Jelly Shoes Blink-blink! | Julia Johari
Booking.com

Jelly Shoes Blink-blink!

Jumaat sudahhhhh! Alhamdulilah3x....syukur nikmat...semalam hujan best giler kan...rasa xmo pi koje je today...sedap sgt ketiduran perghhh...tp x boleh...ini hari time solat jumaat geng umi QI kt opis nk pi jenjalan byk tempat...hunting time! Yelah secara berhemah...kikikiki...

Gojes! Umi Qi tau ramai dah diantara kalian dah lama pun pakai jelly shoes right? ala yg kasut ala2 getah tuh...selalunya jenama Crocs byk juai kan...termasuk yg pirate bersepah kt pasar malam...

Tapi untuk pengetahuan wanita diuar sana....Umi Qi nih baru je terjebak ngan kasut jelly2 nih bahahahahhaha....dah mmg perangai Umi QI cm tuh....sbb x suka hangat2 keluar satu produk terus beli...no no no...suka tgk2 intai2 dari jauh...jika ia keperluan... baru beli...jika more kepada kehendak kena pk beribu2 kali....haaaaa seeeee betapa kedokotnya Umi Qi pada diri sendiri...tp untuk bg hadiah pada orang lain Umi QI sanggup berhabisan........so so so felik....

Jangan tokojot, saiz kaki Umi Qi korang nih saiz angka 9-10....kalu Eropean saiz 41....paling besaq oooo....hape korang ingat kaki saiz besaq mcm Umi QI nih senang nak cari kasut????
Cer bayangkan perasaan Umi Qi bila masuk kedai kasut...ternampak kasut idaman...pastu tanya2 saiz promoter kata until saiz 7-8 je hado...mau ko x berasap melutut menangis hentak2 kaki? Hahahahha

So cara umi Qi akan masuk kedai tanya salah seorang promoter kt situ, Dik ada x saiz 9-10? Kalu ada jenis paten mana? Tunjukkan dekat saya....haa gitu...so dah confirm saiz hado baru pilih paten design....untung ar bg korang yg kaki saiz kecik2 nih...sonong mau cari kasut ooooo...

So berbalik kepada cerita Jelly Shoes Blink2 nih....Umi Qi beli kt AEON Midvally je pun...kebetulan lalu tgk mek-mek wanita gojes dok testing kasut2 jelly shoes nih....oh mak aiiiiiiii lawa giler ada blink2 you olssss....harge? RM15 u olls....x mampus kt situ?

Tgk punya tengok uwaaaaaaaaa ada saiz besar maa....saiz 41 (10) ! Apa lagi testing ar jugak menyelit celah2 mek-mek tuh dok sakan mengetis kikikikiki....so ini ar hasil garapan....dah ar murah pastu selesa nak mampusssssssss....mana nak cari weh?

Agak-agak sakit mata x tengok blink2 nih kikikiki

Alaaa cahaya kurang memuaskan...kalu x leh tgk betapa blink2 pincess tau hahaha nih kasut x pakai lg baru beli...saje display atas meja opis...hahahhahah....

So simple...time waktu x bz mmg sarung je kasut jelly shoes blink2 nih...senang nak berkejar-kejaran...

really fit and kebabommm to any my dress...weeeeeeeee sebatu leh nampak keblink2 tuh hahahhaha

<<<Hari ini nak soping sempena hargai diri sendiri...rasanya tidak perlu sgt kedokot utk diri sendiri utk bulan ini....mari kita hargai diri sendiri dulu...letssssssss sayang diri sendiri yippi....nak beli baju nak beli baju yey>>>

23 comments:

  1. wahhh besaqnya saiz kaki umi.. saiz orang putih gitue hehehe
    nway cantik lah kasut tu.. simple & nice yg penting selesa kan Umi =)

    ReplyDelete
  2. cantiknyaaa..dah macam sama plak saiz kaki kte umi qi..tringin gak nak berjelly shoes tp risau xde saiz..huhu

    ReplyDelete
  3. memang nak cari color ni...please bgtau beli mana

    ReplyDelete
  4. Cantik sgt. Agak agak ada lagik x. Akk pkai saiz 7 atau 8

    ReplyDelete
  5. Umi Qi, kita same saiz la kaki..susah sgt nak cri kasut..hohoho..wah2 comel kasut dia...nnt boleh kirim umie la tlg beli kan...

    ReplyDelete
  6. Ju sep sket.kaki rara pon size 9.hehehe.wahhh murahnya.kalau tau leh kirim kat ju je =(

    ReplyDelete
  7. kaki omputih, patut la tuan pun putih melepak gebu2, rupanya ada baka omputih di kaki. hihihi

    ReplyDelete
  8. Amboi cntiknyer... Jelesss.... Tggu nnt kita pandai keta..nak jelajah supermarket jgak..wkakaka

    ReplyDelete
  9. hehh skrg ni fenomena jelly shoes plak ke?? stress tau bc entry korang..hahaha (-_-")

    ReplyDelete
  10. saya saiz 4 . alhamdulillah masih boleh dpt ...

    ReplyDelete
  11. cantiknye. sekarang dah trend kan orang pakai kasut camni

    ReplyDelete
  12. lawa umi Qi! tapi i tak boleh pakai flat shoes sbb rendah...kekekeke...kan best kalau tinggi mcm umi Qi

    ReplyDelete
  13. amboii umi Qi..bling2 giteww...silau mata ila tau tengok..hehehe...cantik!!

    ReplyDelete
  14. alahai pinjam kejap bole. silau la mata nanie ni.

    cantik n glamour sgt.. :)

    ReplyDelete
  15. glamerrrr betul kasut hadik ju..yg penting hrganya mampu bikin diri sawan kan hahaha..gojes okeh kasut tu..

    ReplyDelete
  16. heiiii, kasut kita sama tapi mila warna hitam..

    ReplyDelete
  17. Yupssss setuju sgt sesekali kenelah hargai diri kan... Cantiknya kasut hihihihi

    ReplyDelete

Sharing is Caring, Thank You Drop Some Comment Here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Booking.com