham? TQ)

Part 9: Pictures from VVIPs
Ramai dikalangan VVIPs yg hadir ambil picture masing2 kan...so ada upload dalam Fb dan jua didalam blog kalian...so Umi Qi mmg dah minta kebenaran nak upload dalam entry Umi Qi buat kenangan...gambar official sudah mmg lama dh dpt dibukukan dldm DVD...so lebih menarik jika kita tontonkan kembali aksi2 mereka yang ambil gambar kamera hebat mereka sendiri...

Ini adalah insan2 yg sgt disayangi...teman dan sahabat ofisku...mereka dtg awal dan beri senyuman bermakna buat Umi Qi...nyata kalian sgt2 disayangi wpun Umi Qi ketahui, umi Qi nih x sesempurna kalian...terima kasih kerana menggunakan props ini dengan berkesan...yippi!...hadiah korang hebat!


Masa nih Umi Qi sibuk susukan Qi...yelah dah bunyi siren bomba kena bg susu kang tantrum susah heheheh...so diorang berdua nih suka usik2 Qi...so Qi suka sgt gan kakak2 comel usik dia hehhehe...

All from Gojes Blogger...masing2 so cantik!...Kaloh Umi Qi hahahha

My senior...dari alam form 6...about 10 years lama betul x jumpa...kak sal...tq sis...love u!

Time nih Umi Qi pun join game yang dikendalikan oleh MCD...so Qi pun kena heret sekali main musical chair...wpun time tuh Qi x tau apa2...nak juga dia merasai betapa seronok bermain game ini...tp Umi Qi gak yg hover hahahhaha biarlah...event nih semua org leh enjoy!

My precious Prince....love ur smile dear.... (sebak)

Love all my beloved blogger fans...Mommy Blogger Gojes Supermom & Baby!
Thanks coming! :D

Part 10: Qi 1st Birthday Present
Inilah dia keseluruhan hadiah Qi...ya Allah sgt2 beruntung Qi tau...ramai sayangkan Qi....terima kasih kalian yg sudi beri hadiah pada Qi...sesungguhnya Umi Qi dan Walid Qi mendoakan agar kalian dimurahkan rezeki lagi dan lagi...mcm2 Qi dapat...malam hari 31 Ogos tuh Umi Qi senyum sampai ke telinga...Qi sudah ketiduran awal sbb keletihan melayan tetamu...tp Umi Qi seakan tak boleh lelap selagi x susun hadiah Qi sebegini...sejuk hati tgk hadiah Qi dh siap2 susun mcm nih...mcm hadiah kahwin yeyyyyy!

Zoom dekat2....aummmm semua cantik2...sah2 Umi Qi yg kena bukak hadiah nih gan walid Qi...tp walid Qi suh Qi bukak hadiah dia esok pagi nanti yeyyyyy tunggu pengantin tecik bangun tido esok pasti dia terperanjat nak bukak hadiah dia hahahhahahahhaha x saborrrrrrrrrrrrr mak oiiiii

Ini hadiah khas dari MCD Kepong...Ronald Gift set khas utk lil Qi yeyyy 

Cantik porch beg nih leh letak brg2 Qi nanti....selain itu Qi pun dpt set happy meals khas from MCD double triple happy lah gan MCD yeyyy

Qi dah bangun tido...dah mandi dah sarapan yeyyyyy....baru bagi dia keluar bilik tgk hadiah dia sendiri, buka hadiah sendiri...nak bagi dia rasa betapa seronoknya jadi birthday boy buat pertama kalinya dalam hidupnya...seronok tgk keletah dia heheheh

Haaaaaaa..hadiah pertama siapa jadi mangsa Qi untuk di buka hehehhe...rambang biji mata nampak Qi oiiii jeles Umi Qi tau hahahha

Amboiii siap telek siapa pengirim hadiahnya...kelakar Qi nih tau...mcm kenai jek sapa kawan Qi kasi hadiah hehhehe

Haaaaaaa ini baru 5 minit kemudian...dah mula sepah dah nih....so baik Umi QI tlg Qi bukak hadiah Qi ye susun elok2...(padahal umi Qi yg x sabor nak bukak hadiah hahahhahhahahhaha :p)

Tadaaaaaaaaa!
Haaaaa banyak hadiah Qi mcm2 VVIPs dan family kasi kan...syukur alhamdulilah...seronok tgk satu2...best yerrrrrrrrrrr TQ korang (sebak plak sbb korang sayang Qi mcm anak korang sendiri mmuahhh) hug!

Qi pun dapat banyak uit raya...x sangka beratus kot...selamat dah Umi Qi masukkan dalam ASB Didik Qi utk masa depan Qi nanti....nyata kalian hebat di sisi Allah...moga Allah murahkan rezeki kalian dunia dan akhirat! :D

Ada ikuti Part 8 x? 
If belum click SINI

<<<InsyaAllah ada rezeki kalo rajin petang nanti nak update Part 11 pula....tungguuuuuuuuu :)>>>

21 comments:

  1. alamak..sampul duet raya tu cam den konaa yoo..::tutup muka::

    ReplyDelete
  2. present Raees bg match it animal tu...hopefully Qaiser like it...:)
    byknye mainan QI dapat.....

    ReplyDelete
  3. wah banyaknya hadiah qi... seronoknya

    ReplyDelete
  4. haha dah macam kena kerumun dgn hadiah je QI pagi tu.. nampak sgt badan kecik hadiah bertimbun2 hehe..

    ReplyDelete
  5. eh knp pic rara xde ni.hehehe.ok xpe.majuk.hahahaha.alaaaa ruginya~ xpelah.tahun depan aunty dtg k Qi.

    ReplyDelete
  6. Murah rezeki Qi. Dpt banyak hadiah dan byk duit raya.

    ReplyDelete
  7. nak pinjammmmm beg tu qi..comel sgttt huhuhu..mcm awak jugak comelnyerrr ;)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..
    Murah rezki qaiser...

    ReplyDelete
  9. Jeles tau xdpt pergi..nangissss :(

    ReplyDelete
  10. amboi kemain Qi punye besday gift. banyakkkk nyerrr!

    ReplyDelete
  11. suka la hadiah beg minion tu...nak jugakkkkkkkk cari unttuk Fayel

    ReplyDelete
  12. Peerrgghhhh besh lg gempak......

    ReplyDelete
  13. Wahh..byknyer adiah Qi... murah rezeki Qi..hehe.. Hopefully Qi suka gak adiah yg Sofiyya bg yer.. =)

    ReplyDelete
  14. wah dah macam kenduri kawen da hadiah qi..untungnyer qi ne..hehehe..

    ReplyDelete
  15. manyaknye adiah Qi...

    kasut Qi pakai time besday tu same ngn kasut dhia la... :)

    ReplyDelete
  16. wah. banyaknya adiah Qi. aunty pun tak sabar nak tengok. cepat2 scroll down =)

    ReplyDelete
  17. Sekarng Qi belum faham tapi bila besar kelak Qi baca blog umi dia mesti dia suka:)

    ReplyDelete
  18. manyaknye adiah Qi...acik nk sket voleh tk?hewhewhew~~

    ReplyDelete
  19. syok la qi byk dpt present...nmpk beg minion yg aunty bagi tu...hihi

    ReplyDelete
  20. oi sis leenda tu pakai kasut merah mengerlip ke? kelasss..tetibe komen kasut org..kahkah

    kelasss sgt besday part qi..dh mcm kenduri kawen..eh! :p

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com