Part 11: Eighteen Testimonial Blogger about 1st Birthday Qi. | Julia Johari
Booking.com

Part 11: Eighteen Testimonial Blogger about 1st Birthday Qi.

Assalamualaikum WBT...
Morning Monday! Morning Bloggers :)
Hooreyyy! Now dah masuk chapter 11 so just left 3 chapter only hahahha...hari ini nak bagi setinggi-tinggi penghargaan kepada blogger-blogger yang hadir semasa event 1st birthday Qi....apa yang paling mengembirakan Umi Qi dan Walid Qi ialah kami terima pelbagai testimonial menarik pengalaman mereka semasa hadir ke birthday Qi dan perkongsian sejuta gembira melalui satu entry yang mereka ikhlas deklimasikan kepada kami....terharu sejuta rasa dear!

Mari kita click satu-satu...puas baca setiap entry diorg tau....terbaikkkk!
Click jangan tak click ye...pastu follow diorg back...leh tambah kawan baru.... :D Mempersembahkan entry by entry dari teman-teman blogger yang disayangi dibawah...click dari nombor 1-18 ye....selamat membaca!
  1. Cikgu Azrine
  2. Cikgu Azrine
  3. Mama Rara 
  4. Moon Izzan
  5. Moon Izzan
  6. Moon Izzan
  7. Kak Leenda 
  8. Mommy Zaza 
  9. Mama SB 
  10. Ros Anis 
  11. Mimi Aquamarine 
  12. Ctmah 
  13. Mama Nia 
  14. Mayumie 
  15. Mama Sofiyya 
  16. Mama Zain 
  17. Mama Ayish 
  18. Mama Khairul Ibtisam

<<<Part 12: Bajet keseluruhan 1st Birthday Qi di MCD...tunggguuuu>>>


22 comments:

  1. amboiii glamerrr gitew baby Qi..hehe

    ReplyDelete
  2. hehe banyak nya part by part cerita ni.. untung baby Qi.. tapi elok jg kan Umi, kenangan utk anak kita bila dah besar nnt mesti diorang pecah perut tgk muka dorang masa kecik2 hehe..

    btw thx for the selection my blog.. dah mcm GA plak ni umi oii.. ada hadiah tak untuk entry ni?? siapa cerita paling best bleh dpt hadiah dari baby QI hehehe ;P *joking*

    ReplyDelete
  3. bestkan!!!
    tq sebab jemput kita sefamily ye

    ReplyDelete
  4. Ada lagi ke part lain selepas ini Ju. Seronok pulak kakak baca. Kelak Qi besar tahulah dia betapa grandnya 1st birthday dia..

    ReplyDelete
  5. sronok giler. nak tunggu Qi umor 2 thn pulak. apa plan umi Qi nnt...

    ReplyDelete
  6. yeayyyy! tp birthday qi memang seronok la, sangat merih! siyessss...tak jumpa lagi birthday party yg meriah & ramai mcm tu...semua sporting...hehe

    ReplyDelete
  7. i ols jek tak tersenarai sebab tak pegi aritu :(
    huwaaa nangis laju-laju!

    ReplyDelete
  8. beruntungnya Qi....
    betul geram kak nur tengok baby Qi ni..comel

    ReplyDelete
  9. Wa.. bestla besday boy.. T dah besar leh baca entry2 nih hehehe

    ReplyDelete
  10. untung la qi...klu tiap2 tahun umi buat entry banyak part macam nie, kompem cukup 5 tahun dah boleh jadi satu buku tebal nie....hebat betul umi qi nie

    ReplyDelete
  11. untung la qi...klu tiap2 tahun umi buat entry banyak part macam nie, kompem cukup 5 tahun dah boleh jadi satu buku tebal nie....hebat betul umi qi nie

    ReplyDelete
  12. kak mi je tak baut nanti eh jue..collect pic hari tu tak sempat snap snap...sibuk ngan fayel

    ReplyDelete
  13. wah bestnyer..

    tp ssh nk baca la umi qi..satu2 kena klik back klik balik..kan senang kalau kite klik terus ke new tab..open link to new tab..hehe..rasenya ada coding die..
    pendapat je umi qi..lg mudah kut org nak baca..

    ReplyDelete
  14. wah, banyaknya testimoni..rugi xdapat nk join jgk..insyaallah, maybe on qi's 2nd birthday nanti? hihi

    ReplyDelete
  15. Boleh buat GA ni..pemilihan entry terbaik..muahahah..

    ReplyDelete
  16. Boleh buat GA ni..pemilihan entry terbaik..muahahah..

    ReplyDelete
  17. ha ah amy duk kl jgk..heheh inshaa Allah kalau ada jodoh 1 hari nanti baby adam leh jupe dgn baby qi..hehehe..

    tula umi qi..sbnya nk tekan right klik xboleh..sbnyer HAK CIPTA TERPELIHARA..hehehe... =)

    ReplyDelete
  18. qi sethun dah meriah gitu , 2 thn nanti lagi gempak ler gamaknya ... meriah ...

    ReplyDelete
  19. meriahnnya birthday Q. Sume orang pun bergembira dan sonok. pandai ummi Q organize

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com