Mood Swing: Oh Holiday! | Julia Johari
Booking.com

Mood Swing: Oh Holiday!

Hahahhahahha.........
See! Betapa beberapa hari ni umi Qi sengaja xmo update blog....
Mood swing beb....tengah count a few days and 1 weeks more...
Adeh! Napa Umi Qi nih....felik benor rasa nih...bukan x pernah pi pun....dah masuk 4 kali dah pi....kalu masuk kali ini akan pergi kali ke 5 dalam sejarah Umi Qi taw x.........
Tapi debarannya macam pertama kali nak jejak ke sana....

Yelah cuba bayangkan dah dekat 5 tahun Umi Qi langsung x jejakkan kaki ke sana tau...
Rindu zaman 4 kali pi tuh...time tuh pi masa masih remaja gedix2, pi pun gan geng universiti satu trip geng....pastu masuk kerja pi handle seminar, kursus 3 kali....

Semuanya pi sana bertemakan kerja dan kawan....bukan bertemakan family holiday trip!
Inilah yang bezanya beb!....sapa x sawan........sapa x mabuk kepayang!

Mesti kalu ku jejakkan kaki ke sana....byk memori indah mulai keluar satu persatu...byk benda nak distorykan bersama walid Qi dan Qi disana nanti...pasti!


Haishhh indahnya tatkala malam dinihari Umi, Walid dan Qi sambil jalan2 di gigi pantai lihat kecantikan pantai dan bulan....lihat suasana tenang mendamaikan........ku idamkan waktu itu kembali menjelma..........ouchhhhh!

Cut!
Hahahha
Dreaming nak mampus kan Umi Qi....kalo dah nama sang kaki holiday....mana reti dok diam hoiiiii....so cuti nih kami pi sebelum school holiday bermula...hrp sgt mudahkan perjalanan kami nanti....

Hei u olls! Kalu tgk umi Qi jarang up date tuh faham2 lah ye....mood swing nak mampus...dok kumpul info sana sini pasai vacation...bahhahahaahaa...sila nyampah! ngada2 kennn kikiki...nak feeling2 kat holiday sekarang...chow babeh!



<<<Cantik plak lampu nih kan....sure Qi orang pertama tgk x kelip2 mata ngeeeeeeeeee>>>

25 comments:

  1. qi oo qiiiii..jgn lupa belikan aunty FM langkawi eh hahaha..aunty tak nak pinggan mangkuk sbb umah aunty sekangkang kuman jer..tak muat dah dapur tu huhu..

    nnt qi bisik kat umi tau..qi bisik manja skit..aunty bisik dah mcm pecah speaker..umi awak tak layan hahaha..

    aunty lebiu qi muahmuah..ok tak strategi ai adik kawasan hahahaha

    ReplyDelete
  2. umi Qi!! nak FM jgkkk..hehehe..selamat bercuti ye..jue ke utara..mimi insyaAllah ke selatan..hehehe

    ReplyDelete
  3. ok dgn mummy zaza jgn nak berahsia eh..haritu umi dah bgtau mummy nak kemana kannn..siap nak tgk review kt blog mummy lg kannnn.. sila mengaku srkgggg.. pffft
    apa yg penting mummy nak FM sebagai habuan eh.. kikiki ;P

    ReplyDelete
  4. cekelat dah cukup tuk yaya & rayyan...

    ReplyDelete
  5. umi qi...nnti tlg tengokkna harga pinggan corelle! haha

    ReplyDelete
  6. oitt..dh macam fefelin honeymoon ko dik ooii...selamat bercuti.nanti story mory k....kirim salam kat orang pulau :P

    ReplyDelete
  7. bestnya holiday~ lama dah tak pegi langkawi...

    ReplyDelete
  8. seronok kan nak pergi jalan
    mandi tak basah
    tido tak lena
    eh dah macam org bercinta plak..kahkahkah

    ReplyDelete
  9. g langkawi ke umi qi...kita lambat lagi la...bulan 4 tahun depan baru g sana...tapi mood swing dah sekarang nie...padahal lambat lagi tue..hehehe

    ReplyDelete
  10. g langkawi ke umi qi...kita lambat lagi la...bulan 4 tahun depan baru g sana...tapi mood swing dah sekarang nie...padahal lambat lagi tue..hehehe

    ReplyDelete
  11. wow.overrr taw umi Qi ni.nak rahsia rahsia pulekkk~

    ReplyDelete
  12. hah nk pi mana ni??kemahenn...klu pi langkawi mcm ahkak kwsn ckp nk jugak a kirim kt qi..aunty nk cekelatttt!! cadbury tau qi..kehkeh motipp pesan kt qi :p

    ReplyDelete
  13. amboiiii. nak kemana tu? ehem2 nk follow :)

    ReplyDelete
  14. Happy Holiday dear.. bestnya nk g jenjalan.. =D

    ReplyDelete
  15. umi qi!selamat membuat adik qi..hahha!
    enjoy ur holidays dear

    ReplyDelete
  16. Yay holidayyyyyyyyyyy good for u :D:D Hope u enjoy it, owh I am sure u will tho. Qi mesti sonok tak ingat ni. HAve a blast ;)

    ReplyDelete
  17. Hepi holiday umi qi! Umi iffat ni tak sampai lg langkawi nu..kesian kan..kesian kn..

    ReplyDelete
  18. mana la umi qi nak pi ni . tggu je la entrynya nanti ...

    ReplyDelete
  19. Langkawi ? kita belum pernah jejak lagi.

    ReplyDelete
  20. wokeh la tuh.. jangan tak update blog ye saya pembaca setia

    Rahsia Bayi Pintar

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com